- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ben 16 haftalık hamileyim bazen kıprtılar hissediyorum ama anlamlandıramıyorum doktorumda ısrarla 20 haftada hissedeceğimi söylediği için ogünü bekliyorum cinsiyetinide öğrenemedim 2 hafta sonra öğreneceğim
tek dileğim sağlıklı olsun hepimizin yavruları
bende 16+4 hamıleyım bulantılarım bıraz daha rahat ama hala kendımı aptal gibi hıssedıyorum ısten arta kalan zamanlarda surekli uyuyorum.hala yemek pısıremıyorum.
benım kasılmalar seklınde agrılarım oluyo dr normal oldugunu soyluyo ama bazen uykumdan bıle uyandırıyor.ikili testımz gayet guzel cıktı dr bebegımızın cınsıyetını 15.hafta da ve cok net soyledı.oğlumuzu sabırsızlıkla bekliyoruz. ikili testten sonra dr afp diye bır test yapılacagını 3lu test yapılmıyacagını soyledı sizlerde afp tahlılı yaptırdınızmı?
sağol canım. Bana doktor kan değerlerin çok normal ne demire nede folik asite ihtiyacın var dedi fakat bazen dışarda hiç beklemediğin bir anda bayılıyorum benim asıl korkum bundan. Birde geçen gün kanamam oldu doktor aktif kanama değil dedi ama hala devam ediyor sizlerde de oldumu? Son olarakta bebek artık 5 gün önde gelişiyormuş bunun doğum zamanına etkisi varmı :) bitti :))
slm kızlarr sabha uyandııgımda cok koyu renkte leke vardı kahve tonunda bu skeıdle bı sye yasayan varmı aranızda
bende 11hafta+5günlük hamileyim. önümüzdeki haftasonu 2 li test yaptıracağız. Kusma yada bulantı gibi hiçbir şikayetim olmadı ve hala da yok. çok şükür Ikili test ne çıkacak çok merak ediyorum birde dr. Kontrolunden en fazla 2 hafta geçtikten sonra acaba bebeğim iyimi diye bir endişe içerisine giriyorum dört gözle bir sonraki kontrolü bekliyorum. Galiba herkes böyle oluyor. Bebişimizin gelmesine daha çok var ve zaman geçmiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?