12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

geçmiş olsun zorlamayın bence de. mesela oturduğunuz yerden karın kaslarınızı içinize çekip bırakabilirsiniz. o da bir aktivite sayılır. regl bitene kadar tartılmayın ; yanıltıyor insanı. bu arada tartı gününde fotoğraflı mı çekip paylaşıyoruz?

sağol canım.aslında call yapmak istiyorum ama bacak hareketlerinden korkuyorum.neyse akşam ufak ufak birşeyler yapayım bari.
fotoğraf yükleyemem ben haberiniz olsun.telim kırıldı, fotoğraf makinam bozuldu.
amaaa istediğim kiloya ulaşırsam inşallah bir before after resim koyacağım

Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori

Ara
vakıt olmadı

Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori

Ara (70 kalori)
1 bardak light süt

Ara yazayım kızlar
yarım brd süt içine 1 çay kaşığı Nescafe attim
1 avuç tuzsuz fistik

akşam kaçamak yapmicam diyorum dayanırsam eğer eşim çocuklarla birlikte dışarı cikicaz onlar yerken sabredemeyebilirim ama yesem az yicem

Sen üye olmadan giriş e mi tıklıyorsun acaba? Üye ol butonu olması lazım

Oyleymis canim:) tesekkurler guzel bende begendim..
63 kiloyum şu anda

Tamam canim ekliyorum. Ama senden biraz aktif olmani en azindan düzenli olarak yazmani istiyorum.

Yine olmadı yani

MOralini bozmak için söylemiyorum ki tatlim. Doğrusunu öğrenmek için burdayiz dimi. Kotu beslenmiyorsun sadece karbonhidrat agirlikli oldugu icin yol alman zorlasir..

Merhaba biraz yoğunum bugün ugrayamadim pek
ara öğün
yarım elma
öğlen yemeği
1 kase çorba
1yumurta ile Mantarlı omlet
1 dilim ekmek

QUOTE="chemes, post: 40302170, member: 182940"]bu da benim menum,
kahvaltı: az patates kızartması( actifry da) 1 dlm beyaz peynir,bol yesillik, domates, 1dlm jambon
ara: 1/2 elma
spor: 30 dk plates
öğle: 1 buyuk kase sebzeli mercimek corbası, 1 buyul kase cacık, biraz tursu[/QUOTE]

Platesi nasil ve nerde yapiyorsun?

Dizin icin geçmiş Olsun. Kitaranin dedigi doğru. .Seni zorlamayacak kolay egzersizlerle hareketsiz kalmaman yeterli bu donemde..
Oglen yemegi bana cok istah acici geldi nedense makarna salata ikilisini seviyorum ben. Afiyet olsun. .

Regl de olsak tarti gununde bildiriyoruz.Hem bu sonraki hafta bizim icin avantaja bile dönüyor Bazen..
Tarti bildirimini isteyen resimli paylasabilir. Ama zorunlu degil. Bende resimsiz bildirecegim..

Bende az once senin icin galiba artik yazmayacak diye dusunuyordum. Iyi oldu geldigin:))

Sana guveniyoruz tatlım bence sen fazla kacirmazsin..

Sabah
Tam bugday ekmegine peynirli domatesli tost (yarim)
Sekersiz cay

Ara
Yesil cay

Aksam
3 kasik ispanak
5 6 kasik pirasa
Yogurt

Aksam yemegimi yedim simdi.

8 yk etsiz kuru fasulye ( bol acili )
4 yk tam yagli ev yogurdu
Bol eksili ve 1yk sizma zeytinyagli 1 tabak marul salatasi

Simdi ayagimi uzatip dinlenecegim. Bugunu de umarim dun ku gibi kacamaksiz atlatirim.

Beni de alın aranıza :)
Normalde 64'ün üstüne çıkamayan ben ameliyattan sonra 65'i gördüm. Şuan 61 kiloyum ama 57 olmak istiyorum. Ve tek başıma yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…