Havaalanında gece gündüz ayrimina pek varamayacağım gibi geliyor belki de baslayıp denemeliyim
Sorunun cevabını veremeyeceğim ama soru soracağım sana kabul mü :)Herkese merhaba
Sosyoloji mezunuyum, formasyonum var ,ikinci üniversite sosyal hizmet bitiriyorum bu sene , daha önce dershanede calistim, ücretli öğretmenlik yaptim, bankada calistim, iki senedir işsizim bankadan çok mutsuz olduğum için sağlığım bozulmaya başladığım için ayrıldım , işsizlik canima tak etti yeni havalimanında is buldum gündüz 12 saat iki gün sonra iki gun Off sonra gece 12 saat iki gün şeklinde çalışılıyor , maaşı asgarinin çok az üzeri karar veremiyorum bu tempoda hiç çalışmadım , çalışan varsa benimle paylaşabilir mi?
İstanbul üniversitesi sosyoloji mezunuyum hem de yuksek bir puan ortalamasıyla mezun oldum sosyolog olarak alimları adalet bakanlığı aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı yapıyor hepsinde şu anda kpss arti mulakat var benim halim ortada günde 12 saat çalışmaktan bahsediyorum hemde okuduğum bölümden alakasız bir iste , sana is getirisi olmayacak zaten hemsiresin çok güzel bir meslegin var sosyolojiyi iş bulmak için okuyorsan hemen bırak ama kendini geliştirmek yeni kazanimlar elde etmek için okuyorsan devam etmelisin diye düşünüyorum bilmem yardımcı olabildim mi :)Sorunun cevabını veremeyeceğim ama soru soracağım sana kabul mü :)
Şuan hemşireyim ama aynı zamanda sosyoloji okuyorum, dersleri zor geliyor ve iş imkanı neredeyse sıfırmış bıraksam mı?
Tabi ki yardımcı oldun teşekkür ederim :) biraz da hobi olarak okumak istedim açık söyleyim zor bir bölüm tebrik ederim seni başarıyla bitirmişsinİstanbul üniversitesi sosyoloji mezunuyum hem de yuksek bir puan ortalamasıyla mezun oldum sosyolog olarak alimları adalet bakanlığı aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı yapıyor hepsinde şu anda kpss arti mulakat var benim halim ortada günde 12 saat çalışmaktan bahsediyorum hemde okuduğum bölümden alakasız bir iste , sana is getirisi olmayacak zaten hemsiresin çok güzel bir meslegin var sosyolojiyi iş bulmak için okuyorsan hemen bırak ama kendini geliştirmek yeni kazanimlar elde etmek için okuyorsan devam etmelisin diye düşünüyorum bilmem yardımcı olabildim mi :)
Herkese merhaba
Sosyoloji mezunuyum, formasyonum var ,ikinci üniversite sosyal hizmet bitiriyorum bu sene , daha önce dershanede calistim, ücretli öğretmenlik yaptim, bankada calistim, iki senedir işsizim bankadan çok mutsuz olduğum için sağlığım bozulmaya başladığım için ayrıldım , işsizlik canima tak etti yeni havalimanında is buldum gündüz 12 saat iki gün sonra iki gun Off sonra gece 12 saat iki gün şeklinde çalışılıyor , maaşı asgarinin çok az üzeri karar veremiyorum bu tempoda hiç çalışmadım , çalışan varsa benimle paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?