12 haftalık hamileler adım adım burdan ilerleyelim doğumaa kadar :49:

Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
ben 18. Haftamdayım ancak öğrenebildik darısı herkesee bebeklerimiz ane baba olarak bizi seçti test sonuçlarıda bana çok inandırıcı gelmiyo açıkcası o yüzden allaha dua edelim test sonuçlarıyla kafamızı karıştırmayalım allah hwpimize sağlıklı sıhhatli ve ahlaklı bebişler nasip etsin

bende pek test sonuçlarına inanmıyorum benim bebeğimin boyunu bir gün 72 mm iki gün sonra 79 mm ve hemen ertesi günde 75 mm ölçtüler. bana bir gün bebeğin 13+6 günlük dediler ertesi gün bebeğin 13+2 günlük dediler :)

çok fazla takılmamak lazım canım herşey parmaklarının ucunda en ufak yanlış ölçüm bizi şaşırtıyor onlar bizim hassasiyetimizin farkında değiller ama napalım elimiz mahkum

bende ikili testin sonucunu aldım 1/10000 çıkmış. Doktorum bir problem yok 4hafta sonra tekrar görüşelim dedi. Şubat sonunu bekliyoruz bakalım belki cinsiyetini ögrenebiliriz. Alışverişe başlamak istiyorum bende. Liste yaptım çok sabırsızım.

merhaba çok sevindim test sonucunun iyi çıkmasına bende bugün inşallah 3 lü tarama testi sonucumu öğreneceğim kızım inşallah iyidir dün ona patik ayakkabı ve yeni doğanlar için mini etek aldım

şimdi aradım doktorumu 3 lü taramam testi sonucumuz normal çıkmış şükür darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah

bebeğimin hareketlerini çok net hissediyordum ama bugün nerdeyse hiç hissedemedim yarın doktor günümüz allah bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah keyifsizim bu yüzden biraz

2000 hamilede bir yaşanan bir olay yaşadım apandist çok ağrılı çok zordu ameliyat olamadım bebeğimi riske atamadım şimdi bekliyoruz inşallah bişey olmaz ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

ben 18 haftalık hamileyim 3 lü taramam bozuk çıktı kafam karıştı 2 li temizdi şimdi bu bozuk çıktı

1:87 çıktı ben emin olmak için tekrar özel hastanede tahlil yaptırdım cuma günü alıcam sonucu

cnm inşallah tekrar yaptırdığın test yüksek çıkar, benim ki 1/43 çıkmıştı..amniyosentez yaptırdım ordan çok şükür temiz çıktı sonucum..sonuçta bu testler hep olasılık gösteriyor, yani kesin kesin sen böylesin demiyorlar o yüzden içini ferah tut..sağlıkla alırsın bebeğini kollarına inşallah..

merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...

bence doktora git benimde bel ağrım vardı doktora gittim bana magnezyum verdi şimdi rahatım sende git belki ilaç verir

konunun sohbet içerikli olması sebebiyle
genel gebelik başlığı altına taşıyorum
bütün sohbet başlıkları bi arada olsun diye
uzun zamandır gebelik başlığı editorsüz olduğu için biraz
karışıklıklar olmuş
ufak tefek düzeltmeleri hoş göreceğinizi umarak
keyifli paylaşımlar diliyorum

Mrb kizlarr bende 12+2 hamisiyim.cinsiyetini cok merak ediyoruz artik esimle.bu cuma doktora gidicez daha cokmu erken sizin ne zaman belli oldu cinsiyetleri?

Aynı şeyi yaşadım desem inanırmısın 5 dk içinde ense kalınlığını ölçtü hersey yolunda dedi ve kan için gönderdi ya Anlamadığım biz gün sayıyoruz doktora gitmek için ve gittiğimizde psikolojisi yerinde değilse hemen oldu bittiyse getiriyorlar sanki (( Salı günü yani yarın test sonucumu alıcım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…