12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

yok ben deliricem artık,

bu adam nasıl ki,karısına birilerinin yanında gerizekalı diyor,

üstüne dayak atıyor,

artı yanlış anlamadıysam eşiniz sizin babanızın şirketinde çalışıyor,ve hem bu kız hem eşiniz babanızın personeli, o zaman bu ne cesaret...

kötü niyetli olmadığını bilmekle beraberde,keşke eşinizin memleketini ve kökenini belirtmeseydiniz,daha iyi olurdu...

kızlar butun yazdıklarınızı okudum .ve bende kendimi yazarken buldum.

kısacası canım bu evlilikten hayır gelmezzz... tak sepeti koluna herkes kendı yoluna

üstelik kız mersin fabrika elemanı edirne fabrikanın değil .müslüm 8yıldır ordaydı 1yıldır edirnede.artık kızla ilişkisi kalmadı bile mesleki olarak

valla arkadasim kusura bakma hani ama esin seni ciddiye almiyo kucuk goruyo gibi geldi bana.. o kiza cok deger verdigi o geldiginde sirf onunla ilgilenmesinden seninle ilgilenmemesinden belli yani.. o kiza laf soletmiyor.. kimbilir neler vardi aralarinda. biraz arastir derim bu isin altinda baska seyler var. insan sirf karisi arkadasina laf soyledi diye dovmez karisini.. yarasina dokunmussun sen onun..
hani boyle de fitliyo gibi oldum ama bilmiyorum altinda baska seyler var yani..

ya arkadaşım evlenmden önce sölemişmiydin bu kızdan rahatsız olduğunu
yada eşinin ona bi sempatisi olduğunu hisstemişmiydin yoksa kendine mi itiraf edemiyosun yada yediremiyosunn
ama çok üzüldüm keşke daha 12 günlük evliyken sadece güzel şeyler yaşayabilseydin gezip tozuk öpüşüp koklaşsaydınız da bunları yaşamasaydınızz keşkeeeelmaz:

ben bu olayı affettim ona güveniyorum kıza gercekten dokunmamıstır ama kızın bu yapmıs oldugu numarayı nasıl anlayamamıs ve evli oldugmuzda bile bu olayı savunur ve üstelik beni hırpalar döver

lütfen affetme..
ve hele ki şu zamanda insan kendine bile güvenemez olmuşken.. ...
böylesi şaibeli söylemlere hiç güvenme..
neler olduğunu anlıyamamış değil, bilakis üstüne üstlük yapılanlar bilinçli.. kabul etmekte zorlansan bile böyle.. anlıyamamış olur mu hiç..
ve tüm bunlar hazmedilemezken.. şiddet..
yol ayrımında gibi gözüküyorsun,
yani söylemeye dilim varmıyor ...
ya kendine gelecek, evlilik ile bekârlığı ayıredebilecek
yada, ..sen kendine yazık etme
lütfen ..

inan ne diyeceğimi bilemedim :1shok:
eşin kaba biri bu belli
aldatma olayı varmı yokmu oda muamma
ama seni dövmesi affedilir biseymi bilemiyorum .
bence sakın bi şekilde tüm hissetiklerini onunla paylaşmalısın
konuşmadan bi karar veremezsin zaten
seni o kız için neden üzdüğünü dövecek pozisyona geldiğini sormalısın.
sen sadece koruma iç güdüsüyle kocanla aynı odada kalan kızın ne halt oldugunu öğrenmeye calısmıssın
uzulmuşsun kafanda soru işaretleri olmus
kaldıki daha evli değilmişsin evlenmeyi dusundugun bi insan ile ilgili bu tarz bi araştırma çok normal bence
bunu kocana anlat kendini senin yerine koysun bakalım
siz iki kız bı odada korksanız da yanınıza baska bı erkek alsanız o ne hissedecek miş ??
yada sen korksanda ıkı adamla aynı odada kalsan ?
bira empati kursun beyefendı
bakalım neler hıssedecek.
herseyı dogru acık ve net bı sekılde kocanla konusmadan ilişkini bitirme. Çünkü evlilik kararı okadar kolay verilmiyo. Baktın seni anlamayacak kapasitede hala kızı haklı buluyor ozaman birdaha dusunursun ayrılmayı .
benım dusuncelerım bunlar cnmm
allah hakkında hayırlısı versin :teselli:

ben şirketimiz diyince babanızın filan gibi algıladım,

aslında bununda bir önemi yok,şahsınıza yapılan saygısızlığı değerlendirmeniz için,şirketinizin olmasına gerek yok,yol verin gitsin derim...

olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı

Hani iki erkekle aynı odada sabahlamak normalse ne diye ağlıyor bu hatun.Bu çok fena kadın söyliyim şöyle bakıldığında anlattıklarınıza aralarında ilişki arkadaşlıktan öte görünüyor umarım yanılıyorumdur,mümkün değil ben ve buraya yazan hiç bir kadın korkusundan ölsede iki erkeğin yanında sabahlamaz uyumaz çünkü uyunmaz.

daha yeni evliyken bunlar oluyorsa bilmiyorum ben pek olumlu görmedim sonunuzu
beni dövdü deyip ardından seviyorum diyorsunuz ya hanımlar lütfen size el kaldıracak kadar küçülen erkekleri sevmeyin
anlattığını olaylara gelince söylediğinize kalitede bir kadın için size hakaret ediyor üstüne de dövüyor ve hala seviyorum diyorsanız yolunuz acık olsun
ama cidden fikrimi soruyor iseniz bence yol yakınken cocuk filan da yokken bitirin

ben aynı empatiyi olay oldugunda ona yapmıstım senin yerinde ben olsam ne olurde dedim.öldürüm seni kesinlikle böyle bişey olamaz demişti. ozman sen neden yaptın böyle bişey dedim.benim amacım kızcaz korkuyordu misafir zaten korumaktı dedi.kaldıkı otel cok güvenli bi otel zaten olaydan sonra polis bile gelmiş odayı kim çaldı die resepsiyon ilgilenmiş buna rağmen kız onlarla kalmıs...empati yaptıgımda olayı saptırdıgımı buyutulcek bişey olmadıgını abarttıgımı söyledi ama aynısını asla ben yapamazmısım

üstelik kız mersin fabrika elemanı edirne fabrikanın değil .müslüm 8yıldır ordaydı 1yıldır edirnede.artık kızla ilişkisi kalmadı bile mesleki olarak
mesleki olarak ilişkisi kalmadığı halde hala onunlamı görüşüyor,canım bence eşin seni saf görüyor ve bence aralarında başka şeyler var ayrıca şuraya takıldım bende nişanlıyım ama nişanlım hayatta bana sen git biz yemek yiyecez diyemez tepkimi bilir yani sana böyle bişey dediyse galiba seni küçümsüyo ve saf buluyo ağır konuştuysam kusura bakma bunlarda benim düşüncem....

bencede çok fena bi kadın çok iyi rol kesiyor çünkü senin eşini nasıl kandıracağını iyi biliyo ağlamasına dayanamadığından ağlıyo falan filan
ya madem okadar gururlu namuslı bi kadınsın neden 2 erkekle aynı odada yatıyosun bunun duyulmasımı zoruna gitmiş gururuna dokunmuş hadi ordan yaaa yemesin biziiiikötükedihüso

peki boyle bi adamla neden evlendiin??? adam rengini acikca belli etmis iste?

eskiden aralarında bişey olmadıgına muslumun ona o gözle bakmadıgına 100 de 100 inanıyordum ama artık o kızı mudafaları ve onun için beni dövmesi bende artık inanmıyorum..ayrılmak diyorsunuz bende bilinçli biriyim evlenmeden önce olsa bende böyle bi olayda ayrıl die yorum yapardım ama evlenince öyle kolay değil.ailem iyi düşündünmü die 100 kere sordu evet dedim dogru kişi dedim aynı işyerinde çalısıyoruz ve daha 24 yasındayım .işte sorun olacak ailemde bende üzülücem cünkü tam sevgim bitmiş değil ve bu yaşımda dul kalıcam .. beni bunlarda düşündürüyor

iş arkadası ıcın ınsan karısına bunlar yapmazdı bence

baska bıseyler var ...

olayı ben tekrar tekrar acmadım iş güzar bi arkadas dün kıza sormus kızda ağlaya ağlaya muslumu aramıs karın dedikodumu yapıyor demiş konu öyle acıldı

ister dedikodu yaparsın ister arkasından küfredersin sen oonun eşisin sana bu kız için laf söylemeye hakkı yok bence senin tarafta olması gerek sana boşan yaa boşanma diyemem herkesin kendi tercihi kendi hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…