12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

kızlar Merhaba
azcık kaçtı ama 1porsiyon iskender pideleri yemedi
ama bir kutu kola ve bir dilim baklava yidim

ya yazamadım ancak geldim hemen bugün yediklerimden bahsedeyim
sabah 50gr peynir kırmızı, közlenmiş biber, yumurta, yoğurt 100 gr ,yufka ekmek 50 gr
akşamda mantar sote nohut yemeği çeyrek pors. yoğurt 30 gr ,yufka ekmek 50 gr,

yufka ekmek diğerine nazaran daha az kalori bazen ekmeği hiç yemiyorum.
yarım saat te yürüyüş yaptım .

Aksam yemegi
6 kasik bezelye
yarim kase yogurtlu kirmizi köz biber
salata

1 dilim portakal
1 dilim muz

Niyetim günde 2 ana öğün 3 ara öğün yapmak. Akşam birşey yemek yok. Belki 1 kase yoğurt ya da 1 elma.

Kızlar bana kilonuzu ozelden mesaj atin isminizi listeye ekleyeyim.
Bu arada bugun de tartı günümuz bilginiz olsun..

Günaydın..
Kilo bildirimini ilk ben yapayım. Aksam saat 24:00 e kadar herkesten bildirim bekliyorum..

Başlangıç 91.1
Bugün 88.9

Dun aksam kaçamak yaptım bunu söylerken cok Üzgünüm gerçekten. Benim ogun kacirmamam gerek yojsa kitlik modu gecirip herşeye saldırabiliyorum. Dun kacamak yapmasam belki de bugun 88.5 olacaktim. Neyse ders alip yola devam edecegiz napalim..
1 dilim pasta
1 browni yedim
2 de hurma
Bugun oglumun ozel bir okulda bursluluk sinavi var. Onu götüreceğim. Ogleden sonra da arkadaşıma geçeceğim. Ama gozum burda olacak firsat olursa yine kopmamaya çalışırım. .

neslihalim beni bos bırakma bak neler oluyor:)) dun aksam bir dolu ütü yaptım o yüzden giremedim. Kacamak yapsamda pasa pasa itiraf edecegim artık utansam da sikilsamda b duzelmenin baska caresi yok..

Kahvaltı
1 kasenin 3te ikisi kadar ezogelin corba
Aceleyle çıkarken kayinpederim corba ismarladi yoksa kahvaltı ipltaldi:))

Günaydınnn
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
2 kk peynir
Beş zeytin
Bir tatlı kaşığı reçel:)

1 nisan: 70.0
4 nisan: 68.9
Çok sevinmiyorum çünkü gidenin ödem olduğunu biliyorum. Yine de 1 hafta tamamlandığında 68 olursam iyi olur.

Kahvaltı
1 kasenin 3te ikisi kadar ezogelin corba
Aceleyle çıkarken kayinpederim corba ismarladi yoksa kahvaltı ipltaldi:))
Canim dun kacamak yapmissin olur arada. Ama bunca zaman yaptigim diyetlerden ogrendigim su oldu ; ekmek patates meyve kisaca sekerli fruktozlu nisastali birsey yedigimde cabuk acikiyorum ve aynilarindan bir daha yeme istegi geliyor. Cunku bunlari yiyince ilk etapta doygunluk veriyo kan sekeei yukseliyor ve hizlica kan sekeri dusuyor yine yiyeceklere saldirma durumu basliyor. Ve icinde un olan ( ekmek simit pogaca kek borek ) ben de acayip siskinlik yapiyor ve vucut atamiyor o yuzden yemiyorum.

gunaydın arkadaslar... ben daha kahvaltı yapamadım.. yeni kalktım kızım sabaha kadar uyumadı. hatta sabah da uyumadı hala ayakta. 5 te babasına devrttim. simdi de o uyuyor. kilo bildirimini buraya yapıyoruz sanırım.
ödem gitti sanırım. ya da uykusuzluktan mı bilmem
2 nisan: 72,5
4 nisan: 71

Kahvaltim ;

1 bardak limonlu su ac karnina
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 yumurtali salata ( bol yesiilik,baharatli,limonlu ve 2 yk sizma zeytinyagli)
Ve sekersiz siyah cay
Domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…