• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1.grup (morlar).

Gulumse25 %4.59
Hcrb %1.02
Gamzemdwf %2.71

2.grup (kırmızlar)

Gulenyuzumsunsen %1.38
Bulutungökyüzü %0.4
Florence
Niloyabebe %3,14

3.grup(turuncular)
İnnuk %-0.01
Elmira2017
Glstn99 %2.20

4.grup (maviler)

Ecembal %0.61
Feyzax %0.79
Soffty%3.57

5.grup (pembeler)
Kozalakperisi %0.92
Lemonade17. %0.59
Hamzaakifzulal sabit

Anka Anka
Anammmm gurup olarak %mize bi Maşallahhhh diyim :nazar::nazar::nazar:
Nazar etmeyin çalışın sizinde olur :halay::halay:
Gulumse24 Gulumse24 Gamzemdwf Gamzemdwf hCrb hCrb şekil diger guruplar önümüzden çekil :KK70::KK70:

Yok arti gelmek yada sabit olmak daha kotu cnm o yazin sicagin icinde istedigin bedende kiyafetler sikmadan rahat rahat giyindigini dusun.valla ben en cok yazin rahatsiz oluyorum sicakta siki siki kiyafetlerin icinde yoksa kisin no problem
Bende öye yapıyorum nişanım olursa zayıf böyle kuğu gibi bi kız olmak istiyorum sen zayıflamazsın bizim kemiklerimiz iri diyenlere, yanımdakinin mağazaya büyük beden varmı diye sormasına, erkek arkadşaımın yanında beni halası teyzesi sananlra inat 38beden olucam.

Adsız1.webp

Kızlarrrrr oncelikle herkesi tebrik ediyorum harikasınız bu hafta :9:
amaaaa 4505 puanla gözlerimi yerinden fırlatan Gamzemdwf Gamzemdwf Birinci olarak en büyük alkışları hakediyor :9: :9: :9: şampiyonnnnn Gamzemdwf Gamzemdwf :şampiyon:

tabii hemen arkasından gelen Niloyabebe Niloyabebe ye de kocaman kocaman bir alkış tebriklerrrr :9: :9: :9:

300 puan farkla ikinciliği kaçıra glstn99 glstn99 a da kocaman kocaman alkışlar :9: :9:

maşallah kızlar sporda nirvanaya ulaşmışsınız...

ayrıca 1000 puanı geçen Gulumse24 Gulumse24 lemonade17 lemonade17 ve bulutungokyuzu bulutungokyuzu ne de bir alkışşşşş :9:

maşallah grubumuza.. :9:

toparlarsak
552. etap kilo birincisi açık ara farkla Gulumse24 Gulumse24 :şampiyon:
552. etap spor kraliçesi Gamzemdwf Gamzemdwf :şampiyon:

veeee bütün takımım için halaya davet ediyorummmmmm

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Eki Görüntüle 2093040

Kızlarrrrr oncelikle herkesi tebrik ediyorum harikasınız bu hafta :KK9:
amaaaa 4505 puanla gözlerimi yerinden fırlatan Gamzemdwf Gamzemdwf Birinci olarak en büyük alkışları hakediyor :KK9: :KK9: :KK9: şampiyonnnnn Gamzemdwf Gamzemdwf :sampiyon:

tabii hemen arkasından gelen Niloyabebe Niloyabebe ye de kocaman kocaman bir alkış tebriklerrrr :KK9: :KK9: :KK9:

300 puan farkla ikinciliği kaçıra glstn99 glstn99 a da kocaman kocaman alkışlar :KK9: :KK9:

maşallah kızlar sporda nirvanaya ulaşmışsınız...

ayrıca 1000 puanı geçen Gulumse24 Gulumse24 lemonade17 lemonade17 ve bulutungokyuzu bulutungokyuzu ne de bir alkışşşşş :KK9:

maşallah grubumuza.. :KK9:

toparlarsak
552. etap kilo birincisi açık ara farkla Gulumse24 Gulumse24 :sampiyon:
552. etap spor kraliçesi Gamzemdwf Gamzemdwf :sampiyon:

veeee bütün takımım için halaya davet ediyorummmmmm

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
Ne büyük bir gurur çok tşkr ederim :KK200::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X