Eki Görüntüle 888767 Eki Görüntüle 888771 Eki Görüntüle 888772
Kızlar bugün amelliyat olalı 12 gün oluyor burun kanadımın sol tarafında çukurluk var diğer tarafta yok bu çukurluğu kulak çubuğu ile içten kontrol ettiğim zaman şişlik var iç tarfında diğerinde yok ve çok morelim bozuk. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Doktorumu aradım bugün ve hemşiresiyle görüştüm daha çok yeni diğer tarfı şiş olduğu için öyle geliyor dedi diğer tarafıda böyle olursa çok ince olur gibime geliyor.Kaç gündür gözüme uyku girmiyor YARDIMM KIZLARRR
İnş. Canım yalnız benim burnum zaten küçük ve kalkıktı tek rahatsız eden burnum üstünde hafif bir çıkıntı olmasıydı yani pişmnm bu yüzden herkes burnumu beğenirdi . Doktor sadece o çıkıllığı düzeltti ve inceltmiş
E her kes beğeniyor diyorsun?normal bence,birsen değişikliğe alışamıyorsunuz bazen. Bende çıkık yok,yan taraflardaki büyüklükten rahatsızım. Yani kemiğe dokunulmayacak,hafif küçültülmesi gerek. Umarım nefes darlığı çekmem.
Kızlar bugün amelliyat olalı 12 gün oluyor burun kanadımın sol tarafında çukurluk var diğer tarafta yok bu çukurluğu kulak çubuğu ile içten kontrol ettiğim zaman şişlik var iç tarfında diğerinde yok ve çok morelim bozuk. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Doktorumu aradım bugün ve hemşiresiyle görüştüm daha çok yeni diğer tarfı şiş olduğu için öyle geliyor dedi diğer tarafıda böyle olursa çok ince olur gibime geliyor.Kaç gündür gözüme uyku girmiyor YARDIMM KIZLARRR
Benim burnumda ilk on gun bariz sislikten yamuktu inanilmaz hemde ucu sola bakiyordu :) 16. Gun filan simetrik oldu
Bende burnumun genel horunumunden sikayetci degilim ilk baslarda alisamamistim simdi hosuma gidiyor benimde yeni sayilir ama sizin gibi bir iz benimde iki tarafimda va. Burun kemigimin yanlarinda.
Bi arkadasin vardi forumda doktor ona duzelecek demisti
Sizinkide umarim duzelir burnunuz cok guzel olmus benim bile degisti bir ay icinde sabredin umarim dahada guzellesir
Yok cnm eski burnumu herkes beğenirdi bunu ailmden başka kimse görmedi yakında ile bsşlıyorum tekrarsen kanatlarını mı daraltıracaksın ve araştırdın mı hiç doktor
Canim sakin olun ya i kadar güzel olmuş ki burnun minnacik. Ve o şişlik etsiki gecicek esitlenecek daga 12. Gün mükemmellik beklemeyin bence illa ki kusur olur ama şuan sizinki çok güzel. Takmayin hiiic kafaniza gecicek hepsi 6 aya :))
hayırlı olsun. çukurluk farkedilmiyor çok fazla ve çok şiş zaten şişlikler inince düzelir kafana takma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?