• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

]1.grup (morlar). Birinci:sampiyon:

Gulumse25 %4.59
Hcrb %1.02
Gamzemdwf %2.71

2.grup (kırmızlar) ikinci :sampiyon:

Gulenyuzumsunsen %1.38
Bulutungökyüzü %0.4
Florence -0,42
Niloyabebe %3,14

3.grup(turuncular) dördüncü
İnnuk %-0.01
Elmira2017
Glstn99 %2.20

4.grup (maviler) üçüncü :sampiyon:

Ecembal %0.61
Feyzax %0.79
Soffty%3.57

5.grup (pembeler) sonuncu:KK20:
Kozalakperisi %0.92
Lemonade17. %0.59
Hamzaakifzulal sabit
:KK76::halay::KK76::halay::KK76::halay::KK76::halay::KK76::halay:

Screenshot_20180113-104218.webp

Canım 2 tane menun eksik sanırım onlarda kaçamak var :)
Neyse bu hafta sana kesinlikle makarna poğaça vb beyaz undan yapılan herşey herşey herşey yasak ekmek öğünlerde bir dilim tam buğday olacak. Sabahları da daha erken kalkılacak. Spor yapılmayan günler her öğünden sonra 50 jumping jack yapılacak. Anlaştık mı :KK59:

Oooooo arma da çok havalııı Gulumse24 Gulumse24
Tekrar tebrik ediyorum canım çok çalıştın:halay: hakettin

:sampiyon::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bunların hepsi hepimizin başarısı sadece benim degil herşeyden önce biz bi takımız herşeyi ben burada atlattım burası benim ikinci evim gibi her moralim bozulduğunda burda moral buldum kendime geldim hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim acı tatlı günler yaşadım en önemliside amaliyattan sonra takıma hemen dönmem benim daha hızlı toparlanmama neden oldu başta çok sevdigim degerli kaptanım Anka Anka ve takımdaki bütün arkadaşlarıma destegi için ayrı ayrı çok tşkr ederim dedigim gibi bu benim degil bütün takımın başarısı sizlere karşı 2haftadır çok mahcup olmuştum neredeyse kilom sabit diye o yüzden azimle kararlılıkla bunu başardım çok mutluyum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Canlar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK200:

12 ocak menum
sabah 2 yumurta haşlanmış
domates salatalık roka
1 tb ekmek
peynir
yoğurtlu brokoli (1 tatlı k zeytin yağ )
5zeytin
öğlen
yarım lahmacun ayran bol salata
ara
şekersiz çay
kuru kayısı üzüm erik ceviz (1 avuç kadar toplamı )
akşam
3 yk tavuk sote
3yk makarna

12.01.2018 cuma

Sabah 11.00
Yarım tatlı tabaşı 5çatal kadar patates kızartması
1 kase roka salatası
1 zeytin

Ara 16.00
5-6 parça keçi peyniri (sabah yemeyince içimde kaldı)
3çatal trileçe (yarısından daha az yedim)

Akşam 18.30
1 yemek tabağı tavuklu salata
1 kase tavuk sulu tarhana çorbası

Sana tiriliçe de yasak kızartma da :KK20:
Ayrıca bu gun 1 dilim ekmek yemeyeceksin onların telafisi için. Gozum uzerinde bu hafta. :cool:

Sabah 10
2 dilim kepekli ekmek ve 1 kk kaşar peynir ve 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tost
Az şekerli çay
Havuç salatası 1 küçük kase
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 ince dilim beyaz ekmek

Ara yarım elma
1 ısırık köy peyniri ile mikrodalga tostu

Akşam 18:30
6 kaşık karnabahar yemeği
3 YK salçalı makarna
1 dilim ekmek
Tost makarna ekmek maşallah hedef mi değiştirdin 80 lerimi ozledin :67:

12 ocak cuma
Sabah 8.30
1 yunurta yarim dilm tb ekmek

Oglen 13.00
3 hurma+su

Saat 15.30
Az tas kebabi+ 1 dilim.ekmek

Aksam 19.00
1 pors kuru fasulye
Salata
1 silim tb ekmek

Seni de takibime aldım gozum uzerinde kaçamak yaparken aklında olsun :cool:

Menum
Sabah 11
1 haslama yumurta
2 dilim ekmek
1domates

Ara 1 mandalina
1 portakal

Aksam
1 sebze corbası
1 kase yogurt 3 ltsu
Afiyet olsun demek için alıntılamışım galiba bulamadım bişey :)

Kahvaltı 11:00
3 yk menemen
2 dilim tb ekmeği
3-4 küçük dilim kaşar
Salatalık
Zeytin

