Şubede operasyondaydım parti time basladim kadroya gectim bu süreçte üç farklı şube degistirdim her seferinde de teftişe denk geldim bankanın yanlış istihdam politikası diye düşünüyorum bankacılığı öğrenirken ayni zamanda farklı şubelerede adapte olmaya çalıştım bu süreçte yiprandım birazBence bir işi deneyin.
Denemezseniz belki pişman olabilirsiniz, çok ciddi işsizlik var.
Avukatlar, mühendisler, öğretmenler iş bulamıyor.Ekonomik daralma aşırı artmış durumda.
Bence çalışırken bir daha üniversite sınavına hazırlanabilirsiniz. Mesela sağlıkta Radyoloji, Anestezi gibi garanti bölümler var. Hem özelde hem devlette çalışabilirsiniz.Ama sanırım o meslekler de vardiyalı.
Bankada şubede miydiniz, şubeler zordur tanıdıklarım var.
Bence bir deneyin, fırsat ayağınıza gelmiş.
Bizede ilk başta üç vardiya demişlerdi sonra döndürdüler 8 saat olsa hiç tereddüt etmeyeceğim ama 12 saat biraz düşündürüyor beni fast track te olacağım ben bu konuda bir fikriniz var miHavalimanındayım. 3 vardiya çalışıp 2 gün off yapıyoruz. Yeni havalimanında da aynı devam edecek vardiyamız.
Dönüşümlü olarak gün içinde boşluğumuz oluyor. Gün dönümlerinde de 24 saat arada boşluk kalıyor. Gece vardiyası en güzeli. Yolcu hizmetleri memuru olarak 3 saat mola yapıyoruz. Zaten gece uçuş nadir oluyor. Vardiyamız 8 saat bu arada. 3 vardiya dönüyoruz dediğim gibi. Ama 2 çalışma 2 off da iyidir.
Ben seviyorum. Sizin için hayırlısı olsun.
Bizede ilk başta üç vardiya demişlerdi sonra döndürdüler 8 saat olsa hiç tereddüt etmeyeceğim ama 12 saat biraz düşündürüyor beni fast track te olacağım ben bu konuda bir fikriniz var mi
Duty free galiba bahsettiğiniz iş. Ben evliyken çalıştım aynı şekilde. Hiçbirşeye yetemedim o kadar yoruluyordum ki bir de git gel 14 saate çıkıyordu o iş. Evli misiniz bekarsanız yapabilirsiniz bi süre sonra o tempoya alışırsınız belki ama evliyken çok zor oluyor. Hiçbirşeye yetişemediğimi hissediyordum. Bi girin deneyin yapamayacak gibi olursanız ayrılırsınız.Herkese merhaba
Sosyoloji mezunuyum, formasyonum var ,ikinci üniversite sosyal hizmet bitiriyorum bu sene , daha önce dershanede calistim, ücretli öğretmenlik yaptim, bankada calistim, iki senedir işsizim bankadan çok mutsuz olduğum için sağlığım bozulmaya başladığım için ayrıldım , işsizlik canima tak etti yeni havalimanında is buldum gündüz 12 saat iki gün sonra iki gun Off sonra gece 12 saat iki gün şeklinde çalışılıyor , maaşı asgarinin çok az üzeri karar veremiyorum bu tempoda hiç çalışmadım , çalışan varsa benimle paylaşabilir mi?
Şubede operasyondaydım parti time basladim kadroya gectim bu süreçte üç farklı şube degistirdim her seferinde de teftişe denk geldim bankanın yanlış istihdam politikası diye düşünüyorum bankacılığı öğrenirken ayni zamanda farklı şubelerede adapte olmaya çalıştım bu süreçte yiprandım biraz
Çok sevindim senin adina umarim benim içinde aynisi olurDuty Freede mi mi calisacaksin? Bir kiz arkadaşım da bu şekilde çalışıyor ve oldukça memnun. Günü kaçırmamis oluyor, gece konserine de gidiyor,gunduz hastane işlerine de, öğlene kadar uyuduğu günler de oluyor...
