12 Haziran Transfer Yapılanlar

Benden kan almadi direk ultrasona aldi keseye bakdi ooo masalah bak dedim sana guzel diye degerin... haftayada kese icin gidersin sonrada kalp icin insallah... Allahimm dogumu konusmayi bize nasip etsin ....
Bugün minnoş bir kese gördük, çok şükür. 2hafta sonra kalp atışı için çağırdı, bayram öncesi. Bi duysak sesi, biraz daha rahatlayacağım.

Ya sen cok hizli ilerliyorsun 😊ben senden once transfer oldum taaa carsambayi bekliyorum ben .... diger muayenden farkli ne gibi bir gelisme oldu canim
Canım ben fazla meraklıyım ondan🥰 Perşembe günü tekrar gideceğim 1 keseden kalp duydum diğer iki kesede de besleyici kese var onu da Perşembe duyacakmışım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻♥️

6 temmuzda cagirdi 6+2 oluyorum ozaman... ben ilk gittigimde kese vardi bebek yoktu 5haftalik yeni olmusdum herhalde ozaman simdi bebek icin cagirdi kalp atisinida ayni gun duyarsak cok daha guzel olur dedi
Bizde de aynı, 4+6 idim kese vardı ama bebişi göremedik. 12 gün sonra gel dedi, 15 temmuza denk gelince 16 sı olsun garanti olsun kalp atılını da duyarız dedi. 6+5 olacağım o gün, nasipse.

Canım ben fazla meraklıyım ondan🥰 Perşembe günü tekrar gideceğim 1 keseden kalp duydum diğer iki kesede de besleyici kese var onu da Perşembe duyacakmışım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻♥️
Canim ben ikisininde kalp atislarini gordum iki haftya randevu verdi simdi ... hafif lekelenmem vardi dinlenmem gerektigini dedi kese disinda olan bsymis kalan kan galiba

♥♥♥♥♥
Ne mutlu size, gözünüz aydın. Darısı başıma.
Neler hissettiniz o an?
Ben bi oncekinde bos gebelik gecirmisdim kese vardi ici bosdu bebek yoktu oyuzden yine oyle bsy olacak diye ekrana bakmiyordum doktor baksana ekrana dio 😀😅😅😅 bakdim iki minnos pit pit kalp oynuyor ama nasil soyliyim sevincle tedirginlik beni birakmicak 9 ay boyunca galiba zor sahip olunca hep kaybetme korkusuama bu anida hic yasamamisdim Allahima sukurler olsun... darisi basina canim sana verdim bayragi sira sende😀😀

Ben bi oncekinde bos gebelik gecirmisdim kese vardi ici bosdu bebek yoktu oyuzden yine oyle bsy olacak diye ekrana bakmiyordum doktor baksana ekrana dio 😀😅😅😅 bakdim iki minnos pit pit kalp oynuyor ama nasil soyliyim sevincle tedirginlik beni birakmicak 9 ay boyunca galiba zor sahip olunca hep kaybetme korkusuama bu anida hic yasamamisdim Allahima sukurler olsun... darisi basina canim sana verdim bayragi sira sende😀😀
Ooı iki kalp atışı, çifte heyecan desene. Darısı başıma

Back
X