• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar geçen haftanın kilosundan bu günün kilosunu çıkarıyoruz.. Yani bu gün artı geldiysek küçük sayıdan büyük sayı çıkıyor sonuç eksi oluyor... Kilo alınca eksi koyun alıcılarımla oynamayın benim :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Hiç güleceğim yoktu demek geçen hafta ben dogru hesaplamışım gelecegi görüyorum :KK70::KK70::KK70:

innuk innuk
@eshma
@afatmas
@Lacivert34

arkadaşlar bizimle devam edecek misiniz? paylaşımlarınız hiç yok nerdeyse...
menü paylaşmıyor spor yapmıyor paylaımda bulunmuyorsunuz..
son kararınızı bildirirseniz ben de ona göre yeni üyeler bulmaya çalışırım

H hugocuk canım cuma da soyledim bu hafta sabit gelmemen lazım kilo vermeden gelirsen maalesef diskalifiye olursun.. tamam çocuklarla uğraşıyorsun bunun ben farkındayım bişey de demiyorum ama diyetine de dikkat etmen lazım canımcım..

florence_N florence_N C cerulean mutlaka %1 çıkarmanız lazım ve menü paylaşımına dikkat etmeniz lazım...

jane eyre_ jane eyre_ tekrar başın sağolsun canım... haftaya da seni tam motivasyon bekliyorum

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen saa diyecek birşey bulamıyorum canım... menü paylaşımı tam, mesaj paylaşımı tam spor dersen şahane... verdiğin kilo aşikarrrrr... 12. takım kraliçesi seçiyorum canım seni aynen boyle devam :sampiyon:

Kaptan selam,

Ben devam etmek niyetindeyim. Geçen hafta başında söylemiştim evden giremiyorum diye. Gündüz işteyken burdayım zaten ve paylaşımlarımda var. Çıkmak istemiyorum. Kendi kendime motive olmam çok zor. Kendime sopa gösterecek halim yok. Burda siz çekersiniz kulaklarımı..
Ama tabi takımında bir düzeni var. Eğer isteseniz liste dışı devam edeyim. Ya da başka türlü bir şey yapalım ne bileyim.
Mesajını okuyunca moralim bozuldu şimdi benim..
Disipline ihtiyacım var beni başı boş bırakmayın pls.

Kaptan selam,

Ben devam etmek niyetindeyim. Geçen hafta başında söylemiştim evden giremiyorum diye. Gündüz işteyken burdayım zaten ve paylaşımlarımda var. Çıkmak istemiyorum. Kendi kendime motive olmam çok zor. Kendime sopa gösterecek halim yok. Burda siz çekersiniz kulaklarımı..
Ama tabi takımında bir düzeni var. Eğer isteseniz liste dışı devam edeyim. Ya da başka türlü bir şey yapalım ne bileyim.
Mesajını okuyunca moralim bozuldu şimdi benim..
Disipline ihtiyacım var beni başı boş bırakmayın pls.
Tatlım ben zaten seni bekletmeden listeye alacaktım.geçen hafta da söyledim. Ama sadece pazartesi salı menü paylaşmışsın. Spor listesinde de hiç adın yoktu. Cuma da bildirime çok geç geldin o sebeple almadım. Eksiklerini tamamlarsan bu cuma girersin inşallah. Cuma 12:00 en geç 13:00 e kadar tamamlamak gerekiyor bildirimleri. Sonra oğlan geliyor benim kızı derse götürüyorum falan derken çok sıkıntı oluyor bana ;)

Tatlım ben zaten seni bekletmeden listeye alacaktım.geçen hafta da söyledim. Ama sadece pazartesi salı menü paylaşmışsın. Spor listesinde de hiç adın yoktu. Cuma da bildirime çok geç geldin o sebeple almadım. Eksiklerini tamamlarsan bu cuma girersin inşallah. Cuma 12:00 en geç 13:00 e kadar tamamlamak gerekiyor bildirimleri. Sonra oğlan geliyor benim kızı derse götürüyorum falan derken çok sıkıntı oluyor bana :KK66:

Anlaştık kaptan,
Bundan sonra menüleri düzenli paylaşacağım.
Öpüldünüz :KK15:

Yaaa sen doğurur gelirsin buralara görürüm o zaman seni. İntikam soğuk yenen bir yemektir :KK70:
Gitmiyorumki gelim demiştim kovsanızda gitmem diye tabiki yine burda yarışıcam bana burdan emeklilik Yohhhh malesef en son ben kalkıcam ganımca gelirken bi kaç tanede üye getirim intikamını unuttururum belkim kaptancım :KK25::KK70:

Hafta sonu menümü paylaşayım o zaman,

04.11.2017 Cumartesi,

11:00 Kahvaltı
1 sahanda yumurta,
1 dilim pastırma,
1 küçük parça kavurma,
8-10 zeytin,
1 dilim eski kaşar,
1 dilim tulum peyniri
3-4 bardak çay,

Ara
Türk kahvesi,