12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

vakti olan varsa yeni konu açabiliriz. yeni birileri de gelir konu güncel olduğu için

ara
muz
form bisküvü

akşam
köfte
yoğurt
1 dilim ekmek

ara
süt

kızlar merhaba,
sanırım bir haftadır yazamıyorum.aslında bi ara girip baktım kim neler yapıyor diye.
kızlarımdan biri hasta idi, akabinde tuvalet eğitimine başladık.bu aralar yine atraksiyonlu geçiyor günler.
1 haftadır yediklerime dikkat etmedim buna rağmen 63,9 çıktım bugün. geçen hafta 64,2 idim.
demekki dikkat etseydim 1 kg daha giderdi bu hafta.
bu ayda 3 düğün var.spor falan yapıp sıkılaşmam lazım. evdeki bilgisayarlar teker teker bozuluyor.tek bilgisayara düştük eşimle paylaşamıyoruz.kızlardan da vakit bulamıyorum.umarım daha aktif olurum, en kısa sürede.

SABAH
7 zeytin, lor peyniri, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği,şekersiz çay

ara yok

ÖĞLE
dışardaydık.zeytinyağlı tabağı aldım.sanırım 300 küsür kalori yazıyordu.+olarak biraz patates kızartması

AKŞAM
1 kase yoğutlu buğday çorba, 4-5 çilek

ara
yeşilçay, form bisküvi

Gecmis olsun canim Allah kolaylik versin çabucak ogrenir insAllah bebegin

Tamam kizlar yeni konu acalim. Ben 8-5 pc basindayim. H.sonu haric ama evimdeyim kizima ve esime zaman ayiriyorum. eger sizde tamam derseniz yarin konuyu acabilirim. Konu basligini beraber belirleyelim ama.

Didos gecmis olsun egitim zor biz atlattik insallah sizinki de kolay olur biz cok kolay ogrendik cunku. Madem dugun var daha siki olmak icin bacak hareketleri yap mekik de olabilir.

Aksam yemegim

6 yk kisir , 2 yk bezelye
1 kase corba
1 bardak ayran
Coban salata

Ara da; kahve ve 4 parca bitter yedim.
Dukkanu kapattim zaten isim de var bitince yatarim.

açalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…