resimdeki tatlı servis takımını almıstım 6 kişilik takım aklıma takıldı 12 kisiye tamamlasammmı diye düsünüyorum sizlerin fikirlerinide alamk istedim 12 kişilik olmasına gerek var mı ?
bende bu takımı gördüğümde beğenmiştim, güle güle kullan canım... 6kişilik takımlar azmış gibi geliyo bana ( kalabalık bi aileye gelin olcağm için ) yani sonuçta daha fazla misafirin geldiiğinde değişik bir takımla servis yapman gerekecek ki o da pek hoş olmuyo :44: ben 12ye tamamla derim tatlım ama tabii ki karar senin
canım bende modeli duruyorken alıp tamamla..bende kahvaltı seti aldım tabakları normal pasta için kullanılacağı için o setimi birtane alıp 12 ye tamamladım..
6 çok az geliyor bana yeni evliyken eve gelen fazla olunca ayrı ayrı takım koymak hoşuma gitmezdi
Bizim kültürümüzde bir laf vardır hani eksik olacağına fazla olsun eksiği gidermek fazlayı atmaktan (saklamaktan) daha zordur. O yüzden sen 12'ye tamamla için rahat etsin.
yorumlarınız icin tesekkür ederim arkadaslar baska takım olarak 85 parca yemek takımının tatlı tabakları var , kahvaltılık alıcam ama onunda 6 kisilik olur tabakları birde 12 kisilik gündelik takım yapmayı dusunuyorum fakat gündelikleri farklı zamanlarda kullanmamayı dusunuyorum sanırım 12 ye tamamlıcam. karar vermemde yardımcı oldugunuz icin tesekkür ederim arkadaslar iyiki hepiniz varsınız