• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dun sabah 9:00 mercımek böreği acıka muz stlü kahve
akşam 19:00 da yumurta karnabahar kısırı
2000 ip atladım 2 lt su oldu bir de tilya kürüne başladım

Ben uykusuz kaldım mı migrenim tavan yapıyo uykumu almam lazım yoksa akşama kadar evde 1dünya savaşı ilan ederim sapıtıyorum Çünkim
allah muhtaç etmesin böyle yaşamaya canım dme öyle.. benim de başım felaket ağrıyor şu an... yapacak bişey yok... çovukları mı döveyim..

offf yaa spor tablosunu çorba etmişim... geçen haftaki de kaldı :( baştan bir sürü sayfa karıştırmam lazım...

Yok vazgeçer miyim?
Dun ilk adımı attim. Dünkü menumu paylaşayim.9:30 kahvaltı
Bir dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Söğüş domates
Yarim kıvrık kutusu peynir
Şekersiz çay
Ara öğün: iki ceviz az kuru üzüm
Öğle yemeği: 5-6 kaşık sebzeli bulgur pilavi bı o kadarda yoğurt

Öğleden sonra ara öğün : az leblebi bı küçük dilim ayva ve maltana

Aksam yemeği : eristeli çorba bı kase + 5-6 kaşık bezelye ve 5-6 kaşık bulgur pilavı ve salata

Gece birşey yemek yok biliyorum ama ben emzirdigim için yatmadan bı hurma ve bı bardak tarçınlı sut içtim.

Spor olarak bebekten pek yapamıyorum ama 100 tane ip atladim.25 tanede mekik çektim.

Gün boyu 2,5 litre tarçınlı su içtim.
akşam olmuş mu canım yaa.. naptın öyle... erişte karbonhidrat... bezelye karbonhidrat... bulgur karbonhidratt...
sporlarını listeye ekle sende yarından itibaren kaynamasın arada...
listeye girmek için de daha çok aktif olman lazım... olmazsa liste dışı da yarışabilirsin sorun değil...

Back
X