- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Bizim 2 si de planlı oldu. Plansız olursa diye bir tırsıyorum. Çok özel olacak ama nasıl korunuyordunuz da plansız oldu canım?Biz sadece 3. çocuğu planlı yaptık diğerleri hep plansız oldu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 2 si de planlı oldu. Plansız olursa diye bir tırsıyorum. Çok özel olacak ama nasıl korunuyordunuz da plansız oldu canım?Biz sadece 3. çocuğu planlı yaptık diğerleri hep plansız oldu.![]()
Bende bir gün yumurta yemedim. Çok acıkmıştım. O yüzden şu an her akşam kontrol ediyorumBende menumu yazayım unutuyorum aksam
Sabah 10 da
Peynır zeytın domates
Yumurta haslayacaktım kalmamıs cook acıktım![]()
Oglen 13
Kucuk bı kase madımak sıvas ve cevresı bılır bagırsakları super calıstırıyor yarında yıcem
Aksam 16
1 tabak yogurtlu madımak
1 kucuk kase yesıl fasulye yemegı patates havuc yok ıcınde
Yarım saat once ınanılmaz bı tatlı krızı gecırdım cok cok canım ıstedı baktım kotu seylere sarılacam 1 yemek kasıgı tahın pekmez yedım gunu kapattım![]()
Kolay gelsinSevgili takımım ve kaptanim perşembe ve cuma günleri gece çalışacağım ve gunduz uyuyacagim haliyle aktiflikte dusme olacak bilginiz olsun simdiden![]()
Anka
Canım 2. Çocuk kararı ciddi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. Benim aklımdaki sebeplerim benim açımdan çok geçerliydi. O yüzden bütün zorluklarına dayanacağım diyip cesaret ettim. Çok şükür her halimize. Şu an büyük oğlum kardeş kardeş diyip sarılıp öpüyor. İçim bi gidiyo ki onların o haline anlatamam. Maşallah maşallahAnka
4 çocuğu isteyerekmi yaptin ben 2 ye çok kararsızım şuan yaş ocakta 34 olacak bide aşırı düzenli biriyim abartmıyorum ilk bi sene ağladım
Evim toplu kalmıyor evimi istedigim gıbı temizleyemiyorum diye
Kizim 4aylikti bi cumartesi günü annem evdeydi ağlayarak anneme gittim oda beni görünce korktu cocugami bisey oldu yok
Esinlemi tartıştın yok
Başladım gene aglamaya ne kendime ne kızıma ne evime yetemiyorum diye
Evim çok daginik temizlik yapamiyorum dedim annem kız kardesimide alip evimi temizlemişlerdi ahh eski gunler
Şu an ekmek yemeyeli 16. Günüm. Acayip rahat hissediyorum kendimi. Ekmeği çok seviyorum ama bu zamana kadar yediğime sayıyorum.Kızlar 82 kiloyken gecen sene diyetisyene gitmistim günlük 6 dilim tb ekmeği hakkim vardı
Tâbi bulgur pilavı yersem ekmek yememek sartiyla ne zaman 74 73 dusersen azaltirim demişti
Insulin direncimde yüksekti bayaga ben yine günlük 4dilime düşürmeye caliscam
İkinci bebeği istediğim için muhtemelen biraz kilo alacağım ama bu sefer biraz daha koltrollü olmak istiyorum kilo konusunda hamilelikteyaa içim cız etti. Nasıl şimdi kızın? Hasta olmadı demi? Kendini hiç suçlama. Burda her yazını gördüğümde seni takdir ediyorum. Ve dua ediyorum allah yardımcın olsun inş. Kuzulara bol bol uyku versin. Uyku eğitimini hiç düşünmedin mi canım?
yaa inş geri almazsın. Birde kilo verdikten sonra 2 yıl kilonu korursan birdaha almıyormuşsun. 2020 hedefim istediğim kiloya inip kalmak.
Yaa canım çekti. Yarın kabak alıp yapayım.![]()
Tamam canım deneyeyim, sağ ol ):Ben sabah kalkınca 2 tane günkurusu yiyorum. Bol bol su içiyorum. Birde çiğ yer fıstığı da rahatlatır.
