• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Alışana kadar oluyor sanırım ,
Tüm kurallar aynı ama sadece bi öğün daha var.
Alışınca kendi kendine öğünü bırakıyorsun sanırım zaten. Ben Karatay yapmıyorum ama 3 öğün yapıyordum son günlerde acıkmadım yapmadım öğle menüsünü
Anladım.bak ben onun karatay olduğunu bilmiyordum.benimde alışmaya ihtiyacım var zaten.şuan midem büyümüş hissediyorum bunu

Yüzümde aşırı dercede var. Yüzüm için iğneli epilasyoan gidiyorum kısaltma alma şansım yok p yüzden. Gittim bormal dendi herşey fakat ben dahiliyeye gittim kadın hastalıklarına gitmek gerekiyormul sanırım onun içinde bir baktıracağım.
O zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını :36:

Yüzümde aşırı dercede var. Yüzüm için iğneli epilasyoan gidiyorum kısaltma alma şansım yok p yüzden. Gittim bormal dendi herşey fakat ben dahiliyeye gittim kadın hastalıklarına gitmek gerekiyormul sanırım onun içinde bir baktıracağım.
Polikistik over olabilir canım

O zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını :KK36:
Ne sürpriz olur ama. Bir görüyor abowww hatun fıstık gibi olmuş!!

O zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını :KK36:
Bende eşim asker dönüşü öyle görsun beni istiyorum :KK36:

Valla çok isterim onu şaşırtmak. Al olabilsem kuğu gibi nasıl güzel söyledin. Evet en kısa sürede gideceğim şimdi bakayımda alayım hatta randevumu

Back
X