- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
evli değilim..
valla her türlü zorluğa varım, yeterki biran önce gitsin bu kilolar :))
evli değilim..
valla her türlü zorluğa varım, yeterki biran önce gitsin bu kilolar :))
benımde boyum 163 falan
kılom 75-76 arası oynuyoo ramazan dolayısıyla kısın basında 95 ıdım ve 20 kılo verdım 5.takımdaydım oraya basladıgımda 88.8 ıdım
süperrr :) 1-2 aya bende anlatacağım inşallah başarı hikayemi :))
Hayırlı olsun dalinciğim, bol kilo vermeler ve bol bol mutluluklar
dalin cim hayırlı olsun takımın ilk üyeyi almışsın bile bol kilo vermeli bir takım olur inşallah
neyi bekliyorsun corni.. topun atılmasını mı???bu arada ben tartılmadım daha beklıyorum
dalin bu akşam iftardan önce sende tartıl unutma sakın
yok canım bu cuma son... 12 takımda devam edecek diye not düşücem.. haftayada 2-3-5 kaç kişi olursanız artık kendi takımınla bildirim yapacaksın..sana bıldırımımı yapıcam demı yanı bızım takım lısteye gırene kadar toparlanana kadar hala 5.takımdamıyım
tesekkur ederım sahnurcum.ınsallah hayırlısı olurda elımıze yuzumuze bulastırmadan gotururuz.arada brıde olsa gelın zıyaretıme
sen becerirsin hemde gayet güzel bi şekilde biz seni yalnız bırakmayız da sen bizi unutma
selam kızlar, artık bu zayıflama serüveninde ben de aranızdayım. Hepimiz istediğimizi elde ederiz inşallah
hayır cnm olurmu bır ayagımda 5.takımda olacak 7 ayımı gecırdım o takımda, yerı ayrı
7ınsallah becerırım ınsallah oturturuz takımı ama daha tık yok
Kesinlikleeebu arada dalinciğim eltim gelmek istiyor kk ya, seni önerdim..yeni grup açtı dedim..Çok istiyor zayıflamak 5-7 kilo vermek istiyor..2 ayı var Eylülde tatile gidicekler..Yarın sana yönlendirirm..olurmu hayatım? artık eltimin eti senin kemiği benim olur
olur tabı beklerım.zaten yarında kımse gelmezse takıma bırakıcam.bır uye var oda ugramıyor butun gun bakıp duruyorum kımse yok.2 gun oldu takım acılalı tık yok.baslamadan bıtecek bu seruven
Ama birazcık acele kararlar veriyorsun canım, biraz sabır..Hem yaz, hem ramazan ama 1 aya kalmaz insanlar patır patır dökülür..üstelik çok eski olan takımlar bile sallantıdayken şu an, az biraz sabır diyorum..üstelik sen bu işi yaparsın öyle ilk günden pes etmekte neyin nesi, o üyeninde kulağını çekeriz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?