- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
merhabalar,
SABAH
1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, dereotu, maydanoz, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
ARA
1 salatalık, 1 kuru erik, yeşil çay
ÖĞLE
6 kaşık makarna (yağsız tuzsuz), bol yeşillikli salata (yağsız tuzsuz), 1 bardak ayran (tuzsuz)
ARA
1 yeşil elma
AKŞAM
1 kase çorba, salata, 1 dilim ekmek
saat 21 gibi yeşil çay veya başka bir bitki çayı+ belki bir kuru kayısı ile günü tamamlayacağım.
yarın tartı günü ama ben en fazla aynı kiloda hatta +gr çıkacağım biliyorum.hem reglim, hem kilo vermem yavaşladı gibi hissediyorum((
halsiz düşerim diye spor yapmak da istemiyorum.ayrıca dizimde menüsküs yırtığı var yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum...
afiyet olsun.ben de şimdi yiyeceğim elmamıBen de akşam eve geç gideceğim için ara öğün yaptım; acıktım da zaten
1 yeşil elma yedim.
sağol canım.aslında call yapmak istiyorum ama bacak hareketlerinden korkuyorum.neyse akşam ufak ufak birşeyler yapayım bari.geçmiş olsun zorlamayın bence de. mesela oturduğunuz yerden karın kaslarınızı içinize çekip bırakabilirsiniz. o da bir aktivite sayılır. regl bitene kadar tartılmayın ; yanıltıyor insanı. bu arada tartı gününde fotoğraflı mı çekip paylaşıyoruz?
Sen üye olmadan giriş e mi tıklıyorsun acaba? Üye ol butonu olması lazım
63 kiloyum şu anda
Yine olmadı yani
Merhaba biraz yoğunum bugün ugrayamadim pek
ara öğün
yarım elma
öğlen yemeği
1 kase çorba
1yumurta ile Mantarlı omlet
1 dilim ekmek
merhabalar,
SABAH
1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, dereotu, maydanoz, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
ARA
1 salatalık, 1 kuru erik, yeşil çay
ÖĞLE
6 kaşık makarna (yağsız tuzsuz), bol yeşillikli salata (yağsız tuzsuz), 1 bardak ayran (tuzsuz)
ARA
1 yeşil elma
AKŞAM
1 kase çorba, salata, 1 dilim ekmek
saat 21 gibi yeşil çay veya başka bir bitki çayı+ belki bir kuru kayısı ile günü tamamlayacağım.
yarın tartı günü ama ben en fazla aynı kiloda hatta +gr çıkacağım biliyorum.hem reglim, hem kilo vermem yavaşladı gibi hissediyorum((
halsiz düşerim diye spor yapmak da istemiyorum.ayrıca dizimde menüsküs yırtığı var yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum...
geçmiş olsun zorlamayın bence de. mesela oturduğunuz yerden karın kaslarınızı içinize çekip bırakabilirsiniz. o da bir aktivite sayılır. regl bitene kadar tartılmayın ; yanıltıyor insanı. bu arada tartı gününde fotoğraflı mı çekip paylaşıyoruz?
Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori
Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori
Ara
vakıt olmadı
Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori
Ara (70 kalori)
1 bardak light süt
Ara yazayım kızlar
yarım brd süt içine 1 çay kaşığı Nescafe attim
1 avuç tuzsuz fistik
akşam kaçamak yapmicam diyorum dayanırsam eğer eşim çocuklarla birlikte dışarı cikicaz onlar yerken sabredemeyebilirim ama yesem az yicem
Bu arada bişey soracaktım hanımlar grissini denilen bildiğimiz galeta mı yoksa daha mı farklı?
Sakız cigneyinIstahim fena şekilde acik. Şuan birseyler yememek icin kendimi zor frenliyorum
Öğle yok mu?Sabah
Tam bugday ekmegine peynirli domatesli tost (yarim)
Sekersiz cay
Ara
Yesil cay
Aksam
3 kasik ispanak
5 6 kasik pirasa
Yogurt
Kahvaltim zaten cok erken saatte olmadigi icin ogle vaktine yakin oldugu icin (10 11 gibiydi yanlis hatirlamiyorsam) aclik hissetmedim. Hissetmeyince de yemedimÖğle yok mu?
Kendine oyalanacak birseyler bul. Tv izle muzik dinle hatta film izle vakit gecer olmadi ac muzigi dans et :)Istahim fena şekilde acik. Şuan birseyler yememek icin kendimi zor frenliyorum
Benim Kızımın da çok hoşuna gider aslında, denicemKizimla 15 dk dans ettik ve ben pert. 15 dk dir yattigim yerden kalkamadiminsallah zamanla kilolar gidince daha uzun sure dans ederiz.
canım nerelerdesin kaçamak yapma sakınIstahim fena şekilde acik. Şuan birseyler yememek icin kendimi zor frenliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?