Çok iyi geçirmişsin:) Madımak ben de çok severim. Afiyet olsun.Bende menumu yazayım unutuyorum aksam
Sabah 10 da
Peynır zeytın domates
Yumurta haslayacaktım kalmamıs cook acıktım
Oglen 13
Kucuk bı kase madımak sıvas ve cevresı bılır bagırsakları super calıstırıyor yarında yıcem
Aksam 16
1 tabak yogurtlu madımak
Yarım saat once ınanılmaz bı tatlı krızı gecırdım cok cok canım ıstedı baktım kotu seylere sarılacam 1 yemek kasıgı tahın pekmez yedım gunu kapattım![]()
Kazanan belli, ikinci kim3 Aralık spor listesi
suukaa
45 dk tempolu yürüyüş
2 mil Leslie
50 mekik
40 ip atlama
7500 adım(adım sayımı düzelticem gece)
Toplam: 331p (akşam yine tekrar hesaplayacağım)
Yaaa feciyiz valla. Ben iki hamileleğimde de çok bilinçsizmişim. Şimdiki gibi beslenseydim birkaç kilo ile kapatırdım. Ah ahhhİkinci bebeği istediğim için muhtemelen biraz kilo alacağım ama bu sefer biraz daha koltrollü olmak istiyorum kilo konusunda hamilelikteArtık ben de doğumdan sonra gelip tekrar aldıklarımı verir, iki yıl da korurum inşallah :) Hadi inşallah sen de 2020 hedefini tutturursun ki bu azimle senden kaçmaz. Takımlardan birinde daha bizim Ağustos Anneleri topiğinden bir arkadaşı gördüm @Nefesimmmsin . Ağustos anaları olarak zayıflama topiklerine düşmüşüz resmen
Kabağı mutlaka dene çok doyurucu ve lezzetli oldu. İlk defa diyet bir şeyi sevdim. @Anka önermişti sanırım.
Yaaa yapma yaaaa (utanan emoji)Kazanan belli, ikinci kim![]()
Neyse canım sen de çok geç olmadan hemen işe koyuldun. Bir de hamilelikte yemeyeceğim desen de o zamanki hormonlar filan, insanı çıldırtabiliyor. Durup durup ağlayıp üstüne çikolata yeme isteğin oluyor. Ya da her şey mideni bulandırıyor 4 ay ekmek peynir yiyorsun. Benim öyle olmuştuYaaa feciyiz valla. Ben iki hamileleğimde de çok bilinçsizmişim. Şimdiki gibi beslenseydim birkaç kilo ile kapatırdım. Ah ahhh
Ankam sen 4 cocukla en zorunu basariyorsun ❤Hiç kıskanmadım kit
Afiyet olsun canım ne kadar az yemissinBen de bugünkü menümü yazayım. Nasılsa akşam belli :)
Sabah 8.30
1 fincan limonlu yeşil çay
Kahvaltı 10.00
1 tabak kabak sote
Ara 11.00
1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30
1 tabak etli yeşil fasulye yemeği
1 kase yoğurt :)
Su: 2 lt oldu şimdiye kadar daha da olur
Spor: 13 dk sabah yogası, 34 dk leslie, bir de adım sayısı eklenecek eve dönerken de yürüyeceğim.
