- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
KesinlikleSpor yaptığım günler daha mutlu ve diyetimde daha başarılıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleSpor yaptığım günler daha mutlu ve diyetimde daha başarılıyım.
Darısı başımıza seneye inşallah çok çalışmam gerekiyor çoooooook@zeynepbbb koş koş karnen geldi canım. Tebrik ediyorum seni çok iyi zayıfladın![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-64#post-53344377

Verirsin inşallah sen şimdi bebetoya bak. 1 gr diyor garibim çok zayıf kalmışDarısı başımıza seneye inşallah çok çalışmam gerekiyor çoooooook![]()
Evet ya şuan susam gibi diyo düşünsene Rabbim in mucizeleri işteVerirsin inşallah sen şimdi bebetoya bak. 1 gr diyor garibim çok zayıf kalmış![]()
Günaydın, sanırım takıma çırak aranıyor.Verirsin inşallah sen şimdi bebetoya bak. 1 gr diyor garibim çok zayıf kalmış![]()
Günaydınnnnn çırak bulundu çaycıya ihtiyaç var kuzum sabah 6akşam 12çalışma saatleri sanada uygunsa hemen başlaya bilirsinGünaydın, sanırım takıma çırak aranıyor.Ben de katılmayı deneyebilir miyim?
Tabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musunGünaydın, sanırım takıma çırak aranıyor.Ben de katılmayı deneyebilir miyim?
Tabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
CV de mi doldurtsak gelenlere ay![]()
14 takımdayken bi arkadaş gelmişti kilo bildirimi nasıl oluyo dedi dedim tartının üstünde resim çekilip atıyoz yoksam Kaptanlar inanmıyo dedim espiri yaptım arkadaş hakkaten tartının üstünde resim attı gülmekten çatlamıştıkTabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
Aslında bence öyle daha güzel oluyor. Daha motivasyon veriyor. Eskiden ben de atardım sonra Bi sorun yaşadık bıraktım.14 takımdayken bi arkadaş gelmişti kilo bildirimi nasıl oluyo dedi dedim tartının üstünde resim çekilip atıyoz yoksam Kaptanlar inanmıyo dedim espiri yaptım arkadaş hakkaten tartının üstünde resim attı gülmekten çatlamıştık![]()
Benim öyle çok resim var kaptanım öncesi sonrası ve tartı resimlerim eşim diyo kimseye atmıyon demi bunları dedim yok hatıra olsun diye çekiyorumAslında bence öyle daha güzel oluyor. Daha motivasyon veriyor. Eskiden ben de atardım sonra Bi sorun yaşadık bıraktım.
CV çok uzun benim, kısaca anlatayım ben. Hoşbulduk bu aradaTabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
Sanırım 63 lü birşey kilom, yarın sabaha net yazarım. 166 boyum, kısmetse bir 57 ile başlayıp devamına hayır demem.. Çalışıyorum ama şu ara sezon arası, evdeyim daha çok .. Kuralları okudum 15 gün deneme süresi, bir de yeni üye ilk 2 ay izin alamaz der. Belki bir 10-15 gün sonra tatil durumum olacak. Tartı ya da sürekli bildirim olmadan izinli de sayılamazsam Hoşbulduk canım, çaycı çırakdan daha kıdemli bu süper olurdu da ben çaydan hiç anlamamGünaydınnnnn çırak bulundu çaycıya ihtiyaç var kuzum sabah 6akşam 12çalışma saatleri sanada uygunsa hemen başlaya bilirsin
Hoş geldinnnn![]()
Senin gibi eli yüzü düzgün 63 lük bi çıtır bulmuşuz hiç çıkış verirmiyizHoşbulduk canım, çaycı çırakdan daha kıdemli bu süper olurdu da ben çaydan hiç anlamam2 gün sonra çıkışımı vermeyin
![]()

Akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı sabah test verdim hcg 387 çıktı![]()
![]()