• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşam salatayla geliştireceksen en azından salatana haşlanmış mercimek veya nohut veya kinoa falan kat. Peynir yeterli olmaz canım.
aslinda gecistirmek degildi niyetim cocuktan mutfaga hic giremedim ve yemek namina evde hic bisey yoktu evdekileri bile ekmek arasiyla tostla filan geciştirdim bana da o saatte en masum olanı buydu oglende kaçamak gibiydi zaten dengelemek icin

Günaydın günaydın :D Ohoo, evini süpürdüm dip köşe bucak, bir iki duvar köşesi sildim, kararma yapmış. Dolabim rutubet olmuş küflenme yapmıştı iyice kuruttum, sildim yerleştirdim. Koltuklara kadar dovucu ile süpürdüm. Bı toz kaldı, bir banyo.

Kızlar menü bildirimi yapaym. Oğlum hala uyumadi aslında uyudu uyandı . Yok uyumuyor yani . :kızgın::kızgın:
Sabah ilik limonlu su
12.30
2 haşlama yumurta. Yeşillik . 2 kk beyaz peynir. Lor peynir. Kaşar peynir. Az .
4 zeytin domates salatalık yarım portakal
Akşam
1 but 1 kanat biraz göğüs eti. Yani yarım fırın tavuk :kk77::KK14:
Salata . 3 küçük köz patates
Ayran
Çay in yanına 1 hurma 1 incir bi avuç dut ve üzüm :KK45::skandal:
Spor yok. Gidemedim . 2 küçük çocuklu olmak zor. Bugün sadce büyük oğlanın altını 5 kez değiştir dim.:silah:
:işsiz::KK14::KK14::kızgın::işsiz: yok olmuyor arkadaslr ben yarın kilo bildirim yapıcam. Ve 12.takımdan gidiyorm. Teşekkürler Herşey için :anne:

Back
X