• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bir saat omce acayip aciktim..
Bir kase yogurt ustune tarcin kattim miss gibi yedim..
İki tatli kasigida pekmez attim agzima..simdilik cok iyiyim..
Suya devam..zaten her emzirme sonrasi su iciyorum iki bardak kadar.
Iyi olmus canim. Suyunu da ihmal etmemen super. Oglusun nasil oldu?

Anka Anka kaptanım nasıl bi çözüm bulabilirim bu tatlı olayına bilmyorum...demeyin öyle almam inşallah:KK43: annemde geçen gün beni spor yaparken gördü manken gibi olcaksın diye yarı şaka yarı ciddi güldü sonrada sen boşuna uğraşıyosun alcaksın onların hepsini geri dedi..

DeryaOnDiet DeryaOnDiet evet cmt yeseydim iyidi ama olmadı sabah dayanamadım yedim:/
Toparlarım inşallah cumaya kadar.

20 şubat menü

Kahvaltı öğle beraber saat 11.30

-1dilim ev yapımı pasta
-1 tane un kurabiyesi

Öğleden sonra saat 15.00 (misafirlikteydim)

-5 yemek kaşığı patates salatası
-3 yemek kaşığı pancar salatası

Akşam yemeği yemedim..

Su 2lt

Bugün sağlıksız oldu yarın öbür gün güzel bişeyler yapıcam inşallah.
canım hadi sabah tatlını yedin bari patates salatası yemeyeydin canını yediğim

Canım kötü bişey yok menüde sadece sen aç kalmışsın
Geçmiş olsun kuzucuğa
Kıyamam:KK200:

Hoşgeldin kaptanım nasılsın:36:

Eki Görüntüle 2113866 Kızlar benım bebenın parmagı boyle oldu yanık dedım ama degıl herhalde yarın dr goturcem ama hemsıre olan arkadaşlar vardı bı bakabılırlermi
Aaaa çok ilginç yazık kıyamam acıyor mu ki çok geçmiş olsun canım yaa :(

Anka Anka kaptanım nasıl bi çözüm bulabilirim bu tatlı olayına bilmyorum...demeyin öyle almam inşallah:KK43: annemde geçen gün beni spor yaparken gördü manken gibi olcaksın diye yarı şaka yarı ciddi güldü sonrada sen boşuna uğraşıyosun alcaksın onların hepsini geri dedi..

DeryaOnDiet DeryaOnDiet evet cmt yeseydim iyidi ama olmadı sabah dayanamadım yedim:/
Toparlarım inşallah cumaya kadar.

20 şubat menü

Kahvaltı öğle beraber saat 11.30

-1dilim ev yapımı pasta
-1 tane un kurabiyesi

Öğleden sonra saat 15.00 (misafirlikteydim)

-5 yemek kaşığı patates salatası
-3 yemek kaşığı pancar salatası

Akşam yemeği yemedim..

Su 2lt

Bugün sağlıksız oldu yarın öbür gün güzel bişeyler yapıcam inşallah.

Bence yardım alma imkanın varsa al canım. Psikolojik bu yeme işleri maalesef.:(
Ben de çok istiyorum ama çocuklardan gidemiyorum online alabileceğim yerler araştırıyorum bi deneyeceğim bakalım. Ben de üzgünken çatlayana kadar yiyenlerdenim. :( maalesef beyindeki sorunu çözmeden alınıyor yine :( Ömür boyu diyet modunda gezmek istemiyorum..:( şimdilik birbirimize destek olarak verebildiğimiz kadar verelim ama sorunu kökten çözmek lazım :(
Ben 57-61 arasında gidip geliyorum:( 57 olunca yiyorum 61 olunca diyete başlıyorum:)) Ama her seferinde yağlanmam çoğalıyor al ver al ver kaslara yazık oluyor:(

Kizlar menu icin gercekten affidin..
Oglum cok huysuz agri yapiyo muhtemelen..
Uyku yok...tam uyuyu on dakika sonra bir sanci ile aglayarak uyaniyo..kucagimda gezdirdim diyebilirim..
O yuzden ne kolayima geldiyse ac kalmamak adina yedim..
Ac kaldigimda gece saldiriya geciyorum..malum birde emzirince halsiz dusuyorum..bugunluk boyle olsun...telafi edicem
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah gazdır sadece bakalım sabah ola hayrola ne dicekler:(

Kızçeler nörüyonuz eşimin wifi den baglandım sanırım sular duruluyor sana imternet paket alim evde canın sıkılır dedi bende yok falan dedim evet at desem olmaz agırdan aldım gerek yok falan dedim sanırım bi kaç güne Kesin alır 3aylık 10 GB internet alıcak :halay::halay:

Ben kızı sallıyorum bacaklaıma kara sular indi hadi bakalım cuma netleştir ona göre ya devam ya mezun.

