• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba bayanlar bende geldim aranıza. :dondurma:
Adım Songül. 22 yaşındayım. 73,5 kilodayım boyum 1,60 hedefim 55 kilo ama ben hedef koydukça hedefimden uzaklaşıyorum nedense :KK43: hedef koymasam daha iyi aslında. Yaza düğünüm var :KK33: zayıflamak istiyorum inşallah burda motive olurum :KK73::KK73:

Hoşgeldin canım. Kesinlikle burada motive olursun ama tabi devamlılık şart arada bir gelmeyle olmuyor. Hadi bakalım yaza kadar büyün kilolarını verir incecik bir gelin olursun inşallah

Hoşgeldin canım. Kesinlikle burada motive olursun ama tabi devamlılık şart arada bir gelmeyle olmuyor. Hadi bakalım yaza kadar büyün kilolarını verir incecik bir gelin olursun inşallah

Hoşbulduk canım :)) inşallah istikrar sağlıycam devamlı menü paylaşırım su zaten çok içiyorum sporda eklersem iyi olacak

Adım Songül. 22 yaşındayım. 73,5 kilodayım boyum 1,60 hedefim 55 kilo ama ben hedef koydukça hedefimden uzaklaşıyorum nedense :KK43: hedef koymasam daha iyi aslında. Yaza düğünüm var :KK33: zayıflamak istiyorum inşallah burda motive olurum :KK73::KK73:
Hoşgeldiniz Aramıza :KK5:
Bir görünüp bir kaybolmazsanız kesinlikle motive olursun canım ..
Hedefini ilk olarak 65 olarak belirle yakın olunca heves edersin bence.
Hayallerindeki gibi bir gelin olursun inşallah

İşte ben bunu düşünerek spora çok ağırlık vermemeye çalışıyordum en güzel spor yürüyüş bence
2 ay zumba yapmıştım kilo veremedim ama yağ kas oranım baya değişmişti baya sıkılaşmıştım ama sonra bırakınca eskisinden daha çok yağlanmıştım :KK48:
O karbona yuklendiysen olmuştur canım.

Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Marul maydanoz
Tere yeşil soğan

Ara 12:00
Yeşil elma

İkindi 14:30
Karnabahar sote
2 bardak Ayran

Ara 16:00
sade Türk kahvesi

Akşam 18:00
Yarım Fırında alabalık
Bir şişe Maden suyu
Bol salata
:5: :9: :halay:

Her zaman yapabileceğine inanıyorsan yanlış yolda değilsin canım ben bir ömür spor yapamam zayıflamak için yapıyorum o yüzden çok yüklenmiyordum
Ben herzaman yapmayı planlıyorum herhangi bir sağlık sorunum olmazsa çünkü hep evdeyim hareket alanım kısıtlı olunca az hareket oluyo .
Bu dA bi kilo sebebi zaten .
Hiç bişi yapamasam da 1000 ip atlamadan uyumak istemiyorum artık

1 aralık için sana 69.5 yazıyorum hadi bakalım hep beraber başaracağız :5:
Kaçamak yapmak yok tamam mu. 69.5 olunca canının istediği şeylerden yersin 1 gün gerekirse. Kaçamak yapınca olacakları biliyorsun :kaydirigubbakcemile: Şaka şaka 70 lerde kalırsın :ıslık: Kuğu gibi gelin olamazsın. Benim gelinliğim 34 bedendi :53:

Anka Anka
Kaptanım müsait olduğun bi anda kilo koruma nasıl oluyor
Bu diyet yaptığımız günlerden farkları varsa nedir bi yazarmısın sana zahmet..

Şimdi gülenyuzüm kiloyu verdin de koruması kaldı diyebilirsin:KK23:
haklısın :ıslık:
ama merak ediyorum napıyım :cool:

Hoşgeldin canım sen zaten çok kilo vermişsin. Sporsuz mu verdin o kadar kiloyu.

Hoşbulduk. Yok canım ben çok spor yaptım leslie jillian yürüyüş göbek bile attım yani 60 kiloya kadar düşmüştüm ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldım :( tekrar başlamak istiyorum spora ama ilk yürüyüş yapıcam. ip atlama mekik squat eklerim yanına.

Back
X