• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Yarın Kayseri yolcusuyum ;) yaklaşık 1 hafta yokum :( orada internet bulursam girerim inşallah :) ama sanmıyorum

Herkesin bayramı mübarek olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki bende yarin başlıyorum diyetime on edebileceğiniz bir diyet listesi varmı ?

Canım benim uyduğum hiç bir diyet listesi yok nedense sevmiyorum ben öyle yok kibrit kutusu büyüklüğünde peynirler bilemem neler ben kafama göre takılıyorum örneğin kahvaltımı çok sıkı yapıp öbür öğünlerde çok az yiyiyorum yada o gün canımın çektiği bir yemek varsa kahvaltıyı hafifletip öğlen yemeğimde yemek yiyiyorum kesinlikle 6 dan sonra yemek yemiyorum bol bol yeşil çay ve su içiyorum

Tabikide gel canım :) bide kızlar sizce hani sabahları kahve içme ? İse yararmi denedinizmi hiç

Ben sabahları şekersiz türk kahvesi içtiğim zaman tıkır tıkır bağırsaklar çalışıyor. Bir de bir blogta okumuştum onu yapıyorum 2 gündür sarımsak kürü ya da turşusu diye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sabahları şekersiz türk kahvesi içtiğim zaman tıkır tıkır bağırsaklar çalışıyor. Bir de bir blogta okumuştum onu yapıyorum 2 gündür sarımsak kürü ya da turşusu diye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ha anladım canım bende yarın baslıyayım acı kahveye bu arada spor ne kadar yapiyosunuZ:what:

Ha anladım canım bende yarın baslıyayım acı kahveye bu arada spor ne kadar yapiyosunuZ:what:

Canım bende her sabah sütsüz şekersiz nescafe içiyorum türk kahvesi değil günde en az müzik açıp oynuyorum ve saatlerce temizlik yapıyorum hem evim tertemiz oluyor hemde spor oluyor 😉

Canım bende her sabah sütsüz şekersiz nescafe içiyorum türk kahvesi değil günde en az müzik açıp oynuyorum ve saatlerce temizlik yapıyorum hem evim tertemiz oluyor hemde spor oluyor 😉

Bende yarin temizliğe basliyim o zaman annemde sevinir hem :D:D birde aslında hepimi kilo hedef falan belirlesek her hafta kaç kilo versigimizide görürüz hepimizin

Back
X