- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
ben bu güne kadar bulantısız ağrısız sızısız bi hamilelik geçirdim
çok rahattım o rahatlığın vermiş olduğu şeylede 2 kilo aldım
boyum 1.70 57 kiloyla hamile kaldım 59 kiloydum en son
3 hafta oldu konturola gitmeyeli bilmiyorum aldımmı naptım
ama eski kıyafetlerimi giyemiyorum çok sıkıyolar artık
allah hepimize kucağımızı almayı nasip etsiin
bugün ikili taramam testi sonucumu aldım
kombine risk
<1:10000
ikili test
1:3742
cut off değerinin altında
yaş riski 1:877
trisomy 18+nt
cuf off değerinin altında
çok mutluyum allahım sizede hayırlı haberler almayı nasip etsin arkadaşlar sizde paylaşın
bugün ikili taramam testi sonucumu aldım
kombine risk
ikili test
1:3742
cut off değerinin altında
yaş riski 1:877
trisomy 18+nt
cuf off değerinin altında
çok mutluyum allahım sizede hayırlı haberler almayı nasip etsin arkadaşlar sizde paylaşın
Arkadaşlar 5 ocakta doktora gittim
belki cinsiyetini öğrenirim die sat a göre 14+2 günlük olması lazımdı bi heyecanla gittim doktorum bebeğiimi gösterdi kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde meleğim
baş popo mesafesini ölçtü 13+6 günlük dedi şok oldum doktorum olabilir bu risk değil dedi ama üzüldüm cinsiyetinide öğrenemedik önemli olan haftasını tamamlaması dedi
gelişiminde problem yok dedi ama yinede takıldım kaldım
şimdiye kadar 4 kilo aldım boyum 1.70 57 kilo ile hamile kaldım ama göbeğim yok daha çok popom büyüdü
Ocak 26 sında gidicem tekrar bakalım allahım sağlıklı olsundaa teek hepimizin meleklerini bağışlasın
sevindim canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil haftasına da takılı kalma fazla sorun olmaz gelişimi iyi olsun da önemli değil benimki 16+3 oldu ama hala göremedik cinsiyetini ama erkek olma ihtimali var 1 tane kızım var 2. Erkek olursa hiç hayır demem bu topic çok hareketsiz kimse girmiyor neden böyle ya
ben 12. Haftaya yeni girdim perşembe günü 2 li test yaptıracam benim bulantım hafif oldu çıkarmadım hamile olunca 62 kiloydum şimdi 64 kiloyum karnım yeni yeni belli oldu bazen karnımda pıt pıt birşey atıyor karnım gıdıklanır gibi oluyor benim ilk bebeğim ilaç tedavisiyle oldu rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün kucağıma almayı nasip etsin cümlesine çok
mrb arkdaşlar 11+2 günlük hamileyim yeni cmt kontrolüme gittim haftaya çarşamba da ikili tarama testi yapılacak ancak ilk hamileliğim olduğu için tam bilemiyorum bu ikili tarama testi nasıl yapılıyor??
:44::44:
merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım. şuanda doktorun ölçümlerine göre 12 hafta 4 günlük hamileyim ama bebeğim 3 gün ilerden gelişiyor. ben hiç kilo alamadımzaten oldukça zayıfım.. . ( 1.63 cm 47 kilo) doktorumda bana takviye vitamin vermiyor çocuk için de kendim içinde yetersiz olduğumu hissediyorum. birde benim doktorum çok zayıf olduğumdan çocuğun hareketlerini erken hissediceksin dedi yani 16. haftadan çok öncede hissedilebilinirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?