üstelik kız mersin fabrika elemanı edirne fabrikanın değil .müslüm 8yıldır ordaydı 1yıldır edirnede.artık kızla ilişkisi kalmadı bile mesleki olarak
ben bu olayı affettim ona güveniyorum kıza gercekten dokunmamıstır ama kızın bu yapmıs oldugu numarayı nasıl anlayamamıs ve evli oldugmuzda bile bu olayı savunur ve üstelik beni hırpalar döver
olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı
mesleki olarak ilişkisi kalmadığı halde hala onunlamı görüşüyor,canım bence eşin seni saf görüyor ve bence aralarında başka şeyler var ayrıca şuraya takıldım bende nişanlıyım ama nişanlım hayatta bana sen git biz yemek yiyecez diyemez tepkimi bilir yani sana böyle bişey dediyse galiba seni küçümsüyo ve saf buluyo ağır konuştuysam kusura bakma bunlarda benim düşüncem....üstelik kız mersin fabrika elemanı edirne fabrikanın değil .müslüm 8yıldır ordaydı 1yıldır edirnede.artık kızla ilişkisi kalmadı bile mesleki olarak
Hani iki erkekle aynı odada sabahlamak normalse ne diye ağlıyor bu hatun.Bu çok fena kadın söyliyim şöyle bakıldığında anlattıklarınıza aralarında ilişki arkadaşlıktan öte görünüyor umarım yanılıyorumdur,mümkün değil ben ve buraya yazan hiç bir kadın korkusundan ölsede iki erkeğin yanında sabahlamaz uyumaz çünkü uyunmaz.
ben aynı empatiyi olay oldugunda ona yapmıstım senin yerinde ben olsam ne olurde dedim.öldürüm seni kesinlikle böyle bişey olamaz demişti. ozman sen neden yaptın böyle bişey dedim.benim amacım kızcaz korkuyordu misafir zaten korumaktı dedi.kaldıkı otel cok güvenli bi otel zaten olaydan sonra polis bile gelmiş odayı kim çaldı die resepsiyon ilgilenmiş buna rağmen kız onlarla kalmıs...empati yaptıgımda olayı saptırdıgımı buyutulcek bişey olmadıgını abarttıgımı söyledi ama aynısını asla ben yapamazmısım
evet o kız esimin gözünde bi melek ben cok febri ve herseyi abartan kavgacı biriymişim
olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?