12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

neden kendi adıma konuşayım ki ben yedim ya da yemedim desem bu sanal ortamda nekadar inandırıcı olablilirki genel konuştum istisnalar kaideyi bozmaz
genelmi konuştunuz. istisnalar kaideyi bozmazmı dediniz. hadi yapmayın. alın ilk mesajınız. ne istisnası...

her kadın bir kerede olsa dayak ya da hakaret işitmiştir diye düşünüyorum
her kadın dayak yemiştir demişsiniz.
kesin ve net. nerde istisna... yok....
değiştirmeyin şimdi mesajınızı.....

ne denilebilirki balık baştan kokar :sinifsinif:
eger bunu size yaptıysa ielrleyen zamanlarda neler olur tahmin bile edemiyorum :umursamaz:

eşini kayıracagına eşini başkası için doven biri :umursamaz:
hiç iç açıcı gelmedi bana akannehir

böyle sacma birsey yok ! beni baskası için dövücek ölemii hakaretler edicek gerizekalı dicek ailem beni kabul ediyorsa bir saniye bile düşünmem giderim umrumda olmaz defolsun gitsin etmedimide bırakmam gitsin bir oda dolusu adamla kalabilen kızın yanına sende hala seevebiliorsan öle birisini sanada bişi diemem cunku bu hayatta kendi degerini kendin biliceksin yoksa baskasının bilmesini beklersen emin ol cok beklersin bu hayatta önce sen kendini seviceksin senden baskası seni sevmes senin kadar canımm emin ol ve iyi düşün cok kızdım senin yerine koydum kendimi ve irenc bişee bu

sen bir genelleme yapıyorsan, ben senin o genellemenin içinde olduğunu düşünürüm. aksi halde kendinle çelişen bir durum yaşıyorsun demektir, bu da yazdıklarının ciddiye alınmamasına sebep olur.

Ben senin yaşadığını düşünüyorum canım, çünkü yazdıkların bunu doğruluyor gibi, illa açıkça yazmana gerek yok..

Evet bana inanıp inanmaman çok da umrumda değil , yanlış bir genelleme yaptın, onu dedim bu dedim diye kıvırıp duruyorsun,hatanı kabul edip susacağına sürekli üste çıkmaya çalışıyorsun..

Son düzenleme:
Aman Allahım, asıl siz bi psikopatla evlisiniz
yaptığının saçma salak bişi olduğunun farkında ama size hala bağırıp çağırıyor
üstüne dövüyor
Allah kolaylık versin size bu adamla
Hiç mi canı acımaz ya
İnsan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez
Git annenin yanına geri de dönme zaten böyle bi adama karılık mı yapacaksın
Yok seviyorum gidemem dersen aman ha tartışmaya falan girmeyin her seferinde dayağı yiyen siz olursunuz

kesinlikle ailene anlat olayları bence.Çünkü bunun altında başka şeyler var gibi geliyor bana.ılerde daha kötü şeyler olabilir .en azından ailenin haberi olsun.Boşanma konusunuda onlarla oturp karar verirsiniz.Sonuçta onlar bizden büyük ve hayat tecrübeleri var

ya ben konuyu tam aanlamadım evliyim diyo otelde kalıyo eşim diyo.nasıl evli sadece nikahmı oldu düğün olmadımı acaba.aman canım en sevdiğim kişi beni başkası için dövüyorsa bu güzel günlerimde ilerde daha neler yapar diye düşün eğer düğün olmadıysa iyi düşün derdim ben balık baştan kokarmıs

kadının düşmanı gene kadın nefret edilesi bi çirkinlik

gerçekten zor bi durum dışardan ahkam kesmek kolay ben şunu yapardım demekle olmuyor ama normal olmadığının farkındasın............daha ilk günlerden başkası senden daha değerliyse bu evliliğe ne denir ki..............

bence başından tavrını koy dayak olayına

bir defa yapmışsa devamı gelecektir bunun

heleki bir başkası için tahammül edilebilir gibi bişey değil

Valla yazacak tek kelime bile bulamiyorum..
Her kadin hayati boyunca en az bir kere hakarete ve siddete magruz kalmistir..
Senin bunlari en güzel zamanlarinda yasaman ise tamamen sanssizlik..
Esin hic anlayisli biri degilmis yazdiklarindan bunu cikariyorum.
Yasemin gibilerine ise söyleyecek tek sözüm yok!
Allah öyleleriyle karsilastirmasin kimseyi..

BEN ANINDA DAVAYI AÇARIM KIZIM...Insanın canı patlıcan degıl yanı ....Kımsede bana tokat atamaz atarsada bana degıl kendıne atar...

ben anlamadım ya konu sahıbı ılerleyen msjlarda kocasını haklı gormeyemı çalışmış benmı yanlıs gordum sanırım durumun verıdgı psıkolojıyle yapıyo bunları ... evet bı konuda haklı evlı ınsan ıcın oyle kolay olmamalı hemen boşa gıtsın(evlı dgılım ama) ama dayak varsa ortada bu konuda gerektıgı kadarda burnu eurtulmelı ne dıyım allah oyle ınsanlardan cumlemızı korusun boylelerınıde ıslah etsın... kırıcı bı durum.. konu sahıbınde kocasına karsı bı koruma mekanızması devreye gırmıs burda soylenenlere karsı ama yanlıs sonucta boşa gıtsın dıyenlerın dısında soylenen herseye katılıyorum kesınlıkle basıtçe geçiştirilmemelı yoksa daha cok gozyaşı dokersın...

ayy o kadınla arasında bısı olmasa senı neden dovsunn yaa

konu biraz eskiymiş ama hala boşanmadıysan umarım tekrar dayak yememişsindir..

düzgün ve morel verici yazmak isterdim ama doğulu yani soyu belli kültür belli

gençliğin bunalımla ve dayak ile geçecek yarin cocuğun olduğundada elinden alırlar sanırım
doğulu olduğu içinde boşanamıyacaksın
para pul iyi olcak ama mutlu olacağını sanmıyorum

zaten doğulular kadını paspas olarak görüyor uzun yıllar onlarla çalıştığım için adetlerini

kadını kızı ezmelerini iyi bilirim kültürler beş para etmez kadına ne saygı
ne de vefaları vardır çoğunluğun allah sana sabır versin
artık bu durumdan nasıl kurtulursun bilmem
:umursamaz:

düzgün ve morel verici yazmak isterdim ama doğulu yani soyu belli kültür belli

gençliğin bunalımla ve dayak ile geçecek yarin cocuğun olduğundada elinden alırlar sanırım
doğulu olduğu içinde boşanamıyacaksın
para pul iyi olcak ama mutlu olacağını sanmıyorum

zaten doğulular kadını paspas olarak görüyor uzun yıllar onlarla çalıştığım için adetlerini

kadını kızı ezmelerini iyi bilirim kültürler beş para etmez kadına ne saygı
ne de vefaları vardır çoğunluğun allah sana sabır versin
artık bu durumdan nasıl kurtulursun bilmem[/FONT] :umursamaz:[/QUOTE]

Ne şimdi bu:1shok: Burada yorum yapılıyor ayrımcılık değil.turkbayragi
Umarım tükürdüğünüzü yalarsınız bir gün.naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…