- Konu Sahibi paradiseislander
Bende bugun kasik agrisi icin gittim magnezyum hap verdi normal dedi gördukİnşallah öyledirBugün kese görmeye gidecem inşallah bir sorun yoktur
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun kasik agrisi icin gittim magnezyum hap verdi normal dedi gördukİnşallah öyledirBugün kese görmeye gidecem inşallah bir sorun yoktur
![]()
Çok şükürBende bugun kasik agrisi icin gittim magnezyum hap verdi normal dedi görduk
Gözünaydın canım evet normal ancak daha küçüklerİki kese görüldü bende ama biri kücüktü normalmi acaba
Son adetime göre 6+1 ama gec transfer oldum nerdeyse adet tarihim gelmisdi oyle transfer oldum 5+1 dedi doktorumÇok şükürBizde bugün keseyi gördük
Sizin kaç haftalık?
Canim beni 6 temmuzda cagirdi 1.dönemi bi atlatsaydik Allahin izniyleGözünaydın canım evet normal ancak daha küçüklerönemli olan kalp atışı, tekrar ne zamana çağırdı
Test yaptırdın mı bugün? Benim 343.7 çıktı. 2,5 kat artış var, Allah'a şükürler olsun.Hadi bakalim ikimiz icinde pazartesi guzel gecsin insallah![]()
Benden kan almadi direk ultrasona aldi keseye bakdi ooo masalah bak dedim sana guzel diye degerin... haftayada kese icin gidersin sonrada kalp icin insallah... Allahimm dogumu konusmayi bize nasip etsin ....Test yaptırdın mı bugün? Benim 343.7 çıktı. 2,5 kat artış var, Allah'a şükürler olsun.
Ne güzel bi tesadüf benimde 5+1Son adetime göre 6+1 ama gec transfer oldum nerdeyse adet tarihim gelmisdi oyle transfer oldum 5+1 dedi doktorum
10 haziranda transfer oldum senin nasil
Tamam canım yine haberleşelim inşallahAyy aminnnnnn aminnn hadi hayirlisii durumlarindan haberdar etmeyi unutma![]()
Aminnn canım inşallah. Çarşamba artışı görmek için tekrar kan vereceğim. Sonra da dr ye söyleyip randevuyu alacağımBenden kan almadi direk ultrasona aldi keseye bakdi ooo masalah bak dedim sana guzel diye degerin... haftayada kese icin gidersin sonrada kalp icin insallah... Allahimm dogumu konusmayi bize nasip etsin ....
Yok canım benim de öyleCanim beni 6 temmuzda cagirdi 1.dönemi bi atlatsaydik Allahin izniylesenin daha erkendir randevu tarihin
Vajinadan bakti canim ... bilmiyorum ne icin cagirdi kesenin boyutlari ve kalp icindir herhalde ... cikarken dediki haftaya kalbide duyarsak guzel olur dedi...Yok canım benim de öyleüç kese var bakalım ben de heyecanlıyım, kalp atışına çağırdı dimi? Bide karından mı baktı vajinadan mı
Senin üc kesede hepsi ayni boyuttamiydiVajinadan bakti canim ... bilmiyorum ne icin cagirdi kesenin boyutlari ve kalp icindir herhalde ... cikarken dediki haftaya kalbide duyarsak guzel olur dedi...
Hayır canım bir kesem küçükSenin üc kesede hepsi ayni boyuttamiydi
ay sızı cok merak ettımm ne oldu son durum :)Hayır canım bir kesem küçük![]()
bende bu yuzden 2, asılamayı yaptırdım 7 temmuzda test yapcam bakalm belkı gerek kalmaz ınsallahhhhBen ilk defa yaptırcam daha rapor çıkartmaya çalişiyorum oda iki aşılama şarti istıyorlar daha önce özelde yaptırmiştim bi kere tutmadı bi kere daha aşilama yaptırcam galiba mecbur
neden soylemedınız anlamadım2 olumsuz aşılamam var, onları da söylememiştim. İyi ki de söylememişim dedim
Çevremdeki insanlara söylemedim, çünkü olumsuz sonucu aldıktan sonra durumu soran herkes beni daha çok üzecektineden soylemedınız anlamadım