12 saat çalışma

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
35
Herkese merhaba
Sosyoloji mezunuyum, formasyonum var ,ikinci üniversite sosyal hizmet bitiriyorum bu sene , daha önce dershanede calistim, ücretli öğretmenlik yaptim, bankada calistim, iki senedir işsizim bankadan çok mutsuz olduğum için sağlığım bozulmaya başladığım için ayrıldım , işsizlik canima tak etti yeni havalimanında is buldum gündüz 12 saat iki gün sonra iki gun Off sonra gece 12 saat iki gün şeklinde çalışılıyor , maaşı asgarinin çok az üzeri karar veremiyorum bu tempoda hiç çalışmadım , çalışan varsa benimle paylaşabilir mi?

Bankayi kaldiramamissin havaalimanini da kaldiramazsin, benim ablamda bankada calisiyor baslarda üzülüyordu sonra kafayi takmamayi ögrendi hala bankaya devam demekki sen yapamiyosun? Kim ne dedi diye umursamayacaksin

Havaalanında gece gündüz ayrimina pek varamayacağım gibi geliyor belki de baslayıp denemeliyim

Ama vücudun geceyi gündüzü biliyor

Yani sabah 8 de işten çıkıp eve gidip yatacak akşam 20 de işinin başında olacaksın

Mesafeni bilmiyorum ama kabaca bir saat desek 9 da evdesin kahvaltı etsen 10 olur yatıncaya kadar hadi girip hemen yatsan 9 olsa 8 saat uyusan 17 olsa kalk yemek ye duş al hazırlan en geç 19 da evden çıkacaksın sıkıntı olabilir

Bir de gececi olunca off gün biri uyumaya gider ikinci gece de uyuyamayabilirsin zaten

Denemeden bilemezsiniz..Herkesin tecrübesi kendi bedenine göre olur.Havaalanları hareketli yerler 12 saati tempo içinde farketmeden geçirebilirsiniz yada gece bitmek bilmeyebilir.
Deneyip karar vermek mantıklı değilmi?Olmuyorsa bırakırsınız...

Sorunun cevabını veremeyeceğim ama soru soracağım sana kabul mü :)
Şuan hemşireyim ama aynı zamanda sosyoloji okuyorum, dersleri zor geliyor ve iş imkanı neredeyse sıfırmış bıraksam mı?

Sorunun cevabını veremeyeceğim ama soru soracağım sana kabul mü :)
Şuan hemşireyim ama aynı zamanda sosyoloji okuyorum, dersleri zor geliyor ve iş imkanı neredeyse sıfırmış bıraksam mı?
İstanbul üniversitesi sosyoloji mezunuyum hem de yuksek bir puan ortalamasıyla mezun oldum sosyolog olarak alimları adalet bakanlığı aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı yapıyor hepsinde şu anda kpss arti mulakat var benim halim ortada günde 12 saat çalışmaktan bahsediyorum hemde okuduğum bölümden alakasız bir iste , sana is getirisi olmayacak zaten hemsiresin çok güzel bir meslegin var sosyolojiyi iş bulmak için okuyorsan hemen bırak ama kendini geliştirmek yeni kazanimlar elde etmek için okuyorsan devam etmelisin diye düşünüyorum bilmem yardımcı olabildim mi :)

Tabi ki yardımcı oldun teşekkür ederim :) biraz da hobi olarak okumak istedim açık söyleyim zor bir bölüm tebrik ederim seni başarıyla bitirmişsin
İş konusunda 12 saat bile çalışmayı bile göze alabilen biriyseniz muhakak daha iyi işler bulursunuz belediyelerin , adliyelerin KPSS ile memur alınları oluyor katiplik vs gibi omları düşündünüz mü?

Son düzenleme:
2 gun calısıp 2 gun ızın hımmm bence degerlendirilebilir..

Bence bir deneyin bu işi. Olmazsa bırakırsınız bir ay çalışıp paranızı alınca. Arkadaşım bu tür bir işe girdi ama iş saatlerinin böyle değişken olması vücudumu alt üst ediyor diye çıktı mesela. Şans verin mutlaka.

Reactions: 000

Bence bir işi deneyin.
Denemezseniz belki pişman olabilirsiniz, çok ciddi işsizlik var.
Avukatlar, mühendisler, öğretmenler iş bulamıyor.Ekonomik daralma aşırı artmış durumda.
Bence çalışırken bir daha üniversite sınavına hazırlanabilirsiniz. Mesela sağlıkta Radyoloji, Anestezi gibi garanti bölümler var. Hem özelde hem devlette çalışabilirsiniz.Ama sanırım o meslekler de vardiyalı.
Bankada şubede miydiniz, şubeler zordur tanıdıklarım var.
Bence bir deneyin, fırsat ayağınıza gelmiş.

Havaalani iyi bir is firsati ve ilerde de referans olarak da iyi. Ancak gece, gunduz karişik calismak bence bunyenizi yorar, gece calismasi biliyorsunuz normal metabolizmaya ters bu psikolojik zorlanmaya bile neden olabilir ben mecbur olmadigım durumda sicak bakmazdim.

Geceniz gunduzunuz karışıyor. Izinli olduğunuz günlerde uyumakla geçer.

Gece 3 saat uyumak bazı kişilere yetiyor. Hayatı hep böyle gitmiştir, alismistir.

Bu şekilde bir bünyeniz varsa olabilir.

Hepinize önerileriniz için çok teşekkür ediyorum insan burda yanlız olmadığını hissediyor okulları başarıyla bitirdim İngilizcem iyi seviyede bu işede ingilizce sayesinde girebildim fakat su kpss ilettini gecemedim en yuksek 78 aldim o da hiçbir işe yaramadı yarasada mülakatta elendim , bir şekilde devam etmeliyim denemem lazım diye düşünüyorum kaybedecek bir şeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…