- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Hadi inşallahİnşallah canım Emin'im vereceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallahİnşallah canım Emin'im vereceksin
Kolay gelsin kaptanKızlar listemizi paylaştım. Ev çok fena akşama da misafir var. İşleri bitireyim ben. Molalarda sporlarınızı da.paylaşırım
Allah gücünü arttırsın kaptanımKızlar listemizi paylaştım. Ev çok fena akşama da misafir var. İşleri bitireyim ben. Molalarda sporlarınızı da.paylaşırım
Ben varım ama bir gelip bir gidiyorum.Kimsecikler yokmu kizlar
çok geçmiş olsun canım tüh yaaSelam millet napıyosunuz. Dün gece hiç uyumadık oğlan hastalandı kustu doktora götürdük soğuk bişeyler yemiş içmiş dedi. Antibiyotik içiyoruz şimdi. Çok uykusuzum sabah gelip bildirim bile yapamadım işte halim bu. Bu sene anaokuluna gidiyoruz ilk yıl hastalıklarla geçiyormuş doğruymuş
Aynıyım yaaa

Canım sağım solum belli olmuyo benim işte çocuklarla. Dün full spor diyet bu sabah tostçok geçmiş olsun canım tüh yaa
tosttan çok zarar gelmez canım nolcak... oğle akşam dengelersin olur biter...Dünkü koşudan sonrada akşam 2 saate yakın dambılla çalıştım gece yarılarına kadar
Bugün sabah tost yedim işe bak canım sıkılıyo
Iyi ya işte ya artı olsa idin haftaya ekşi olursun inşallah canim.Aynıyım yaaa![]()
Kuzucum hugocuk takımda..tosttan çok zarar gelmez canım nolcak... oğle akşam dengelersin olur biter...