12 saat çalışma

Havalimanındayım. 3 vardiya çalışıp 2 gün off yapıyoruz. Yeni havalimanında da aynı devam edecek vardiyamız.

Dönüşümlü olarak gün içinde boşluğumuz oluyor. Gün dönümlerinde de 24 saat arada boşluk kalıyor. Gece vardiyası en güzeli. Yolcu hizmetleri memuru olarak 3 saat mola yapıyoruz. Zaten gece uçuş nadir oluyor. Vardiyamız 8 saat bu arada. 3 vardiya dönüyoruz dediğim gibi. Ama 2 çalışma 2 off da iyidir.

Ben seviyorum. Sizin için hayırlısı olsun.

Şubede operasyondaydım parti time basladim kadroya gectim bu süreçte üç farklı şube degistirdim her seferinde de teftişe denk geldim bankanın yanlış istihdam politikası diye düşünüyorum bankacılığı öğrenirken ayni zamanda farklı şubelerede adapte olmaya çalıştım bu süreçte yiprandım biraz

Bizede ilk başta üç vardiya demişlerdi sonra döndürdüler 8 saat olsa hiç tereddüt etmeyeceğim ama 12 saat biraz düşündürüyor beni fast track te olacağım ben bu konuda bir fikriniz var mi

Bizede ilk başta üç vardiya demişlerdi sonra döndürdüler 8 saat olsa hiç tereddüt etmeyeceğim ama 12 saat biraz düşündürüyor beni fast track te olacağım ben bu konuda bir fikriniz var mi

Güzel ve rahat. Belki bize göre biraz daha yolcu ile muhatap olacaksınızdır. Detaya giremeyeceğim. :)
Ama iki vardiya da iyidir 6 gün gidip 2 gün off olacağına 2 gün iş 2 gün off iyidir. En azından deneyin elbette.

Duty free galiba bahsettiğiniz iş. Ben evliyken çalıştım aynı şekilde. Hiçbirşeye yetemedim o kadar yoruluyordum ki bir de git gel 14 saate çıkıyordu o iş. Evli misiniz bekarsanız yapabilirsiniz bi süre sonra o tempoya alışırsınız belki ama evliyken çok zor oluyor. Hiçbirşeye yetişemediğimi hissediyordum. Bi girin deneyin yapamayacak gibi olursanız ayrılırsınız.

Günlük normal 12 saat calısmıslıgım var.(bazı günler 15,hatta 18 i bile gördüm ) Tek kötü yanı hiç kendime vakit ayıramıyorum. Tek izin günü sıkıntısı oluyordu. Gerci o günde deli gbi geziyordum. Enerjinize baglı yani. Ben saglık sebeplerinden biraz ara verdim. Tekrar dönücem sartlsrım daha ii olsun isterim ama bizim sektörde zor. Bunları nie anlattım ben home office calısırken sektör değiştirdim ve bunları yaptım. Siz de yapabilirsiniz,insanoğlu nelere adapte oluyor. Gece calısma konusunda bir fikrim yok acıkcası o yüzden o biraz zorlayabilir elbette.

Bankalar çok zordur, çıkmakta haklısınız sadece çalışılabilir kısımları genel müdürlük. Benim tanıdığım var. Sizden büyük 40 civarı çok sene geçti iş bulamam diye bırakmıyor ama sakinleştirici kullandığını biliyorum, çünkü çok egolu insanlar geliyormuş, bağırıp çağırıp küfredip gidiyorlarmış.O da zor dayanıyor maalesef.
Bence çalışırken KPSS, bir daha üniversite sınavı deneyin. Bekarsanız zaten eş ve çocuk yokken kendinize yatırım yapın.

