Onu bulamadim da galeta aldim bende canimGaletanin kalorisi biraz daha azaltilmisi diyelim.
Benim kizim kendisi istiyor. Anne hani boyle yapmistik ya ellerimizi havaya yine yapalim eglenelim diyor :) bence de keyif alir hem birlikte zaman geciriyoruz hem de ter atiyoruz :)Benim Kızımın da çok hoşuna gider aslında, denicem
Niyetim günde 2 ana öğün 3 ara öğün yapmak. Akşam birşey yemek yok. Belki 1 kase yoğurt ya da 1 elma.
ya yazamadım ancak geldim hemen bugün yediklerimden bahsedeyim
sabah 50gr peynir kırmızı, közlenmiş biber, yumurta, yoğurt 100 gr ,yufka ekmek 50 gr
akşamda mantar sote nohut yemeği çeyrek pors. yoğurt 30 gr ,yufka ekmek 50 gr,
yufka ekmek diğerine nazaran daha az kalori bazen ekmeği hiç yemiyorum.
yarım saat te yürüyüş yaptım .
Canim dun kacamak yapmissin olur arada. Ama bunca zaman yaptigim diyetlerden ogrendigim su oldu ; ekmek patates meyve kisaca sekerli fruktozlu nisastali birsey yedigimde cabuk acikiyorum ve aynilarindan bir daha yeme istegi geliyor. Cunku bunlari yiyince ilk etapta doygunluk veriyo kan sekeei yukseliyor ve hizlica kan sekeri dusuyor yine yiyeceklere saldirma durumu basliyor. Ve icinde un olan ( ekmek simit pogaca kek borek ) ben de acayip siskinlik yapiyor ve vucut atamiyor o yuzden yemiyorum.Kahvaltı
1 kasenin 3te ikisi kadar ezogelin corba
Aceleyle çıkarken kayinpederim corba ismarladi yoksa kahvaltı ipltaldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?