Evli barklı değilsen bence bir başla. Zorla değil ya,begenmediysen ilk iki ay deneme süresi. Canım istemedi der çıkarsın, çalıştığın günler de cep harcligin olur :)
Bu arada ben de sosyoloji mezunuyum. Geçen ay hiç istemediğim ve on yargilarim olan bir işte çalışmaya başladım ama iş beklediğimden çok daha iyi çıktı,hem iş olarak hem ortam hem maaş olarak. Şu an çok mutluyum.
Yani içine girmeden bilemezsin. Önyargılı olma bence.
Bol sans
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişinize umarım hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olurHerkesin yapabilecekleri farklıdır tabii ki .. kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz . Ben 28 haftalık hamileyim haftanın 7 günü izinsiz (bu haftadan itibaren 6 olacak ) günde en az 8 saat haftasonları 12 saat çalışıyorum mesela ... yapabildiğim yere kadar devam edeceğim (etmek zorundayım gerçi...) hamile olmasaydım , daha kolay olurdu tabi . Benim için bahsettiğin çalışma şekli sorun olmazdı açıkçası ama para konusunda birşey diyemem tabine karar verirsen ver , hakkında hayırlısı olsun :*
İkinci üniversiteyi bu yıl bitiriyorum kısmetse bir daha okumaya sabrım kalmadı yoksa bende düşündüm tekrar sınava girmeyi ama kpss yıllık hobim onu bırakmaya niyetim yok :)Bankalar çok zordur, çıkmakta haklısınız sadece çalışılabilir kısımları genel müdürlük. Benim tanıdığım var. Sizden büyük 40 civarı çok sene geçti iş bulamam diye bırakmıyor ama sakinleştirici kullandığını biliyorum, çünkü çok egolu insanlar geliyormuş, bağırıp çağırıp küfredip gidiyorlarmış.O da zor dayanıyor maalesef.
Bence çalışırken KPSS, bir daha üniversite sınavı deneyin. Bekarsanız zaten eş ve çocuk yokken kendinize yatırım yapın.
Evet en iyisi bu olacak galiba denemek sonuçta hiçbir fikrim yok neyle karşılaşacağımla ilgili belli mi olur belki rastlaşırız orada :)Güzel ve rahat. Belki bize göre biraz daha yolcu ile muhatap olacaksınızdır. Detaya giremeyeceğim. :)
Ama iki vardiya da iyidir 6 gün gidip 2 gün off olacağına 2 gün iş 2 gün off iyidir. En azından deneyin elbette.
45 er dakika iki mola varmışDeneyin bence. En fazla ne olabilir ki? Dayanamadığınız anda bırakırsınız.
12 saat çalışmada mola süreleri normalden daha fazladır sanırım.
Tesekkur ederim, denemeden bilemezsin:)Çok sevindim senin adina umarim benim içinde aynisi olur
Keşke bankadan ayrilmasaymissinz.insallah sosyal hizmet mezunu olarak atanirsiniz kpss ileHerkese merhaba
Sosyoloji mezunuyum, formasyonum var ,ikinci üniversite sosyal hizmet bitiriyorum bu sene , daha önce dershanede calistim, ücretli öğretmenlik yaptim, bankada calistim, iki senedir işsizim bankadan çok mutsuz olduğum için sağlığım bozulmaya başladığım için ayrıldım , işsizlik canima tak etti yeni havalimanında is buldum gündüz 12 saat iki gün sonra iki gun Off sonra gece 12 saat iki gün şeklinde çalışılıyor , maaşı asgarinin çok az üzeri karar veremiyorum bu tempoda hiç çalışmadım , çalışan varsa benimle paylaşabilir mi?
Eşimde bir ara böyle bir sistemde çalıştı 2 of 2 ama çok zorlandı. Gözünüz korkmasın ama belki de üstesinden gelebilirsiniz. 2 gündüz 2 of güzelde peşinden gelen iki gece çok fena oluyordu. Eşimde uyku sistemi falan kalmadı gece yatmaya alışıyordu dört günde iki geceye gittimi yine başa sarardık bu sefer gece uyuyamazdı.
Bir süre idare edip değiştirebilirsiniz ama her bünye farklıdır belki de siz uyum sağlarsınız. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?