• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ACC77AC9-7033-4E4A-99C5-0EC969FD2F3D.webp
Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))

Başlangıç Geçen Hafta: 63.0
Bugün :59.9

Yüzde kısmını tam çıkaramadım:))

Eki Görüntüle 2068378 Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))

Ooo epey ödemin de varmış. Güzel bir başlangıç olmuş canım benim. Yeni kilon hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 2068378 Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))

63/100x(63-59.9)=%4.92 maşallah.

Cok güzel canım hadi daha aşagı rakamlarda görmek nasip olsun :dua:

maşallah canım harika sonuç tebrik ediyorum. Çok iyi motivasyon olur.

Selam kızlar
Bi heves girdim ama takıma işler güçler çok takip edemiycem sizi gibi görünüyor:olamaz:
Affınıza sığınarak daha girmediğim yarışma grubundan ayrılmak istiyorum kendi çabamla veremezsem 3-4 kilo fazlalığımı bahara doğru yine gelirimo_O
öpüyorum hepinizi :KK36:
bu arada yarım kilo vermişim:cool:

Günaydıııın güzel bayanlar kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi hazırlanıp dışarı çıkma zamanım birazdan sınavım var bi başarılar temenninizi alırım bende tartılmak istiyorum bugün henüz üç gün olsada :)

Günaydıııın güzel bayanlar kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi hazırlanıp dışarı çıkma zamanım birazdan sınavım var bi başarılar temenninizi alırım bende tartılmak istiyorum bugün henüz üç gün olsada :)
Kahvaltını yapmadan tartılsaydın keşke canım :KK51:

Selam kızlar
Bi heves girdim ama takıma işler güçler çok takip edemiycem sizi gibi görünüyor:olamaz:
Affınıza sığınarak daha girmediğim yarışma grubundan ayrılmak istiyorum kendi çabamla veremezsem 3-4 kilo fazlalığımı bahara doğru yine gelirimo_O
öpüyorum hepinizi :KK36:
bu arada yarım kilo vermişim:cool:
Sen bilirsin canım
Her zaman bekleriz :KK25:

Günaydın kızlar. Çok mutluyum. Kaç haftadan sonra ilk defa 300 gr. vermişim. 300 size göre az olabilir ama kilom haftalardır gr. oynamadığından benim için büyük başarı :KK76: bakalım bundan sonra da azar azar gider insallah
Geçen hafta kilom: 64
Bu hafta kilom: 63.7
Fark: 0.3
Yüzde: 0.46

Back
X