Herkesin yapabilecekleri farklıdır tabii ki .. kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz . Ben 28 haftalık hamileyim haftanın 7 günü izinsiz (bu haftadan itibaren 6 olacak ) günde en az 8 saat haftasonları 12 saat çalışıyorum mesela ... yapabildiğim yere kadar devam edeceğim (etmek zorundayım gerçi...) hamile olmasaydım , daha kolay olurdu tabi . Benim için bahsettiğin çalışma şekli sorun olmazdı açıkçası ama para konusunda birşey diyemem tabi ne karar verirsen ver , hakkında hayırlısı olsun :*

Duty Freede mi mi calisacaksin? Bir kiz arkadaşım da bu şekilde çalışıyor ve oldukça memnun. Günü kaçırmamis oluyor, gece konserine de gidiyor,gunduz hastane işlerine de, öğlene kadar uyuduğu günler de oluyor...
Evli barklı değilsen bence bir başla. Zorla değil ya,begenmediysen ilk iki ay deneme süresi. Canım istemedi der çıkarsın, çalıştığın günler de cep harcligin olur :)
Bu arada ben de sosyoloji mezunuyum. Geçen ay hiç istemediğim ve on yargilarim olan bir işte çalışmaya başladım ama iş beklediğimden çok daha iyi çıktı,hem iş olarak hem ortam hem maaş olarak. Şu an çok mutluyum.
Yani içine girmeden bilemezsin. Önyargılı olma bence.
Bol sans

Çok sevindim senin adina umarim benim içinde aynisi olur

Sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişinize umarım hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olur

Deneyin bence. En fazla ne olabilir ki? Dayanamadığınız anda bırakırsınız.
12 saat çalışmada mola süreleri normalden daha fazladır sanırım.

İkinci üniversiteyi bu yıl bitiriyorum kısmetse bir daha okumaya sabrım kalmadı yoksa bende düşündüm tekrar sınava girmeyi ama kpss yıllık hobim onu bırakmaya niyetim yok :)

Evet en iyisi bu olacak galiba denemek sonuçta hiçbir fikrim yok neyle karşılaşacağımla ilgili belli mi olur belki rastlaşırız orada :)

Çok sevindim senin adina umarim benim içinde aynisi olur
Tesekkur ederim, denemeden bilemezsin:)
Fast track yazmışsın, şimdi gördüm. Bence hemen yandaki çalışanlardan cook daha iyi durumdasın. Kolay kolay kimse bedava on dakika beklemek varken fast trackten para ile geçmiyor.
Ha ben geçiyorum çünkü Vodafone red şifresi buluyorum:) ama hiç sıra falan olmuyor. Yani bol bol oturabilirsin,öyle çok da yoğun bir yer değil. Bir de tek olmuyor genelde iki kişi oluyor fast track noktalarında. Sohbet edecek biri de var ne güzel:) gelen de barkod okutup geçiyor... Bence çok yorucu bir iş değil. Hem bakarsın hostes ya da uçuşla ilgili başka bir işe geçersin, orada zaman içinde kuracagin bağlantılarla... Hayatın insana ne fırsatlar açacağı hic belli olmaz

Keşke bankadan ayrilmasaymissinz.insallah sosyal hizmet mezunu olarak atanirsiniz kpss ile

Eşimde bir ara böyle bir sistemde çalıştı 2 of 2 ama çok zorlandı. Gözünüz korkmasın ama belki de üstesinden gelebilirsiniz. 2 gündüz 2 of güzelde peşinden gelen iki gece çok fena oluyordu. Eşimde uyku sistemi falan kalmadı gece yatmaya alışıyordu dört günde iki geceye gittimi yine başa sarardık bu sefer gece uyuyamazdı.

Bir süre idare edip değiştirebilirsiniz ama her bünye farklıdır belki de siz uyum sağlarsınız. Allah yardımcınız olsun.

Şuan çalışmıyorsan ve başka bi iş fırsatın da yoksa denemekten zarar gelmez. İnsan vücudu herseye alışıyor. Değişiklik olur en azından :)
Yurtdışında çok kıymetli olan bölümler bizim ülkemizde pek değer görmüyor maalesef
İnşallah eğitimin için verdiğin çabanın karşılığını alırsın

Ben de bu sekilde dusunuyorum, gece uyumamak insanin sagligini elinden aliyor tum deuzenini bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…