• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya kızlaaar yaaa aşıŕı canım sıkıldı.ya bizim bu alta yeni bi gelin geldi ben doğum yapinca.7 aylık evliler. Kıź iki aylik hamile şimdi. Durum şu ki bunun hayvan kocası sürekli bagirip çagirip bir seyleri fırlatiyor hamile kadına. Biraz önce yine buyuk bir kavga ettiler kız hungur hungur agliyor, üstune de yurudu sanirim bu sefer. Çildiracam ya gidip agzini burnunu kırasım geliyor ya.bi görseniz küçücuk zayifcacik bir şey. Bu ses ondan cikiyo demzsiniz yani.disardanngören ne ladar mülayim bir adam der. Ama tam bir hayvan.bağırma sesi duyunca elim ayagima dolasiyor benim bi acayip oldum ya. Bir dahakine kızın annesine söylesem mi napsam? Bu damadınız böyle hayvanliklar yapiyo diye? Yoksa hiç karismayim mi?
Kızın sesi gelmiyor mu ki.

Canim ben kizartmadan yapiyorum. Benim esim hic sevmez kizartma. Firina patlicanlari hazirlayip koyuyorum yagli kagidin ustune.yumusayana pisine kadar duruyor. Sonra firindan alip onlari borcama koyuyorum. Tavada kiymali icini hazirlayip patlicanlarin ustune ekliyorum ve tekrar kisasureli firina veriyorum. Cok lezzetli veazkalorili oluyor :KK66:
Abla sen karnı yarığı tarif ettin sanki

Ablalar arkadaşlar size bişey danışıcam yine:)

Bu istenmeyen tüyler için braun epilatörleri araştırdım biraz..silk epil 9 modeli şu anda gündemde.
Cok övmüşler tabi ama size sormak istedim bide. Ben makina kullanmadım hiç..hep ağda yaptım.

Gercekten anlatıldığı gibi ağdanın bile alamadığı tüyleri alıyormu?
Birde batık sorunu epilatörde dahamı az oluyor?
Normal bildiğimiz epilasyon aleti dimi evde kazer epilasyon falan değil

Ben de bazı mesajları alıntılardan görüyorum. Benimki de brawn son modellerden kaç bilmiyorum ama hiç sevmedim. Çoğalttı resmen çok batık yaptı.

elifff_9595 elifff_9595 ben uzun zamandır 7-8 senedir kullanıyorum bir bakayım markasına. Tüylerin çok sa bacakta acısına dayanamazsın tabiki zamanla insan alışıyor ama alışana kadar ne çekiceksin o ayrı.
Kolumda kol altımda kullanıyodum kaptanda gibi batık kolda oluyordu çok iz yara oluyordu. kol altında kararma yaptı benim ama artma olmadı. Lazer epilasyona gidiyorum bu zamana kadar neden gitmemişim diye başımı taşlara vuruyorum.

Yarın oğlan aburcubur doldurur gelir. Komşular da pişi yağdırır:KK17:
Demin parkta da pişi dağıttılar yemedim inşallah yarın da yemem
İlk sınavı gectın kaptanım yarın da cumayı dusun

bulutungokyuzu bulutungokyuzu karni yarik ve imam bayildi farkliymis ya :D baktim simdi nette. Himm o demek oluyir ki ben hic imam bayildi yapmamisim :P .Karni yarik yapmisim bir de saksuka ve patlican oturtma ;) isimlerine resimlerine baktim

Back
X