12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

herseyi birak sana el kaldirmis arkadasim sana ayril diyemem oyle bir hakkim yok ama senin icin uzuldum bu evlilige sifir sans veriyorum malesef adam kendini belli etmis iste yazik gencligine
allah yardimcin olsun cnm

olayın üstünden baya gecmiş şimdi yazıyorum ama adam piskopatmıdır nedir nedemek dövmek canım cok üzüldüm senin adına dısardan bişey sölemek cok zor allah sabır versin o adamıda ıslah etsinnklava:

ne denilir bilinmez canım bir evli bayan erkekler evlenince bayağı değişr diyordu haklı evin hakimi ben gibimiyim diyor acaba evlilik paylaşmaktır bu düstüru elden bırakma onada söyle ruhuna yazsın

canım bence o kıza haddini bildirmelisin eğerki eşin bunun farkında diilse kız farkına varsın... çünkü hiçbir aklı başında bir bayan bir aileyi huzursuz ettiğini bile bile bu tavırları sürdürmez demekki onunda hissettiği yada engel olamadığı duyguları var oyüzden sen en başından önlemini al canım...

Bravo gerçekten konu açılalı 1,5 sene olmuş kim bilir konu sahibi neler yaşadı geçirdi

Konuyu güncellemişsiniz,birde fikir veriyorsunuz alemsiniz vallahi...

bu kısım hiç anlaşılmıyor. cümleleri bir daha net yazar mısın?

Son düzenleme:
kız sadece üye olduğu zaman yazmış başkada girişi yok zaten, bu yüz yıllık konuları neden hortlatırlar bilmem:26:

ben de konunun açıldğı tarihe bakmadan geziniyorum. niye güncellenmiş ki.

benzer bi durum benim de başıma geldi.nişanlımın ailesinin yaptığı her öküzlüğü sineye çektim.en son kavgamızda üstüne gittim biraz bi tokat attım ayağında yara var ona basmaya çalıştım tabi bunlar şakayla karışık oluo.nişanlım hiç beklemediğim bi anda bana tekme tokat girdi üstelik evde ev arkadaşı var beni kapının önüne sürükledi kollarımdan tutarak yerlerde süründüm.o hararetle hastalndım bütün eklem yerlerime asğrılar girdi.yanağımda parmağının izi vardı.bi yandan küfrediodu.ben onun sabrını çok zorlamışım hak etmişim sonuç o anlık duygusal davranıp affettim ama daha sonra yediremedim.ayrıldım henüz 10 gün oldu daha tam alışamadım ama alışıcam benim nişanlım da ben de edebiyat öğretmeniyiz ne diyim ALLAH hayırlısını versin...

hayvan bu erkekler hayvan
Bu arada hayvan lafını kızgınlıgımı bellı etmek ıcın soluyorum baska solucek laf bulamadımda hos bulsamda burada yazılmaz

2009da açılmış bir konu.bu eski konuları nerden bulup da yorum yapıyorsunuz merak ediyorum açıkçası :44:

Duygusal davranıp affettim deyince '' ah dedim '' sonunu okuyunca sevindim.

Hayatınızın hatasını yapardınız eğer affedip devam etseydiniz.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi..

ya madem öyle bir şey varda sana neden diyoki aynı odada kaldık en iyi ihtimal eşinle kötüsü ise bunlar gruba gitmiş üzgünüm ortada pis bişiler vara benziyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…