Afiyet olsunKızlar bugün diyetisyene gittim. Süper dedi. Orda 81.8 çıktım kıyafetlerle. Akşam yemeğime 6 kaşık kuralı getirdi. Çorba salata yoğurt hariç olan yemeklerden toplam 6 kaşık yicem. Ne yediğimin önemi yok. O yüzden bugün erişte pilavı yaptım oh yedim
Çok teşekkür ederim hoşgeldinizAfiyet olsun
Nekadar yağ ne kadar kasÇok teşekkür ederim hoşgeldiniz
Merhaba kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor hafta sonu
Hoş geldin canım bana mı kaçtın
Fururummmm1 takım demişin aaa
Kaçamam abim ikimizide furur
Ama takım üyesi gibi sık sık gelirim. Sizi yoldan çıkarmaya
Böylece biz birinci oluruz
moni kaptanım doğru yoldamıyım
31 kg yağ 28 kas. Ama emzirdiğim için sütten dolayı ölçümlerim doğru olmayabilirmiş.Nekadar yağ ne kadar kas
Anladım çok güzel maşallah. Hedef kaç31 kg yağ 28 kas. Ama emzirdiğim için sütten dolayı ölçümlerim doğru olmayabilirmiş.
Merhabalar
Sevgili Ankacım ve 12. takımın fit olma yolunda ki hatunları.
Çok sevindim canım senin adınaKızlar bugün diyetisyene gittim. Süper dedi. Orda 81.8 çıktım kıyafetlerle. Akşam yemeğime 6 kaşık kuralı getirdi. Çorba salata yoğurt hariç olan yemeklerden toplam 6 kaşık yicem. Ne yediğimin önemi yok. O yüzden bugün erişte pilavı yaptım oh yedim
2011 de 1. Takım kaptanıydım. Ama biz senle galiba 6. Takımın kaptanıyken takıldık1 takım demişin aaa
Kaçamam abim ikimizide furur
Ama takım üyesi gibi sık sık gelirim. Sizi yoldan çıkarmaya
Böylece biz birinci oluruz
moni kaptanım doğru yoldamıyım
6. Takım olsa gerekÇok sevindim canım senin adınaHımmm ilginçmiş.
2011 de 1. Takım kaptanıydım. Ama biz senle galiba 6. Takımın kaptanıyken takıldık7. Takım kaptanıyken de olabilir bilemiyorum şimdi 12. Takım kaptanıyım
Hoş geldiniz valla takımımız şenlendiMerhabalar
Sevgili Ankacım ve 12. takımın fit olma yolunda ki hatunları.
Olabilir6. Takım olsa gerek
Olabilirkaptanlığı sana devredip gittiğimi hatırlıyorum yaşlandım çok yaşlandım sorma
1 tk izin veriyordu diyetisyen.Nar ekşisinde çok şeker var diyollaaa
Ondan sordum. Bizde hiç kullanmayınca bilmiyorum
2 sene olacak benim 10. takımda kaptanlığım, daha önce 8. takım da kaptandım.moni bi ara 10. Takımda da takılmışım sen kaptanmışsın ama listeye girmemişim hatırlayamıyorum tam olarak
CansınHoş geldiniz valla takımımız şenlendi
Evet evet bekleriz2 sene olacak benim 10. takımda kaptanlığım, daha önce 8. takım da kaptandım.
Benden önceki zamanlarda orada olmuşsundur büyük ihtimal.
gezmediğin takım kalmamış karıştırman çok normal
Cansın
Bizde bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?