12 günlük burnum ve burun kanadındaki çukur

cansuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
89
0
86
35
İzmir

Kızlar bugün amelliyat olalı 12 gün oluyor burun kanadımın sol tarafında çukurluk var diğer tarafta yok bu çukurluğu kulak çubuğu ile içten kontrol ettiğim zaman şişlik var iç tarfında diğerinde yok ve çok morelim bozuk. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
Doktorumu aradım bugün ve hemşiresiyle görüştüm daha çok yeni diğer tarfı şiş olduğu için öyle geliyor dedi diğer tarafıda böyle olursa çok ince olur gibime geliyor.Kaç gündür gözüme uyku girmiyor YARDIMM KIZLARRR

Merhaba arkadaşım.

Çok geçmiş olsun,ve hayırlı olsun yeni burnunuz.
Bence de daha yeni olduğu için şişlik vardır. Moralinizi bozmayın. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız,biraz sabır. Bana göre güzel bir burun.
Ben de küçültmeyi düşünüyorum,yalnız kaç yaşına kadar yapılır bu ameliyat?bir bildiginiz varmı bu konuda?
Bir de,nefes almanız nasıl? Bir sorun yaşamıyorsunuzdur inşallah?

Son düzenleme:
İnş. Canım yalnız benim burnum zaten küçük ve kalkıktı tek rahatsız eden burnum üstünde hafif bir çıkıntı olmasıydı yani pişmnm bu yüzden herkes burnumu beğenirdi . Doktor sadece o çıkıllığı düzeltti ve inceltmiş

E her kes beğeniyor diyorsun?normal bence,birsen değişikliğe alışamıyorsunuz bazen. Bende çıkık yok,yan taraflardaki büyüklükten rahatsızım. Yani kemiğe dokunulmayacak,hafif küçültülmesi gerek. Umarım nefes darlığı çekmem.

Yok cnm eski burnumu herkes beğenirdi bunu ailmden başka kimse görmedi yakında ile bsşlıyorum tekrar sen kanatlarını mı daraltıracaksın ve araştırdın mı hiç doktor

Merhaba hangi dr. ameliyat oldunuz acaba.

Burdan doktor ismi vermek doğru olurmu bilmiyorum? Ben araştırma yapmadım nefes darlığı çektiğim için kbb uzmanına göründüm ve kıkırdsklsrımın yapışmış olduğunu ve üst tarafta kırığa bsğlı ödem olduğunu söyledi açık teknikle yapmk zorundym amellytı dedi bende üstte bulunn hafif çıkıntının giderilmesini istedim. Ekol kbb canım

Benim burnumda ilk on gun bariz sislikten yamuktu inanilmaz hemde ucu sola bakiyordu :) 16. Gun filan simetrik oldu
Bende burnumun genel horunumunden sikayetci degilim ilk baslarda alisamamistim simdi hosuma gidiyor benimde yeni sayilir ama sizin gibi bir iz benimde iki tarafimda va. Burun kemigimin yanlarinda.
Bi arkadasin vardi forumda doktor ona duzelecek demisti
Sizinkide umarim duzelir burnunuz cok guzel olmus benim bile degisti bir ay icinde sabredin umarim dahada guzellesir

İnş. Dedğin gibi olur o kadar bozukki morelim uyuyamıyorum sıkıntıdan tekrar amelliyat olma şansım da çok düşük hem iş hem maddi
Senin resimlerini görebilirmiyim?

Yok cnm eski burnumu herkes beğenirdi bunu ailmden başka kimse görmedi yakında ile bsşlıyorum tekrar sen kanatlarını mı daraltıracaksın ve araştırdın mı hiç doktor

Aslına bakarsan,buradan tek burun gözüktüğü için,yakışır yakışmamasına karar vermek zor,yüzüne yakışmasına bak sen bence. Ve bana göre gayet normal gözüküyor buradan.
Ben de kanatları küçültmeyi düşünüyorum,henüz doktor seçmedim.

Evet Fotografta tam olarak çıkmıyor o çukurluk.çok rahatsız etmiyorsa seni olmadan bir kere daha düşün en azından güvenebileceğin doktoru bul

Gecmis olsun burnunuz guzel olmus.burnunuzun bir tarafi digerine oranla daha sisiktir o yuzdendir kotu dusundurcek bi sorun yok.

Sağolum kızlar :)
İnş. Bu durum geçer fotografla paylaşıcam bir değişiklik olursa siz oldunuz mu ve nasıl değişiklikler geçirdiniz

Canim sakin olun ya i kadar güzel olmuş ki burnun minnacik. Ve o şişlik etsiki gecicek esitlenecek daga 12. Gün mükemmellik beklemeyin bence illa ki kusur olur ama şuan sizinki çok güzel. Takmayin hiiic kafaniza gecicek hepsi 6 aya :))

Teşşekkürler :) o çukurluk bir olmasa :) amelliyat olduğuma pişmn oldum fonksiyonel burun operasyonu geçircektim ben burnumda kırığa bağlı ödem vardı nefes almamı engellyrdu açılmışken üstteki hafif çıkıntıyıda yok etmedini istemiştim burnum gayet küçük hoştu bitek o çıkıntı yok olsun istedim halbuki o çukurları değil

hayırlı olsun. çukurluk farkedilmiyor çok fazla ve çok şiş zaten şişlikler inince düzelir kafana takma bence

Teşşekkürler. İnş. Dediğiniz gibi olur bunalımdayım kaç gündür başkası sölese inanmazdım o kadar taktım ki kafama düzelsin diye kulak çubuğuyla destek yapıyrm içten saçma ama bu seferde o içerdeki şişlik acıyor

Bende 1 ay olacak ameliyat olalı.Burnumda eğrilik ,biraz da kemer vardı.Kemeri gitmiş kısalmış ama açıkçası iki burun kanadım aynı değil ve eğrilik yine mevcut(bu sefer de başka açıdan eğri olmuş)Şimdi kara kara düşünüyorum.Bana zamanla iner bazen iki tarafın şişliği aynı olmaz dediler ama bilemiyorum bana pek değişecek gibi gelmiyor.Çok mutsuzum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…