- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
bende pek test sonuçlarına inanmıyorum benim bebeğimin boyunu bir gün 72 mm iki gün sonra 79 mm ve hemen ertesi günde 75 mm ölçtüler. bana bir gün bebeğin 13+6 günlük dediler ertesi gün bebeğin 13+2 günlük dediler :)
ben 18 haftalık hamileyim 3 lü taramam bozuk çıktı kafam karıştı 2 li temizdi şimdi bu bozuk çıktı
bozuk çıktı derken cnm kaça kaç çıktı sonucun, değerlerin neydi..benim üçlü testim de düşük çıkmıştı ondan soruyorum..
1:87 çıktı ben emin olmak için tekrar özel hastanede tahlil yaptırdım cuma günü alıcam sonucu
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
tşk ederim canım...bence doktora git benimde bel ağrım vardı doktora gittim bana magnezyum verdi şimdi rahatım sende git belki ilaç verir
Aynı şeyi yaşadım desem inanırmısın 5 dk içinde ense kalınlığını ölçtü hersey yolunda dedi ve kan için gönderdi ya Anlamadığım biz gün sayıyoruz doktora gitmek için ve gittiğimizde psikolojisi yerinde değilse hemen oldu bittiyse getiriyorlar sankiarkadaşlar merhaba,11+4 günlük hamileyim,bugün ikili test yaptırdım dr.çok iyi dedi her zaman muayene eden dr.yaptı ölçümü 5 saniyede ölçümü yaptı sonra kan vermeye gönderdi,haftaya salı
çıkıcak sonucum ve ben daha önce bu testi yaptıran iki ayrı arkadaşım ile konuştum,birinde 40 dakika diğeri 55 dakika sürmüş,benim doktorum bugün keyifsizdi,acil doğumdan geldi yorgun gözüküyodu
aklımda soru işareti şiçim hiç rahat değil,bu kadar çabuk nasıl ölçtü neden ayrıntılı bakmadı.bu testi yaptıran tecrubeli arkadaşlar lütfen cevap verin.ben duymadım ama doktor 1.5 mm demiş ultrason kağıdında yazmıyo sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?