Güle güle kullanin canımMerhaba kızlar bugün gelemedim. Evde temizlik vardı. Bende evden kaçtım Çocuklarla. Avm de güzel bir kahve içtik. Sonra da oğlumun karartma perdesini aldım eve geldim. Küçüğü uyutup spora kaçtım. ☺
Sporlara gelince
45 dk tempolu yürüyüş
2 mil Leslie
50 mekik
40 ip atlama
7500 adım ama 10000 hedefim var. Bakalım![]()
Bende ayni sıkıntıyı yaşadım bugun hatta sayfalar bile zor acildiBeğen butonunda bir sıkıntı mı var ki? Basamıyorum![]()
Afiyet olsun canımBende menumu yazayım unutuyorum aksam
Sabah 10 da
Peynır zeytın domates
Yumurta haslayacaktım kalmamıs cook acıktım
Oglen 13
Aksam 16
1 tabak yogurtlu madımak
Kizimda sever eminim yaşım geçti düşüncesi var bide ben 33 eşim 38 şuan haydin kızlar bana cesaret verin ama once 70 kiloya düşmem lazımCanım 2. Çocuk kararı ciddi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. Benim aklımdaki sebeplerim benim açımdan çok geçerliydi. O yüzden bütün zorluklarına dayanacağım diyip cesaret ettim. Çok şükür her halimize. Şu an büyük oğlum kardeş kardeş diyip sarılıp öpüyor. İçim bi gidiyo ki onların o haline anlatamam. Maşallah maşallahçok şükür
![]()
Yaa bende ekmek yemeyince o gun ertesi gun wc çıkamıyorum diyetisyenlerin çoğu ekmeği hayatınızdan tamamiyle çıkarmayın diyetteyken diyorŞu an ekmek yemeyeli 16. Günüm. Acayip rahat hissediyorum kendimi. Ekmeği çok seviyorum ama bu zamana kadar yediğime sayıyorum.![]()
Tabiki canım ❤Kızlar spor puanlarınızda beni etiketleyebilir misiniz?
Benim öyle oldu işte. Canım sıkıldıkça yedim. Birde o bir iki günlük kaçamak minimum 2 kilo oluyor onu da veremiyorsun zaten.Neyse canım sen de çok geç olmadan hemen işe koyuldun. Bir de hamilelikte yemeyeceğim desen de o zamanki hormonlar filan, insanı çıldırtabiliyor. Durup durup ağlayıp üstüne çikolata yeme isteğin oluyor. Ya da her şey mideni bulandırıyor 4 ay ekmek peynir yiyorsun. Benim öyle olmuştu![]()
Canım ekmek yemiyorum ama bulgur pilavı kısır yiyorum. Yani karbonhidratı tamamen çıkarmadım sadece kısıtladım. Veya canım isteyince fırında pişirilmiş sigara böreği yiyorum.Ankam sen 4 cocukla en zorunu basariyorsun ❤
Afiyet olsun canım ne kadar az yemissin
Güle güle kullanin canım
Bende ayni sıkıntıyı yaşadım bugun hatta sayfalar bile zor acildi
Afiyet olsun canım
Kizimda sever eminim yaşım geçti düşüncesi var bide ben 33 eşim 38 şuan haydin kızlar bana cesaret verin ama once 70 kiloya düşmem lazım
Yaa bende ekmek yemeyince o gun ertesi gun wc çıkamıyorum diyetisyenlerin çoğu ekmeği hayatınızdan tamamiyle çıkarmayın diyetteyken diyor
Tabiki canım ❤
Suyla falan gecmedı ya gozum mutfagı taradı resmenBende bir gün yumurta yemedim. Çok acıkmıştım. O yüzden şu an her akşam kontrol ediyorum
Çok iyi yapmışsın. 2 gündür bende öyleydim. Bildiğin kriz anıydı. Neyseki su içip sakinleştim geçti
2 3 aydır neredeyse hıc yemıyorum ama kek pogaca yedım ev yapımı. Cok sukur hazır gıda degılde kacamaklarım hep ev yapımı yınede dıkkat etmek gerekıyor hep aklımda pastalar coreklerŞu an ekmek yemeyeli 16. Günüm. Acayip rahat hissediyorum kendimi. Ekmeği çok seviyorum ama bu zamana kadar yediğime sayıyorum.![]()
Aman kaçamak yapıyorsan da ev yapımı şeylerle yap. Dışarıda yapılan şeylere artık feci önyargım var.Suyla falan gecmedı ya gozum mutfagı taradı resmen
2 3 aydır neredeyse hıc yemıyorum ama kek pogaca yedım ev yapımı. Cok sukur hazır gıda degılde kacamaklarım hep ev yapımı yınede dıkkat etmek gerekıyor hep aklımda pastalar corekler![]()