• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hanımlar,
ne olmuşsa olmuş, konuyu kapatmak erdemdir, ne olursa olsun siz burada farklı takımlarda olsanız bile yol arkadaşısınız, hepinizin hedefi ve amacı belli.

Özür dilerim ama böyle göndermeler, laf söylemeler, imalar hem çocukça hem sizlere yakışmıyor hem de kavgalar her zaman uyarı getirmiştir bu sitede.

Rica ediyorum diyetinize odaklanın ve yaşanmış bitmiş tatsızlıkları yeniden tırmandırmayın.

Takım olmak demek birbirini sağduyuya davet etmektir aynı zamanda, olayları körüklemek değil.
Kaptanımız neden ban yedi.

Kaptanimiz birsey soylemedi yazilanin uzerine neden siteye girisine engel konuldu takim uyeleri olarak bilmeye hakkimiz yok mu lutfen bilgilendirin bizleri

Kizz gulumse ne yedin bakiim..
Annen ne yemekler yapiyo sana.
Anlat bakalim nasil memleket.
Anam diyoki diyeti bırak belin çocuğun beli kadar kalmış dedim ana hele sus daha çok var gelen giden kısa süreli bi şok yaşıyo :KK76:
Övünmek gibi olmasın anam bugün ayran çorbası etki kuru fasulye tere yaglı bulgur pilavı sütlaç yapmış çorbayla fasulye yedim babam diyo 1dilim ekmek ye dedim ben masrafsız misafirim yimem:halay:

Back
X