• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Siyah çay bana çok şişkinlik yapıyor gibi geliyor ya özellikle akşamları. Benim çok alışkanlığım yok ama eşim çok seviyor her akşam çay demlenir mutlaka bizim evde :KK66: ben çok icmemeye çalışıyorum o yüzden akşamları
Ben çok severim ama diyetisyen yasakladı hiç içmeyeceksin dedi ben 2 demlik içerken 1 e düşürdüm :D

Sende insülin direnci olsa bu kadar kilo veremezdin canım ama yine de baktır aklından çıksın.
Ben hep şüphe ediyorum kaptanım ama bilmiyorum , diyetin 2 hafta öncesine kadar yemiyordum da canım da istemiyordu ama 2 haftadır çok zorlanıyorum .
O evden hemen gönderdiğim baklavadan ısırıyorum veya bitter yiyorum
Kabak tatlısından yiyorum falan baya yemeye başladıkça da korkuyorum kiloyu geri almaktan

Ben hep şüphe ediyorum kaptanım ama bilmiyorum , diyetin 2 hafta öncesine kadar yemiyordum da canım da istemiyordu ama 2 haftadır çok zorlanıyorum .
Kabak tatlısından yiyorum falan baya yemeye başladıkça da korkuyorum kiloyu geri almaktan
O senin nefsinle alakalı bence canım ama yine de bi baktır dediğim gibi kafandan çıksın. Bu sefer kafanda benim sorunum var aslında yemem ama bu sorun yüzünden yiyorum elimde değil diye şartlıyorsun.

Canım şeker öyle bir şey ki yedikce yiyesi geliyor insanın. Çünkü şekerli bir şey yiyince kan şekerin aniden yükseliyor sonra düşünce yine tatlı krizi oluşuyor. İnsülin direncinde daha farklı şeker hücrelere giremediği için hoop yağ olarak depolanıyor :( Ben insülin direnci çıkınca kestim şekeri canım istemiyor şu an ama önceden ağzıma bir lokma şekerli bir şey atayım hem hemen acıkıyordum hem tatlı krizlerine giriyordum. O çok ince bir çizgi var onu atlatabilirsen sekeri unutuyorsun. Şu an tatlı ve bisküvi tarzı şeyler hiç zevk vermiyor bana yediğim zaman tat alamıyorum sanki. :KK66:

Yuruyus yaparak geldim ise ve herzamanki gibi ilk yarim saat sonrasi eziyete dondu bacaklarim kasina kasina neyse kar atistirmaya basladi acilisi yaptik cok sukur bugun niyetliyim sahura kalkmadim.bir siskinlik var regl olmam lazim 2 gune bakalim hayirlisi tarti ne diyecek

Canım şeker öyle bir şey ki yedikce yiyesi geliyor insanın. Çünkü şekerli bir şey yiyince kan şekerin aniden yükseliyor sonra düşünce yine tatlı krizi oluşuyor. İnsülin direncinde daha farklı şeker hücrelere giremediği için hoop yağ olarak depolanıyor :KK43: Ben insülin direnci çıkınca kestim şekeri canım istemiyor şu an ama önceden ağzıma bir lokma şekerli bir şey atayım hem hemen acıkıyordum hem tatlı krizlerine giriyordum. O çok ince bir çizgi var onu atlatabilirsen sekeri unutuyorsun. Şu an tatlı ve bisküvi tarzı şeyler hiç zevk vermiyor bana yediğim zaman tat alamıyorum sanki. :KK66:
Aynen ben yemezsem sorun yoktu ama bir tanr yiyim illa o tepsi bitecek. 1 kilo lokum yemiştim hiç unutmuyorum :D elimde değildi gerçekten. İlk günler çok zorlandım ağladığımı bilirim sigarayı daha kolay bıraktım düşün.
Yine arada oluyor olmuyor değil ama artık sebebini biliyorum.

O senin nefsinle alakalı bence canım ama yine de bi baktır dediğim gibi kafandan çıksın. Bu sefer kafanda benim sorunum var aslında yemem ama bu sorun yüzünden yiyorum elimde değil diye şartlıyorsun.
:olamaz:

Belki de öyle kaptanım
Çocukluğumdan beri onlarla büyüdüm alışkanlık belki de

Canım şeker öyle bir şey ki yedikce yiyesi geliyor insanın. Çünkü şekerli bir şey yiyince kan şekerin aniden yükseliyor sonra düşünce yine tatlı krizi oluşuyor. İnsülin direncinde daha farklı şeker hücrelere giremediği için hoop yağ olarak depolanıyor :KK43: Ben insülin direnci çıkınca kestim şekeri canım istemiyor şu an ama önceden ağzıma bir lokma şekerli bir şey atayım hem hemen acıkıyordum hem tatlı krizlerine giriyordum. O çok ince bir çizgi var onu atlatabilirsen sekeri unutuyorsun. Şu an tatlı ve bisküvi tarzı şeyler hiç zevk vermiyor bana yediğim zaman tat alamıyorum sanki. :KK66:
Çok haklısın canım ben daha onlarsız da yaşayabilme fikrini aklıma yerleştiremedim sanırım olmazsa olmazdım gibi bişi

Ama yemeyeceğim sınırlı yiyeceğim inşallah

Çok haklısın canım ben daha onlarsız da yaşayabilme fikrini aklıma yerleştiremedim sanırım olmazsa olmazdım gibi bişi

Ama yemeyeceğim sınırlı yiyeceğim inşallah
Zaten 2 dilim baklava yiyip durabiliyorsan sıkıntı yok. Sonraki öğün 1 dilim ekmeği kesersin dengelenir.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK68:
Hayırlı sabahlar arı kardeşlerim :p

Zaten 2 dilim baklava yiyip durabiliyorsan sıkıntı yok. Sonraki öğün 1 dilim ekmeği kesersin dengelenir.
Evet durabiliyorum kaptanım da

Ben bazen 2 dilim ekmek yiyorum günde ,

bazen de hiç yemiyorum
Bulgır pilav makarna onları da yemeyelim çok oldu ..

O yemediğim günlerde tatlı yersem neyi kesecemi bilmiyorum :KK70:

Aynen ben yemezsem sorun yoktu ama bir tanr yiyim illa o tepsi bitecek. 1 kilo lokum yemiştim hiç unutmuyorum :KK70: elimde değildi gerçekten. İlk günler çok zorlandım ağladığımı bilirim sigarayı daha kolay bıraktım düşün.
Yine arada oluyor olmuyor değil ama artık sebebini biliyorum.
Aynen oyle kaptanım gerçekten zor. Ben hep tatlıyı çok seviyorum sanırdim halbuki hiç sevmiyormuşum :) bende iki paket bisküvi üzerine çikolatalı gofret neler neler yediğimi bilirim ay hatırlamak bile istemiyorum:( sen ilaç kullanmış mıydın canım? Bir de 13 olan değer HOMA -IR miydi?:KK57:

Back
X