12 Haziran Transfer Yapılanlar

Biz 1 senedir uğraşıyoruz
2 yıllk evliyiz
Geç evlendik
Biz de çok geç evlendik .35 yaşında :))5 yıldır denedik olmadı.Bu 4.deneme,14 Haziran’da transfer oldum.İnşaallah bu kez yüzüm güler.İsteyen herkesin kucağına tatlış sağlıklı güzel melekler ver yarabbim 🤲🤲💜🧿🤗🤗

Lutinus mu dediğin fitil. Oysa bende de var. Ama bantı neden verdi doktorun acaba
Climara Forte Bandı ben de kullanıyorum.TRansfer öncesi E2 düşük çıktı bende,transferi erteledi ve bandı yapıştırttı.3gün sonra transferi yaptı hala bandı da kullanmaya devam dedi.Estradiol içeriyor bant.

Hadi inşaallah,bize umut olursun umarım 🤲🤲🤲💜💜💜🧿🧿😞🥰🥰🤗🤗Benim test günüm 26’sı.Ama moralim bozuk bugün adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var rahmimde.Aynı adet öncesi olan 😣😞Sen de oldu mu hiç?
Kuzum bu belirti forumda transfer olup pozitif olan arkadaşların çok bu ağrıyı çekmiştir

Hadi inşaallah,bize umut olursun umarım 🤲🤲🤲💜💜💜🧿🧿😞🥰🥰🤗🤗Benim test günüm 26’sı.Ama moralim bozuk bugün adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var rahmimde.Aynı adet öncesi olan 😣😞Sen de oldu mu hiç?
Aynı ruh halindeyiz bende umutsuz uyandım bu sabah dibine kadar regl belirtileri yaşıyorum arkadaşım maalesef :( Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah 🤲🏻

Benim ilk iki tüp bebek denememde oldu.Zaten anladım olacağımı kasık ağrımdan duramadım.3.de kimyasal gebelikti ama hiç bir belirti olmadı.4.de aynı şekilde belirti yoktu.Şimdi de öyle hiç bir belirti yok yarını iple çekiyorum.Moralini bozma canım başka şeylere odaklanmaya çalış.

Aynı ruh halindeyiz bende umutsuz uyandım bu sabah dibine kadar regl belirtileri yaşıyorum arkadaşım maalesef :KK43: Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah 🤲🏻
Sorma uyuyamadım bir de düşünmekten bu sefer bir ara uyuyakalmışım progestan fitili 1 saat geç koydum koymam gereken saatten. Hepten moralim bozuldu 😞😣

Sorma uyuyamadım bir de düşünmekten bu sefer bir ara uyuyakalmışım progestan fitili 1 saat geç koydum koymam gereken saatten. Hepten moralim bozuldu 😞😣
Bozma canım moralini ne olacaksa onu yaşayacağız henüz hiçbirşey bilmiyoruz bu süreç tüm tedavi sürecinden de zor onu biliyorum:(
Ben saatli koymuyorum yatarken koyuyorum birini diğerini de sabah kalktıktan sonra zaten iğne de vuruyorum günde 2 tane vücutta yeterince progesteron birikmiştir

Back
X