• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun annemin kontrolü vardı hastaneye gittik. Eve gelmeden pazara gittim geldim onları yerleştirdim , misafir gelecek hazırlık yaptım. Tiramisu yaptım muhallebisine baktım bir kaşık ucuyla 😊 Şimdi duş aldım biraz kitap okuyacağım😊 Kaç gündür eliptik yapacağım oda soğuk diye üşeniyorum 😐

Cnm bu azimle senin kilo vermemen mümkün değil.
Ne güzel konuştun :rolleyes:
Tempo çok değil haksızlık olmasın 1 puandan hesapliyorum 😊
Tamam canım ben sana 2,5tan girdim de :)
Bugun annemin kontrolü vardı hastaneye gittik. Eve gelmeden pazara gittim geldim onları yerleştirdim , misafir gelecek hazırlık yaptım. Tiramisu yaptım muhallebisine baktım bir kaşık ucuyla 😊 Şimdi duş aldım biraz kitap okuyacağım😊 Kaç gündür eliptik yapacağım oda soğuk diye üşeniyorum 😐
Isınırsın yaptıkça, yap yap :)

Kızlar ,
Fırsatım varken menümü paylaşayım,
Gerçi paylaşacak pek bi şey yok ama..
07:30
1 Fincan sütlü Kahve
10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim Peynir, 2-3 çeri domates,
11:30
1 Fincan Yeşil Çay
13:30
1 Türk Kahvesi
16:00
1 Mandalina
19:30
Et köftesi, Salata
Türk Kahvesi (Akşam menüsü kesin değil. İş yerinde mesai olursa yine değişebilir)

Gün boyu 2,5 lt su
Spor ; Tabi ki yok.

Su perisi86 Su perisi86 , G gunesli gunler

Merhaba kızlar
Menüm
8.30
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Maydanoz dereotu
Domates salatalık
1 ceviz

11.30
1 sade soda
Biraz kuruyemiş

13.00
1 kase yoğurt çorbası

15.00
Az Şekersiz balkabağı tatlısı

18.00
Fırında karnabahar
Az tavuk eti
Yoğurt çorbası
Sarımsaklı yoğurt
Salata

21.00
Sütlü filtre kahve (kızlarla avm ye gidicez)
3 lt su
Adım sayımı akşam güncellerim

En üst katta kullanılmayan bir tuvalet var, oranın anahtarını aldım. Orada hem ip atlıyorum hem de döne döne parmak ucu koşuyorum:) Başka şansım yok bunların dışında çünkü spor yapmak için. Öğle yemeği arasını böyle değerlendiriyorum.
süpersin canım maşallah 🧿
500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.

Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak :(

Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayım :( Neyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta @gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.
Evet bu hafta hepimiz eksi geleceğiz. Hafta sonum o kadar kötü geçti ki bende ne yedim bilmiyorum. Ve benimde sonuç 1 kilo fazlam var. Ama yerleşik kilo olmadığı için rahat ol. Çok çok dikkat edersek eksiye geçeriz. Etraf için bişey diyemiyorum. Şu an eşimde diyet yapıyor o yüzden biraz rahatım ben.
Takım resmen terkedildi. Huuuu toplanın gariii nerdesiniz bakın aktif üyeler alırım :D
Tüm gün hastanedeydim ben 😔 allah düşürmesin gerçekten 😑 çok yoruldum ama diyetisyenimin verdiği listeye tam uydum.
👏👏

Son düzenleme:
Kızlar tadı şahane oldu, Anka Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim 😂 akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.

Eklentiler

• E3A7E56E-C533-4B3A-B98A-06BC3E4026AB.webp
    E3A7E56E-C533-4B3A-B98A-06BC3E4026AB.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorum 🤭Kaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım 🤭 açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle 🤭

Kızlar tadı şahane oldu, Anka Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim 😂 akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.
Aaaa bunu ben kendim uydurdum sanıyordum :deli: yeşil mercimeği nereye katsan yakışır afiyet olsun canım 😋😋

Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorum 🤭Kaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım 🤭 açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle 🤭
Sende bu arada ıyice uyudun ankam 😂😂👍👍

Back
X