- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
ben burda acayip motive oluyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. İşe başlamadan hedefime ne kadar yaklaşırsam kardır. O yüzden arkanızdayımValla şunu söyleyim size liste evet önemli hep birlikte çabalıyoruz ama daha çok dikkat etmemizi gerektiren sey listenin ötesinde amacımız. Kilo vermek, sağlıklı olmak, zayiflamak, alisverise çıkınca 42 beden degil 36 beden eline gelen her guzel seyi denemeden alabilmekse eger istenen herkes elini tasin altina daha cok koyacak. Ben samimi söyleyim gece aç çalışıyorum su ile cay ile bastiriyorum. Aman bugun cuma deyip cumalari abartip son 2 gün toplamaya çalışmıyorum uyurken mide sesimi duyuyorum. Bunlara ragmen ahım şahım kilo vermedim isterdim 1 kilo eksik görmek ama eldeki bu yani. Nobetten çıkıp sabah eve yuruyerek gidiyorum şunu görünce üzülmek yerine sevinmeye odakliyorum kendimi. Siz de elimden geleni yaptim diyebilmek adına daha cok caba gosterin. Bu demek degil ki takim cok kotu hayir degil ama kacamaktan uzak durun en buyuk takilma ve kilo verememe sebebi bence kacamak. Biraz uzun ve sert olmus olabilir ama silkelenip kendimize gelelim. Bu takımı çok seviyorum lütfen yanlışlarımızı birlikte düzeltelim ❤

20 dk LeslieGörev 120 ip ip atlayicilar hadi kalkin bakalim kimse spor yok yazmasın bu haftaAnka Çok anlayışlı bir kaptan sopasini almiyo diye kacmasin kimse ben spor yapmayana ceza vericem
![]()

2.5 lt su

100 ip atlama

Adım sayımı Evde 10000e tamamlayacağım. Dışarı çıkamıyorum bugün
Ne cevap verecek çok merak ediyorum7 ay önce bana asla kilo veremezsin diyen diyetisyenin yanına gidiyorum şuan ins ordadır ona kilo verdigimi gosterecem...