• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eşimle pek ii değiliz. Çocuklar yüzünden kavga ediyoruz. 😔
Hep eş desteği olmayınca oluyor bunlar zaten.. Doğum sonrası en önemlisi bu kocalar işlerin içinden sıyrılıp sadece sorgulamaya başlıyor bu da annede stres sıkıntı ortaya çıkarıyor. Konuşmayı denediniz mi ? Tabi sakince. :KK200:

Valla evlenmeden önce şu anki halimle tanışsam kadına bak işi gücü yok ha bire çocuk yapmış derdim:Olamaz: hatta çocuğu olan arkdaşlarıma ne aceleniz vardı diyordum:olamaz: 1 taneye bile bakamayacağımı düşünüyordum ama başına gelince bakılıyor valla :KK70:
Ayy ben de görünce diyorum biri tamam üçüne nasıl bakılır falan diye sonumuz hayrolsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben stres anında hep yerim. Seni çok iyi anlıyorum. Anka Anka ya senin de 3. Ve 4. Arası 2 yaş sanırım. Nasıl başettin onlarla? Ben çıldıracak gibi hissediyorum haftasonları. Birde büyük oğlum her şeye vuruyor kırıyor. Nasıl başedilmeli? Ne zaman geçecek? Birbirlerine yoldaş olsunlar birbirleriyle oynasınlar diye bu kadar kısa tuttuk aralarını. Kötü mü ettik acaba? Sana hayranım valla. Maşallah 🧿
Benim ilk bebeğim 6 aylıkken ben 3 aylık hamile olduğumu öğrendim.Daha hamile olduğumu kabullenemeden şoku atlatamadan 7 aylıkken doğum yaptım. :confused: bu durumda 2 çocuk arasında ne kadar oluyor hesapla sana matematik sorusu :D bi de prematüre bebek. Üzerine engelli:confused:
Yani kafa yenmiyor her şey geliyor geçiyor. :)) Şikayet etmek istersen çok sebep var. Şükretmek istersen daha çok sebep. Şükürleri görenlerden olalım biz.
Son ikisinin arasında da 2 yaş var. Kızım zaten 10 yaşında ama 3 yaşındaki oğlum kadar anlayamıyor bizi. Ama her halimize elhamdulillah 🤗

Hep eş desteği olmayınca oluyor bunlar zaten.. Doğum sonrası en önemlisi bu kocalar işlerin içinden sıyrılıp sadece sorgulamaya başlıyor bu da annede stres sıkıntı ortaya çıkarıyor. Konuşmayı denediniz mi ? Tabi sakince. :KK200:
Çok güZel anlattın valla. Aynen çocuk olduktan sonra sorgulamaya başlıyorlar. Ya allah aşkına ya çözüm üret ya da sus. Hafta içi bakıcımız bar. Çok şükür o destek oluyor. Ama hafta sonları gelmesin istiyorum. Konuşuyoruz. Konuşurken çok anlayışlı zaten. Teorik iyi yani Olay pratikte bitiyor.

Çok güZel anlattın valla. Aynen çocuk olduktan sonra sorgulamaya başlıyorlar. Ya allah aşkına ya çözüm üret ya da sus. Hafta içi bakıcımız bar. Çok şükür o destek oluyor. Ama hafta sonları gelmesin istiyorum. Konuşuyoruz. Konuşurken çok anlayışlı zaten. Teorik iyi yani Olay pratikte bitiyor.
Bi de bakıcı mı var :KK47:

Benim eşim yardım eder sağolsun her şeye. Ama biz de Cuma baya şiddetli kavga ettik konuşmuyoruz normal sadece çocukların yanında konuşuyoruz.. o yüzden bişey yapmıyor ona muhtaç olayım da yardım istiyim diye bekliyor çok bekler :63:

Bi de bakıcı mı var :KK47:
Arada sana göndersin :confused:
Benim eşim yardım eder sağolsun her şeye. Ama biz de Cuma baya şiddetli kavga ettik konuşmuyoruz normal sadece çocukların yanında konuşuyoruz.. o yüzden bişey yapmıyor ona muhtaç olayım da yardım istiyim diye bekliyor çok bekler :63:
Sen ki 4 çocuğa bakmışsın muhtaç olur musun hiiçç :KK30:
Ben bugün uzun zamadir hic yurumedigim kadar yurudum 🤩
Harrrikasın :KK37:

Kizlar bugünkü menümü paylasayim misafirlerimle disardaydik biraz cok yedim bugün.
Kahvalti 9da yagda sucuklu yumurta, peynir, bir dilim tahilli ekmek, cevizli sucuk, cay
Ara kahve
Öglen 2 gibi etli peynirli panini, latte ve bir dilim yogurtlu kek
Aksam 5 te külahta bir top dondurma

Back
X