- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ben de şuan 13+1 günlük hamileyim geçen hafta kontrole gittim sadece 100 gr almışım çok şükür ikili test yaptırdık bir sorun çıkmadı sen yaptırdın mı test ayrıca bu benim 4. hamileliğim 1.si 3buçuk aylıkken karnımda öldü 2. si düştü 3. sü dünyaya geldi 1 kızım var 14 aylık şimdi ise yine hamileyim kızımdayken 18 hafta almıştım ve zayıflayacağım diye canım çıkmıştı 56 kiloya kadar düştüm boyumda168
ayrıca hala eski kıyafetlerime girebiliyorum çok şükür
slmmm yaaa kizlarr bise sorcam sali gunu gittim ultrasona kadina sordum 5.5 cm dedi yani 12 haftaliksin dedi videoda da birinci olctguunde 5.7 cm yaziyor ikincisindede 5.4 cm yarin simdi ariyacam kesin 12 haftadir dimi 14 haftalikken kalbini duyacm cunku yilbasidnan oncee giderim ozaman kesin olculerin arasinda birinde 12 hafta 1 gun digeri 12 hafta 2 gun simdi bana 11 haftaliksin demesinler korkuyorummmmmm neguzel 3 ayligim su annbileniniz varsaa anlatsin bana ilk defa hamileyimm
canım allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ben 2 li test yaptırdım ama sonucunu bekliyorum bende suan 13+2 oldu bebeğim çok güzel bi duygu benim karnım çıktı eski kıyafetlerim 34 bedendi giremiyorum içine 3 kilo aldım 3 ayda bakalım çok almamaya çalışıcam test sonucumu yazarım
merhaba arkadaşlar bende 6 aylık evliyim ve 12+6 günlükte hamileyim..
çalışıyorum ve bu ilk hamileliğim...hamilelik sürecimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen sürekli endişeliğim sanki herhan bişeyler olacak gibime geliyor..gerçi çok fazla olumsuz şey okuyorum ya da duyuyorum bunların etkisi elbette oluyor pimpirikleniyorum işallah sonuna kadar herşey güzel gider ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza :)
bende 13+1 gunluk hamıleyım dun gıttık doktora olçüm yapıldı bugun kanımı verdim bebeğimin ölçümlerini benım dr.umda bes dk yaptı cunku bebısım hemen dondu doktor amcasına sırtını oyuzden merak etmeyelim hersey yolunda gıdecek bebeklerımızı kucagımıza alıcaz ben 3 ayda kilo almadım 3 kilo verdım cunku cok kotu bır baslangıc yaptık ama bulantılarım rahatladı. Peki sizler folik asiti kestinizmi ne ilaç kullanıyorsunuz???
arkadaşlar merhaba,11+4 günlük hamileyim,bugün ikili test yaptırdım dr.çok iyi dedi her zaman muayene eden dr.yaptı ölçümü 5 saniyede ölçümü yaptı sonra kan vermeye gönderdi,haftaya salı
çıkıcak sonucum ve ben daha önce bu testi yaptıran iki ayrı arkadaşım ile konuştum,birinde 40 dakika diğeri 55 dakika sürmüş,benim doktorum bugün keyifsizdi,acil doğumdan geldi yorgun gözüküyodu
aklımda soru işareti şiçim hiç rahat değil,bu kadar çabuk nasıl ölçtü neden ayrıntılı bakmadı.bu testi yaptıran tecrubeli arkadaşlar lütfen cevap verin.ben duymadım ama doktor 1.5 mm demiş ultrason kağıdında yazmıyo sonuç.
Mehaba arkadaşlar; bende 12+4 günlük hamileyim.bir ilçede oturuyoruz ve buradaki hastanede ikili test yapılamıyor benim başka bir il'e gitmem lazım ama kış olduğu için çok zor.doktorum ikili testi yaptırmazsan üçlü testi yaptırırsın dedi.bilmiyorum kendimi rahatlatamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun..
arkadaşlar merhaba,11+4 günlük hamileyim,bugün ikili test yaptırdım dr.çok iyi dedi her zaman muayene eden dr.yaptı ölçümü 5 saniyede ölçümü yaptı sonra kan vermeye gönderdi,haftaya salı
çıkıcak sonucum ve ben daha önce bu testi yaptıran iki ayrı arkadaşım ile konuştum,birinde 40 dakika diğeri 55 dakika sürmüş,benim doktorum bugün keyifsizdi,acil doğumdan geldi yorgun gözüküyodu
aklımda soru işareti şiçim hiç rahat değil,bu kadar çabuk nasıl ölçtü neden ayrıntılı bakmadı.bu testi yaptıran tecrubeli arkadaşlar lütfen cevap verin.ben duymadım ama doktor 1.5 mm demiş ultrason kağıdında yazmıyo sonuç.
canım benim hiç korkma benim 4. gebeliğim ve 3 tanesinde ölçüm yapılabildi ve hepsinde de ölçüm en fazla 5 dakiğka sürdü için rahat olsun öyle yarım saate 40 dakikaya gerek yok tedirgin olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?