20 subat menum
sabah: mantarliyumurta (yagsiz tuzsuz), 2 dilim ekmek
ara: 1 fincan kahve, 1 muz
oglen: yarim tabak haslanmis mercimek, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
aksam: yarim tabak haslanmis mercimek, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma

su: 3 lt
Ayy haşlanmış mercimek çekti canım:D
Ay bu saatte menülere bakınca herşeyi canım çekiyor :D

Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta ve
Marul tere maydanoz domatesle salata
1 küçük portakal

Öğle 12:00
2 bardak çay+ 1 ceviz +3 parça peynir
4 yk menemen

Akşam 16:45
1 küçük kase şehriye çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu salata

Afiyet olsun canım.

20 şubat menüm : 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş
domates salatalık

öğle : 1 kase sebze çorbası
1 muz
1 köfte

ara : 5 6 badem

akşam : beyaz peynirli ton balıklı salata yiyeceğim
Süper menü afiyet olsun saatleri de yazalım.

20 şubat salı menüsü

2 haşlanmış yumurta
6 badem
1 kupa yeşil çay

1 haşlanmış yumurta
1 galeta

1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon brokoli yemeği

1 dilim ananas
Saatleri de yazalım canım benim gözüme az geldi menü çok eksik var sanki

Sabah 9:30 1 tabak kelle paça çorbası 1 dilim ekmek

Öğle (13:30) sütlü şekersiz kahve

Ara 1 tane mandalina

Akşam(17:00) 7 tane küçük ızgara köfte 1 tane zero kola salata

Ara(18:30) 1 şekersiz türk kahvesi
Sabah sabah kelle paça mı içtin:olamaz:
Kaç haftadır duraklama yaşayıp zero içen kafadan istiyorum gamze. Kurallar gereği liste dışı kalman lazım ama izine ayıramıyorum diskalifiye de etmek istemiyorum bu hafta lütfen az da olsa eksi gel:(

Anka Anka aslında destek almaya başlamıştım ama annem onada el koydu..benim annem ne derse odur bizim evde senin pek seçim hakkın olmaz.. Allah dağına göre kar veririmiş ne diyim..son umudum hayırlı birine denk gelip evlenmek..bunuda kurtuluş yolu olarak düşünmek istemiyorum ama şu anda gittiği yere kadar idare ediyorum..

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ağrı neden oldu bilmiyorum normalde sağlık açısından pek sorunum olmaz ama bi arkadaşım demişti yaş ilerledikçe hasasslaşıyor insan diye..belkide soğuk aldım farketmeden:/

bulutungokyuzu bulutungokyuzu haklısın canımm ama misafirlikte hamurişlerinden yemeyince onunla kurtarayım dedim..hamur yemekten iyidir :(

Anka Anka aslında destek almaya başlamıştım ama annem onada el koydu..benim annem ne derse odur bizim evde senin pek seçim hakkın olmaz.. Allah dağına göre kar veririmiş ne diyim..son umudum hayırlı birine denk gelip evlenmek..bunuda kurtuluş yolu olarak düşünmek istemiyorum ama şu anda gittiği yere kadar idare ediyorum..

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ağrı neden oldu bilmiyorum normalde sağlık açısından pek sorunum olmaz ama bi arkadaşım demişti yaş ilerledikçe hasasslaşıyor insan diye..belkide soğuk aldım farketmeden:/

bulutungokyuzu bulutungokyuzu haklısın canımm ama misafirlikte hamurişlerinden yemeyince onunla kurtarayım dedim..hamur yemekten iyidir :KK43:

Allah allah ne derdi var ki annenin senle böyle. Evliliği kurtuluş olarak düşünme bence de rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle nasip etsin inşallah:36:
Dur bakalım ben araştırmalarımı çoğaltayım online bulursam beraber yaparız benim de sorunum var dediğim gibi anlıyorum seni ;) bu gün bi yazı okumuştum. Hoşuma gitti paylaşayım az sonra bulursam.

Back
X