Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 Hafta gebeligim fetal DNA testi çok şükür iyi çıktı İlerki Haftalar da test varmı .?
Şuan 13 haftadayim fetal DNA testi yaptırdim şükür Allaha iyi sorunsuz cinsiyet kız. Merak ettiğim. Kız gebelikte kaç haftada doğum olabiliyor. Ve ilerki Haftalarda. Ne gibi. Test yada ultrason isteniyor ???
Benim fetal dna sonucum düşük riskli gelince doktorum 4 lü taramaya gerek yok dedi, yapmadık.
21. hafta da ayrıntılı usg yaptırdım.
25. haftada şeker yüklemesi yapıldı.
Benim fetal dna sonucum düşük riskli gelince doktorum 4 lü taramaya gerek yok dedi, yapmadık.
Arkadaşlar fetal DNA testini ne için yaptırdınız bebeğimde ense kalınlığı sınırda dedi o testi önerdi bu nedenle yaptıran var mı Allah herkesin yardımcısı olsun bebeğim tedavi sonucunda oldu