Cok rahat verirsin eger kacamak yapmazsan ve biraz da sporla ramazana girerken 85 kg ile girersin. Ben sana inaniyorum. Kitara soylemisti diyeceksinmutluyum umutluyum fena gaza geldim ramazana kadar 90 kg inmek hedefim inş ulasirim hedefe
ay keşke yaa ne kadar özledim şöyle istediğim gibi giyinme yi biz hem istediğimiz gibi gjyinemiyoruz hemde çok pahalı oluyorCok rahat verirsin eger kacamak yapmazsan ve biraz da sporla ramazana girerken 85 kg ile girersin. Ben sana inaniyorum. Kitara soylemisti diyeceksin
Evet kesinlikle katiliyorum. Cok guzel kilo verecez. Istedigimizi giyecez. oram buram cikti diyip siyahlari giymeyecegiz. Ben bu sefer cok kararliyim eskisi gibi olacagim tiksindim artik bu halimdenay keşke yaa ne kadar özledim şöyle istediğim gibi giyinme yi biz hem istediğimiz gibi gjyinemiyoruz hemde çok pahalı oluyor
Insallah canim ikiz bebeklerin de varmis Allah bagislasin. Onlarin kismetine insallah esin de hayirli bir is olur zor zamanlarinizi kolaylikla atlatirsiniz. Ben dun yogurt kürüne basladim. 2 hafta uygulacam. Yogurt ( 4 kasik ) pulbiber ( 1 ck) ve limon suyu ( 1/2) karistirip yiyorsun yatmadan yarim saat once. Saracoglunun kuru. gobek bolgesindeki yaglari yakiyormus. Madem pulbiberli yogurt yiyorsun aksam yatmadan once ye ve limon sık icine. Bakalim ne kadar etki edecek ben uygulayacamkızlar merhaba,
01.04.15 - 66,3
04.04.15- 66,2
kaçamak falan yok.reglim yeni bitti.100 gr a da şükür dimi ama.vücudumda ödem olmadığı için gr gr gider artık.
SABAH
1,5 kb kutusu peynir, domates,salatalık,maydonoz,dereotu, 8 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
ARA
2 kuru erik, 1 yeşil elma
ÖĞLE
8 kaşık salçalı makarna(az yağlı, az tuzlu), salata (tuzsuz,yağsız, limonlu), 1 kb kutusu tulum peyniri
ARA
yeşil çay, 1 çilek, yağsız 1 yumurtalı omlet, belki 1 dilim tam buğday ekmeği
AKŞAM
1 kase çorba, 1 kase pulbiberli yoğurt, 1 dilim ekmek
ARA
bitki çayı
kızlar acayip gaza geldiiim. hepinize başarılar diliyorum.başladık ve bitireceğiz.hep destek tam destek.
bu arada sabah kocama diyorum zayıflarsam bana ne alacaksın.cevap:hiçbişey.e zamanında bilezik, tatil, gardrobu yenileme ne sözler aldım, ne diyetlere başladım ama sonu gelmedi.şimdi bişey alamam diyo.ha madden de biraz zordayız.kocam işsiz.iş arıyor.bize dua edin olur mu?
kendimizi toparlasak ben ona neler aldırıcam neler.bu tombik günlerin acısını çıkarmak istiyorum
sağol canım Allah razı olsun.Insallah canim ikiz bebeklerin de varmis Allah bagislasin. Onlarin kismetine insallah esin de hayirli bir is olur zor zamanlarinizi kolaylikla atlatirsiniz. Ben dun yogurt kürüne basladim. 2 hafta uygulacam. Yogurt ( 4 kasik ) pulbiber ( 1 ck) ve limon suyu ( 1/2) karistirip yiyorsun yatmadan yarim saat once. Saracoglunun kuru. gobek bolgesindeki yaglari yakiyormus. Madem pulbiberli yogurt yiyorsun aksam yatmadan once ye ve limon sık icine. Bakalim ne kadar etki edecek ben uygulayacam
Allah yardimciniz olsun.kızlar merhaba,
01.04.15 - 66,3
04.04.15- 66,2
kaçamak falan yok.reglim yeni bitti.100 gr a da şükür dimi ama.vücudumda ödem olmadığı için gr gr gider artık.
SABAH
1,5 kb kutusu peynir, domates,salatalık,maydonoz,dereotu, 8 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
ARA
2 kuru erik, 1 yeşil elma
ÖĞLE
8 kaşık salçalı makarna(az yağlı, az tuzlu), salata (tuzsuz,yağsız, limonlu), 1 kb kutusu tulum peyniri
ARA
yeşil çay, 1 çilek, yağsız 1 yumurtalı omlet, belki 1 dilim tam buğday ekmeği
AKŞAM
1 kase çorba, 1 kase pulbiberli yoğurt, 1 dilim ekmek
ARA
bitki çayı
kızlar acayip gaza geldiiim. hepinize başarılar diliyorum.başladık ve bitireceğiz.hep destek tam destek.
bu arada sabah kocama diyorum zayıflarsam bana ne alacaksın.cevap:hiçbişey.e zamanında bilezik, tatil, gardrobu yenileme ne sözler aldım, ne diyetlere başladım ama sonu gelmedi.şimdi bişey alamam diyo.ha madden de biraz zordayız.kocam işsiz.iş arıyor.bize dua edin olur mu?
kendimizi toparlasak ben ona neler aldırıcam neler.bu tombik günlerin acısını çıkarmak istiyorum
Spor yapiyor musunuz?sağol canım Allah razı olsun.
o yoğurt kürünü bir ara yaptım ben.ama süreklilik arzetmesi lazım tabi.
yoğurt kürünü nasıl öğrendim orası acayip komik.zaping yaparken.maç özeti veren bir programda adamlar yoğurt falan diyordu.dur dedim bunlar ne konuşuyor.meğer maçın analizi arasında göbeklerini nasıl eriteceklerini konuşuyorlarmış
ya benim yanlar çok çıkıyor bir de karnım çok sarkık ne yapacağım bilmiyorum.kilo verince iyice aşağı iner diye korkuyorum
canım geçen ay call yapıyordum ama bıraktım. dizimde menüsküs çıktı.dizlik takıyorum.spor yapmaya korkar oldum.öyle ki fazla ayakta kalınca ağrı yapıyor.yine de mekik falan çekeyim diyorum.bakalım başlarım bu günlerdeSpor yapiyor musunuz?
Anladimm gecmis olsuncanım geçen ay call yapıyordum ama bıraktım. dizimde menüsküs çıktı.dizlik takıyorum.spor yapmaya korkar oldum.öyle ki fazla ayakta kalınca ağrı yapıyor.yine de mekik falan çekeyim diyorum.bakalım başlarım bu günlerde
Bunu ben de merak ediyorum.Acikip ara ogun yaptim simdi.
1 sutlu sekersiz turk kahvesi
2 parca bitter cikolata
Bu arada ben de dun basladim yogurt kürüne. Devamli yapip da guzel sonuc alan oldu mu? Motivasyon olur paylasirsa
Karin icin en iyisi mekik :) yavas yavas yapabilirsin.canım geçen ay call yapıyordum ama bıraktım. dizimde menüsküs çıktı.dizlik takıyorum.spor yapmaya korkar oldum.öyle ki fazla ayakta kalınca ağrı yapıyor.yine de mekik falan çekeyim diyorum.bakalım başlarım bu günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?