• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 Haziran Transfer Yapılanlar

Test yaptırdın mı bugün? Benim 343.7 çıktı. 2,5 kat artış var, Allah'a şükürler olsun.
Benden kan almadi direk ultrasona aldi keseye bakdi ooo masalah bak dedim sana guzel diye degerin... haftayada kese icin gidersin sonrada kalp icin insallah... Allahimm dogumu konusmayi bize nasip etsin ....

Benden kan almadi direk ultrasona aldi keseye bakdi ooo masalah bak dedim sana guzel diye degerin... haftayada kese icin gidersin sonrada kalp icin insallah... Allahimm dogumu konusmayi bize nasip etsin ....
Aminnn canım inşallah. Çarşamba artışı görmek için tekrar kan vereceğim. Sonra da dr ye söyleyip randevuyu alacağım

Canim beni 6 temmuzda cagirdi 1.dönemi bi atlatsaydik Allahin izniyle 😀 senin daha erkendir randevu tarihin
Yok canım benim de öyle 😌 üç kese var bakalım ben de heyecanlıyım, kalp atışına çağırdı dimi? Bide karından mı baktı vajinadan mı

Yok canım benim de öyle 😌 üç kese var bakalım ben de heyecanlıyım, kalp atışına çağırdı dimi? Bide karından mı baktı vajinadan mı
Vajinadan bakti canim ... bilmiyorum ne icin cagirdi kesenin boyutlari ve kalp icindir herhalde ... cikarken dediki haftaya kalbide duyarsak guzel olur dedi...

Back
X