kaç gunde 1 dıye bısey yok kurallarımızı paylastım onu bır kez oku.foruma hergun gelıp en az 5 mesaj yazman gerekıyor.hergun forumda olup sohbet ve paylasım yapmak zorunlu.kılo bıldırımı cuma unlerı yapılacak ve engec 12 ye kadar bıtmıs olacak 12 den sonrakı bıldırım gecersız sayılacakDalin merhaba ,herhangi bir sorum olursa sana başvurabileceğimi bildirmiştin :) Şimdi biz kaç günde bir foruma uğramalı ve kilo bildirimi yapmalıyız ? Başka yapmamız gereken şeyler var mı?
of of sayfaya zor ulaştım bir arkadaşımıza msj yazdım 10dakika önce cevabı gelmeden ben buldum neyse arkadaşlar sranıza dün katıldım kendimden kısaca bahsedeyim Almanyada yaşayan 30 yaşında 13 yıllık evli iki çocuk annesiyim büyügü 4 yaşına küçügü1,5 yaşında iki dünya tatlısı oglum var.Ben 4-5 ay önce 80 kilo gördüm tartıda gözlerime inanamadım 60-70-derken 80 oldum diyet yaptım iki ay bile olmadan 15 kilo verip 65 oldum sonra diyeti tamamladan bıraktım ve 6 kilo geri aldım yani dün tartıldım 71.200 çıktım tam bir ay sonra türkiyedeyim ve kaynımın kızının dügünü var acilen zayıflamalıyımben 25 yaşıma kadar 52 kiloydum hee zaman boyum 1.65 yani çok iyiydim hatta çok zayıftım ama sizinle takım ruhuyla sıkı sporla türkiyeye 60 kilo gidecegime inanıyorum harika olacak 11 kiko vericem bir ayda herkese başarılar
ramazan ranazan ne diskosuymus bayramdan sonra soz heheheharkadaşlar günaydın..bende burdayım unutmayın diye geldim..nasıl gidiyor diyet maceralarınız benim çooookkk harika gidiyor bu takımda olmak bana çok iyi gelicek yoksa ben tek başıma asla veremem sağolsun eltimtabiki kaptanımızada büyük yük biniyor dalin kaptan bizi zayıflatt dalin kaptan bizi diskoya götür
mahir ve zeynep sizlerde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. ben mahiri görünce erkek sandıydım
mahir ve zeynep sizlerde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. ben mahiri görünce erkek sandıydım
kaç gunde 1 dıye bısey yok kurallarımızı paylastım onu bır kez oku.foruma hergun gelıp en az 5 mesaj yazman gerekıyor.hergun forumda olup sohbet ve paylasım yapmak zorunlu.kılo bıldırımı cuma unlerı yapılacak ve engec 12 ye kadar bıtmıs olacak 12 den sonrakı bıldırım gecersız sayılacak
hosgeldın cnm ben sendn ummıdı kesmıtım 2 gun oldu cagıralı hehheh hosgeldın sefa getırdınn ınsallah devamlı aktıf olabılırsın ılk once bır kaç sayfa gerıde takım kurallarımız var cnm onu bı gozden gecır konusalım.
of of sayfaya zor ulaştım bir arkadaşımıza msj yazdım 10dakika önce cevabı gelmeden ben buldum neyse arkadaşlar sranıza dün katıldım kendimden kısaca bahsedeyim Almanyada yaşayan 30 yaşında 13 yıllık evli iki çocuk annesiyim büyügü 4 yaşına küçügü1,5 yaşında iki dünya tatlısı oglum var.Ben 4-5 ay önce 80 kilo gördüm tartıda gözlerime inanamadım 60-70-derken 80 oldum diyet yaptım iki ay bile olmadan 15 kilo verip 65 oldum sonra diyeti tamamladan bıraktım ve 6 kilo geri aldım yani dün tartıldım 71.200 çıktım tam bir ay sonra türkiyedeyim ve kaynımın kızının dügünü var acilen zayıflamalıyımben 25 yaşıma kadar 52 kiloydum hee zaman boyum 1.65 yani çok iyiydim hatta çok zayıftım ama sizinle takım ruhuyla sıkı sporla türkiyeye 60 kilo gidecegime inanıyorum harika olacak 11 kiko vericem bir ayda herkese başarılar
allah bağışlasın arkadaşım
Hoşgeldin mahir aramıza, inşallah birlikte çok kilolar vereceğiz :) oğluşlarını öpüyorum :)))
hoşbuldum papyon evet güzel kilolar vericez inşallahsen ne zaman takıma girdin ve kaç kiloyla başladın
Günaydınlar hanımlar,
Dün akşam çok geç geldim eve, o saatte de nete girmeyi hiç istemdi canım, direk uyudum :))
Ben spor olarak yürüyüş yapıyorum şimdilik, her akşam 45-50 dakika kadar tempolu yürüyorum, günlük en az 10000 adım atmadan uyumuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz bakalım, neler önerirsiniz?
Ben de yeniyim daha, 2gün oldu :))
61.8 kilo ile başladım, bugün 61 çıktım, hedefim 52.
Çok acele etmememiz gerek kilo vermek için, ne kadar hızlı verirsek o kadar hızlı geri alırız sonra..
elelrıne saglık canımKaptanım, topiğinizin 1. mesajı tamamdır..
Hayırlı olsun..
menulerımızı aksam yemekelrınden sonra yada ıftardan sonra topluca yazıcaz tatlımevet arkadaşlar fırsat buldukca yazalım hem vakit geçer hem motive oluruz sabah kahvaltıda bugday kepeginden bir yumurtayla krep yaptım yanında gene bir haşlanmış yumurtayla peynir yedim bir büyük kahve içtim 2tatlandırıcıyla
mesaj sayısı en az yazılması sart olan sayı 5 fazlası bızım ısımzıe cok gelır vallahoşbuldum evet artık burdayım takım kurallarını okudum benim afacanlardan sadece göz gezdirdim günde 5 mesaj cuma 12 den önce bildirim vs. Ben günde 5 degil 10 atarım cep telefonumdan giriyorum
Günaydınlar hanımlar,
Dün akşam çok geç geldim eve, o saatte de nete girmeyi hiç istemdi canım, direk uyudum :))
Ben spor olarak yürüyüş yapıyorum şimdilik, her akşam 45-50 dakika kadar tempolu yürüyorum, günlük en az 10000 adım atmadan uyumuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz bakalım, neler önerirsiniz?
kızlar onumuzdekı cuma sonuc lıstelerıne gırmek ısterkmısınız yoksa 1 hafta daha bekleyelımmı sıze bırakıyorum tamamen eger gırelım lısteye dersenız puskuute solucem.eger gırme kararı alırsak lıstelere gırdıgımız ılk hafta 1.lık ıster kaptanınız ona gre
sporunuzu yapın kacamakalrınıza dıkkat edın.bugun basladıgımızı bılıyorsunuz .aksam menuler yazıldıgında kacaklar sporlar ve sular kontrol edılıp degerlendırılcıek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?