- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir? Bişi yok inşallah. Hoşgeldin tekrar.
Ben sabah 6 da uyudum yeni kalktım vallaHay saat 10 olmak üzere... Yok mi jumping Jack yapan yaa?
Hemen 40 la başlıyorum
10daki de sarkti ama yaptım şimdi. 8-10 JJ leri tamamdır.Ben sabah 6 da uyudum yeni kalktım vallaHemen 40 la başlıyorum
![]()
Azdır onun cezası gelir yarınaNiloya Ban yemiş haberiniz var mı?
Yok yok, okudum mesajları. Kasinmis Ban için. Laf sokup durmuşlar birbirlerine bir üyeyle.HepGulumse24 yuzunden :)
Yok o haber verdi ya böyle bir konu var diye ondan dedimYok yok, okudum mesajları. Kasinmis Ban için. Laf sokup durmuşlar birbirlerine bir üyeyle.
Yok o haber verdi ya böyle bir konu var diye ondan dedimYok yok, okudum mesajları. Kasinmis Ban için. Laf sokup durmuşlar birbirlerine bir üyeyle.
Gözüm saatteHaydi son 3 dakika herkes jumping jack yapsın

60tane yaptım her 20de 2nefes aldım 3set yaptım açık kapandıHaydi son 3 dakika herkes jumping jack yapsın
Süpersin yarın 2 saatte bir 50 yapalım60tane yaptım her 20de 2nefes aldım 3set yaptım açık kapandı![]()

Tamam olar hergün artıralım zatin memlekete gidicem haftaya orda spor aletim yok bunları yaparımSüpersin yarın 2 saatte bir 50 yapalım![]()