12 haftalık hamileler adım adım burdan ilerleyelim doğumaa kadar :49:

walla benim doktorumda 5 dkkada ense kalınlığını ölçtü

korkmayalım arkadaşlar korktuğumuz başımıza gelmesin

keyfini çıkaralım değilmii

bugün ikili taramam testi sonucumu aldım

kombine risk
<1:10000

ikili test
1:3742
cut off değerinin altında

yaş riski 1:877

trisomy 18+nt
<1:10000
cuf off değerinin altında

çok mutluyum allahım sizede hayırlı haberler almayı nasip etsin arkadaşlar sizde paylaşın

mrb efsun zeren bende 9+4 günlük hamileyim ama hiç belirtim yok bulantım hiç olmadı ve bazen korkuyorum herşey yolunda mı diye demek sende benim gibisin biraz rahatladım allah kucağımıza almayı nasip etsin ...

Tebrik ederim canım sonuçların gayet güzel çıkmış. Allah kucağına da almayı nasip etsin işallah:))

Bende sonuçlarımı aldım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
kombine risk: 1:12400
yaş riski: 1:1330
Trisomy: 1:99000

İşallah 3'lü testlerimizde güzel çıkar:))

sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına gözün aydın

çok sağolun arkadaşlar
doktorum bebeğimizin erkek olduğunu hissetmiş öyle dedi
bakalım 7 ocakta belli olacak cinsiyeti allah haepimizin yavrularını korusun

bende 13+2 gunluk hamıleyım bu hafta alıcaz 2lı test sonuçlarımızı ama ben cok heyecanlıyım boyle gecermı 7 ay...:44:

seçil hoşgeldin allah saülıklıca kucağına almayı nasip etsin
endişe hiç bitmiyo emin ol ben çarşamba günü cinsiyetini kesin olarak öğreneceğim
tek dileğim sağlıkllı olsun hepimizin yavruları allaha emanet sonucunu bizimle paylaşaırmısın bende cinsiyetini öğreniyim yazarım

Arkadaşlar 5 ocakta doktora gittim
belki cinsiyetini öğrenirim die sat a göre 14+2 günlük olması lazımdı bi heyecanla gittim doktorum bebeğiimi gösterdi kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde meleğim
baş popo mesafesini ölçtü 13+6 günlük dedi şok oldum doktorum olabilir bu risk değil dedi ama üzüldüm cinsiyetinide öğrenemedik önemli olan haftasını tamamlaması dedi
gelişiminde problem yok dedi ama yinede takıldım kaldım
şimdiye kadar 4 kilo aldım boyum 1.70 57 kilo ile hamile kaldım ama göbeğim yok daha çok popom büyüdü
Ocak 26 sında gidicem tekrar bakalım allahım sağlıklı olsundaa teek hepimizin meleklerini bağışlasın

sevindim canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil haftasına da takılı kalma fazla sorun olmaz gelişimi iyi olsun da önemli değil benimki 16+3 oldu ama hala göremedik cinsiyetini ama erkek olma ihtimali var 1 tane kızım var 2. erkek olursa hiç hayır demem bu topic çok hareketsiz kimse girmiyor neden böyle ya

ben 12. haftaya yeni girdim perşembe günü 2 li test yaptıracam benim bulantım hafif oldu çıkarmadım hamile olunca 62 kiloydum şimdi 64 kiloyum karnım yeni yeni belli oldu bazen karnımda pıt pıt birşey atıyor karnım gıdıklanır gibi oluyor benim ilk bebeğim ilaç tedavisiyle oldu rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün kucağıma almayı nasip etsin cümlesine çok

sağol canım ben burda herşeyi paylaşmak istiyorum çünkü bizim aklımıza takılanlar elbet başkalarının aklınada takılacak

canım allah meleğini bağışlasın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu haftalarda pıt pıt ediyo gaz sancısı oluyo yani gaz gibi değişik oluyo
bende acaba bebişimmi diyodum doktorum 20. Haftaya kadar hissetmezsin dedi 20. Haftayı bekliyorum hepimiz kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi

merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım. şuanda doktorun ölçümlerine göre 12 hafta 4 günlük hamileyim ama bebeğim 3 gün ilerden gelişiyor. ben hiç kilo alamadım zaten oldukça zayıfım... ( 1.63 cm 47 kilo) doktorumda bana takviye vitamin vermiyor çocuk için de kendim içinde yetersiz olduğumu hissediyorum. birde benim doktorum çok zayıf olduğumdan çocuğun hareketlerini erken hissediceksin dedi yani 16. haftadan çok öncede hissedilebilinirmiş..

mrb arkdaşlar 11+2 günlük hamileyim yeni cmt kontrolüme gittim haftaya çarşamba da ikili tarama testi yapılacak ancak ilk hamileliğim olduğu için tam bilemiyorum bu ikili tarama testi nasıl yapılıyor??
:44::44:

benimde ilk hamileliğim ama bildiğim kadarıyla ikili test için kan tahlili yatırıyormuşuz ve ultrasyonda ölçüm yapılıyormuş.

mrb arkdaşlar 11+2 günlük hamileyim yeni cmt kontrolüme gittim haftaya çarşamba da ikili tarama testi yapılacak ancak ilk hamileliğim olduğu için tam bilemiyorum bu ikili tarama testi nasıl yapılıyor??
:44::44:

evet canım ikili teste önce ultrasondan bebeğin ense pilisi kalınlığına bakılıyor..daha sonra kan veriyorsun, bebeğinin down sedromu olma olasılığını öğreniyorsun %100 kesinliği olmayan bi test ama fikir veriyor ..

bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı diliyorum cnm :)

merhaba hoşgeldiniz
ikili tarama testinde kan veriyosunuz değerleriniz bilgisayarda bi programa giriliyor ve sizin kan değerlerinize sahip annelerin yüzde kaçının down sendromlu çocuk doğurduğuna yada sahip olduklarını belirliyorlar ama doğruluk payı yüzde 60 olan bi test ve bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor ultrasyonda 3mm altında olması gerekiyor allah sağlıklıca kucağımıa almayı nasip etsin

ben 16 haftalık hamileyim bazen kıprtılar hissediyorum ama anlamlandıramıyorum doktorumda ısrarla 20 haftada hissedeceğimi söylediği için ogünü bekliyorum cinsiyetinide öğrenemedim 2 hafta sonra öğreneceğim
tek dileğim sağlıklı olsun hepimizin yavruları

canım benim bebeğimde 3 gün geriden geliyor ama ben 4 kilo aldım abartıda yemiyorum ama bebeğin durumunun aldığın kiloyla ilgisi yok ona takılma bende zayıftım 1.70 boy 57 kiloydum hamile kaldığımda
bana doktorum demir ilacı başladı ferrum fort ama midemi mahfediyo sürekli midemi bulandırıyor zaten folik asit içtinmi bilmiyorum ama 15 16 hafta olmadan demir ilacına vitamine pek başlamıyorlar
bebeğin hareketlerine gelince zayıflıkla ilgisi varmı bilmiyorum ama gaz sancısımı acaba diyosun pıt pıtlar oluyo ama benim karnım çok az çıktı 4 ay bitecek inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…