• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam güncelledim listemizi kızlar
Oyları isminizin karşısına yazın aklımda tutamam böyle

Rakip için çekiliş yapacağım akşam.
Madamhd - su perisi
Soffty - ada81
Kendileri rakip olmak istedi sanırım. Başka var mı rakibi belli olan. Gülenyuzumsunsen beni istemiş hiç şansı olmadığını bile bile 😅
Başka varsa onları çekilişe katmayacağım.

A Afra00 sen de girecek misin rakip çekilişine canım. Seni ben baya baya 12. Takımlı yaptım :D

Kızlar hadi bakalım haftasonu böyleyiz tamam mı?
Eki Görüntüle 2564855
tamamdır 👌
Hamburger güzel göründü gözüme. hele o aradaki pizza:olamaz:
Hiç aklımda yoktu.:confused:
Bak şimdi aklıma düştü.
Yazık şimdi bana, canım istedi. Kırmayayım kendimi:KK70:
canım istemesin diye ayrıntılı bakmamıştım. 🤣🤣
Ay ay çok sevindim :KK68: :spor: Devam ediyoruz yürüyüşlere, bu hafta gidecek kilolar merak etme. 12. takımı aklına getir uygunsuz bir şey yerken :D Arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım de :cry: Kendimize sağlıklı beslenme imkanı yaratmamız lazım yoksa başka türlü olmuyor.
Ay ben aynen dediğin gibi oluyorum. Cuma günü artı gelirsem arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım diyorum. Kendim olsaydım sadece bırakmış olabilirdim diyeti. 🙈🙈

Ellerine sağlık canım 🤗 evet o 79 buraya gelecek bu hafta:KK71:

Ne iş yapıyorsun merak ettim. Akşam geldiğinde ertesi gün için yemek yapma imkanın yokmu hem yanında götürür öğlen yersin hem akşam yersin
Canim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.

Rakip için çekiliş yapacağım akşam.
Madamhd - su perisi
Soffty - ada81
Kendileri rakip olmak istedi sanırım. Başka var mı rakibi belli olan. Gülenyuzumsunsen beni istemiş hiç şansı olmadığını bile bile 😅
Başka varsa onları çekilişe katmayacağım.

A Afra00 sen de girecek misin rakip çekilişine canım. Seni ben baya baya 12. Takımlı yaptım :KK70:
senin havanı yerdim ama ödem olurum şimdi :KK70::KK70::KK70:
Ayy hala yağlama diyor bu kızçe yahu :mad:
Yağlama kötü bişi değil bence ya , lahmacun gibi birşey ağlama:KK74:

Back
X