• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu arada arkadaşlar kozmikbakımblog un sayfasını takip eden var mı bilmiyorum. Isırgan kürü var vücuttaki bütün iltihap, toksin vb temizliyor. Ay küçülürken başlanıyor. Bu gün 15:00-19:00 arası başlanıyor. 2 hafta boyunca bu saatlerde ısırgan çayı içiliyor. Unutmazsam ben başlayacağım başlamak isteyenler takılsın peşime :))

Bu arada arkadaşlar kozmikbakımblog un sayfasını takip eden var mı bilmiyorum. Isırgan kürü var vücuttaki bütün iltihap, toksin vb temizliyor. Ay küçülürken başlanıyor. Bu gün 15:00-19:00 arası başlanıyor. 2 hafta boyunca bu saatlerde ısırgan çayı içiliyor. Unutmazsam ben başlayacağım başlamak isteyenler takılsın peşime :))
Ben yeşil çay içiyorum, başlayamam sanırım. Ama ısırgan cidden çok faydalı.

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 81,5
Güncel = 80,8
Fark = 0,7
Yüzde = 0,86

16F954B1-B15F-46ED-8E76-2734DE821B09.webp

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 81,5
Güncel = 80,8
Fark = 0,7
Yüzde = 0,86

Eki Görüntüle 2564724
:rolleyes: Çok iyi bir sonuç, tebrik ederim azminden dolayı. Ayrıca bu hafta neredeyse her gün sporunu yaptın. :spor: Helal.
Tartıldım 72 ye geri çıkmışım malesef kilo almışım 2 hafta önce tartılmıştım 71.4 du 72.0 çıktım.. of of nasıl vereceğim ben şimdi ya tekrar
Yemekleri unutuyoruz zayıflıyoruz, hadi bakalım Mavi:spor:

Ben açık alıyorum ısırgan, kimyon, rezene, yeşil çay, ıhlamur, karanfil derken aktara döndü ev :KK70: daha da karıştırsam çıkar :KK70:
Ahahaha yok yok evde, sen de çaylı teyzesin. Benim de buzlukta var ısırgan ama yemeklik kullanıyoruz biz.

Ahahaha yok yok evde, sen de çaylı teyzesin. Benim de buzlukta var ısırgan ama yemeklik kullanıyoruz biz.
Abla diyelim biz ona :D bi ara arkadaşımın kızı arkamda bağırıyor teyzeeee teyzeeee diye ben de bakmamışım arkadaşım dedi ki sana diyor :D aaaa dedim kusura bakma teyze deyince üzerime alınmadım abla desene yavrum diye takıldım:D o günden beri bütün çocukları abla diyor artık :D teyze lafına gıcığım :D

Abla diyelim biz ona :KK70: bi ara arkadaşımın kızı arkamda bağırıyor teyzeeee teyzeeee diye ben de bakmamışım arkadaşım dedi ki sana diyor :KK70: aaaa dedim kusura bakma teyze deyince üzerime alınmadım abla desene yavrum diye takıldım:KK70: o günden beri bütün çocukları abla diyor artık :KK70: teyze lafına gıcığım :KK70:
:D :D Ay ben de gerçek hayatta duysam kendimi aşırı yaşlı hissediyorum cidden :D

Öğünlerini düzenlemen lazım. Sandviçten başka şansım yok diyorsun. Akşam yemeklerinde sıkıntılı. Diyetisyenin verdiği listeye uyamadıktan sonra gitmenin bi anlamı yok

Çok iyi canım tebrikler:KK9::KK9::KK9:

Seni numaracı seni 😍 bütün hafta kilo veremedim diye ağladın bize iyi ki verememişsin:KK53: tebrikler canım:KK9::KK9::KK9:

Rakibem yanlış menülerin sonucu böyle oldu sanırım yoksa ilk haftan daha fazla gitmesi gerekirdi. Olsun yine de her eksi candır bizim için:KK9::KK9::KK9:

Arada olur öyle canım şimdiye kadar hep çok iyi kilo verdin üzme kendini:KK66:

😍😍 wooouuww naptın sen ya harikasın:KK9::KK9::KK9:

Allah Allah ya şansa bak inşallah pazartesiye kadar ağrın olmaz 🙏
Daha ilk eksimi dün görmüştüm cidden 🤣🤣🤣

Back
X