12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

kahvaltı biraz gec oldu kahvaltı öncesi 2 brd şu
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kut kdr peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
1 cy brd az şekerli çay

Ben de kahvaltimi yeni yaptim.
Uyku duzenim cok bozuldu.
Gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum

Kahvaltim
3 4 parca peynir
7 zeytin
1 Domates
1 hurma
Sekersiz cay

Bugünkü diyet listem

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-04-12-37-43~2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 83
Mihenkcim bir önerim var. Vaktin olunca bir tablo hazırlasan, şöyle rengarenk isim boy başlangıç kilosu şimdiki kilo hedef kilo şeklinde. Hepsi alt alta olsa. Kıyaslama imkanımız olur hem. Bir de her tartı günü en çok kilo verenin ismini ilk sayfaya kocaman yazsan, etrafında süsler.. Daha heveslendirici olmaz mı? :)
Sayfa yöneticisi sensin nasıl istersen öyle olur tabii sadece bir öneri:)

sabah gec kahvalti yaptim 10 da. O yuzden ana ogun atlamamak icin ara ogun yapmadim. Programima uyacagim insallah.

13:00 Ogle yemegi;

2 kepce tarhana corbasi
2 yk domates soslu makarna

ay keşke yaa ne kadar özledim şöyle istediğim gibi giyinme yi biz hem istediğimiz gibi gjyinemiyoruz hemde çok pahalı oluyor
Evet kesinlikle katiliyorum. Cok guzel kilo verecez. Istedigimizi giyecez. oram buram cikti diyip siyahlari giymeyecegiz. Ben bu sefer cok kararliyim eskisi gibi olacagim tiksindim artik bu halimden

kızlar merhaba,
01.04.15 - 66,3
04.04.15- 66,2
kaçamak falan yok.reglim yeni bitti.100 gr a da şükür dimi ama.vücudumda ödem olmadığı için gr gr gider artık.

SABAH
1,5 kb kutusu peynir, domates,salatalık,maydonoz,dereotu, 8 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay

ARA
2 kuru erik, 1 yeşil elma

ÖĞLE
8 kaşık salçalı makarna(az yağlı, az tuzlu), salata (tuzsuz,yağsız, limonlu), 1 kb kutusu tulum peyniri

ARA
yeşil çay, 1 çilek, yağsız 1 yumurtalı omlet, belki 1 dilim tam buğday ekmeği

AKŞAM
1 kase çorba, 1 kase pulbiberli yoğurt, 1 dilim ekmek

ARA
bitki çayı

kızlar acayip gaza geldiiim. hepinize başarılar diliyorum.başladık ve bitireceğiz.hep destek tam destek.
bu arada sabah kocama diyorum zayıflarsam bana ne alacaksın.cevap:hiçbişey.e zamanında bilezik, tatil, gardrobu yenileme ne sözler aldım, ne diyetlere başladım ama sonu gelmedi. şimdi bişey alamam diyo.ha madden de biraz zordayız.kocam işsiz.iş arıyor.bize dua edin olur mu?
kendimizi toparlasak ben ona neler aldırıcam neler.bu tombik günlerin acısını çıkarmak istiyorum

Insallah canim ikiz bebeklerin de varmis Allah bagislasin. Onlarin kismetine insallah esin de hayirli bir is olur zor zamanlarinizi kolaylikla atlatirsiniz. Ben dun yogurt kürüne basladim. 2 hafta uygulacam. Yogurt ( 4 kasik ) pulbiber ( 1 ck) ve limon suyu ( 1/2) karistirip yiyorsun yatmadan yarim saat once. Saracoglunun kuru. gobek bolgesindeki yaglari yakiyormus. Madem pulbiberli yogurt yiyorsun aksam yatmadan once ye ve limon sık icine. Bakalim ne kadar etki edecek ben uygulayacam

sağol canım Allah razı olsun.
o yoğurt kürünü bir ara yaptım ben.ama süreklilik arzetmesi lazım tabi.
yoğurt kürünü nasıl öğrendim orası acayip komik.zaping yaparken.maç özeti veren bir programda adamlar yoğurt falan diyordu.dur dedim bunlar ne konuşuyor.meğer maçın analizi arasında göbeklerini nasıl eriteceklerini konuşuyorlarmış
ya benim yanlar çok çıkıyor bir de karnım çok sarkık ne yapacağım bilmiyorum.kilo verince iyice aşağı iner diye korkuyorum

Allah yardimciniz olsun.

Spor yapiyor musunuz?

Acikip ara ogun yaptim simdi.

1 sutlu sekersiz turk kahvesi
2 parca bitter cikolata

Bu arada ben de dun basladim yogurt kürüne. Devamli yapip da guzel sonuc alan oldu mu? Motivasyon olur paylasirsa

Anladimm gecmis olsun
Mekik gibi twist gibi hareketlerde dizlere cok yuk binmiyor aslinda yanlarinizdan sikayetciyseniz mekiklerle hallolur bence.

Karin icin en iyisi mekik :) yavas yavas yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…