14:30
1 portakal
10 Antep fıstığı 5 badem
1 kare bitter

16:20
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli

18:00 1 küçük yeşil elma

Akşam 18:30
Yarım fırında alabalık
3 kaşık soğan salatası
Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla

12 ocak

Sabah kahvaltım saat 11.00
1tane peynirli poaça
3kaşık patlıcan salatası
1kupa yeşil çay

Ara ögün saat 14.00
1tane yeşil elma

Öglen yemegi saat 16.00
1tabak yogurtlu karnıbahar haşlama
1çatal sosisli spagetti makarna

Akşam yemegi saat 19.00
Yulaf keten tohumu guji berry ceviz yogurt karıştırdım acıkmadım nedense bunu yemek istedim spor öncesi
:9:

sabah
2 yumurta ile omlet
zeytin
Peynir
çay
öğle
2 adet biber dolması
ikindi
beyaz çay
sade kahve
akşam
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı makarna

Hiç yoğurt yok o biber dolmasının yanına yoğurt ne guzel olurdu:KK23:

Sana tiriliçe de yasak kızartma da :KK20:
Ayrıca bu gun 1 dilim ekmek yemeyeceksin onların telafisi için. Gozum uzerinde bu hafta. :cool:

Tost makarna ekmek maşallah hedef mi değiştirdin 80 lerimi ozledin :KK67:

Seni de takibime aldım gozum uzerinde kaçamak yaparken aklında olsun :cool:

Afiyet olsun demek için alıntılamışım galiba bulamadım bişey :)

Hem antep fıstığı hem badem hem bitter bir oğun için çok çok fazla

:KK9:

Hiç yoğurt yok o biber dolmasının yanına yoğurt ne guzel olurdu:KK23:
Alkış aldım ama Allahtan hayırlısı altından bişey çıkmazsa :KK70::KK9:

Bunların hepsi hepimizin başarısı sadece benim degil herşeyden önce biz bi takımız herşeyi ben burada atlattım burası benim ikinci evim gibi her moralim bozulduğunda burda moral buldum kendime geldim hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim acı tatlı günler yaşadım en önemliside amaliyattan sonra takıma hemen dönmem benim daha hızlı toparlanmama neden oldu başta çok sevdigim degerli kaptanım Anka Anka ve takımdaki bütün arkadaşlarıma destegi için ayrı ayrı çok tşkr ederim dedigim gibi bu benim degil bütün takımın başarısı sizlere karşı 2haftadır çok mahcup olmuştum neredeyse kilom sabit diye o yüzden azimle kararlılıkla bunu başardım çok mutluyum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Canlar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK200:
:36: hepsi senin azminin sonucu canım. Mezun konuşması gibi olmuş inşallah yakın zamanda mezun konuşmanı da okuyacağız:36:

bulutungokyuzu bulutungokyuzu bu hafta menu kontrolu sende. Ama bu sefer bir haftalıı değil de günlük kontrol edelim. Her gun ertesi gun şu kişinin menusu yok diye bildirim yapacaksın olur mu. Haftalık olunca olmuyor.
bulutungokyuzu bulutungokyuzu menüleri benimde gözüme takılıyo bi çatal bi ucundan ama spor yapıyo diye sesim çıkmıyordu bencede biraz saldı kendini demi canımcım başımıza ne geldiyse zatin hep bi çatal dan bişey olmaz la geldi anlaştık mı kuzum

:KK36: hepsi senin azminin sonucu canım. Mezun konuşması gibi olmuş inşallah yakın zamanda mezun konuşmanı da okuyacağız:KK36:
Bu benim ilk hedefim kaptanım ilk hedef 80di ay öyle zoruma gidiyorduki kimse 90larda degildi nasıl içim acıyordu listede sırıtıyodum resmen dün diger takımlarda 100 leri 95 leri gördüm dedim allahım sana şükürler olsun

bulutungokyuzu bulutungokyuzu menüleri benimde gözüme takılıyo bi çatal bi ucundan ama spor yapıyo diye sesim çıkmıyordu bencede biraz saldı kendini demi canımcım başımıza ne geldiyse zatin hep bi çatal dan bişey olmaz la geldi anlaştık mı kuzum
Aynen canım bunu florence_N florence_N ozetler aslında. Bir parmak bir çatal 10 çekirdek tuzu derken veremiyordu. Bıraktı vermeye başladı şimdi yine başlamış maşallah :67:

Aynen canım bunu florence_N florence_N ozetler aslında. Bir parmak bir çatal 10 çekirdek tuzu derken veremiyordu. Bıraktı vermeye başladı şimdi yine başlamış maşallah :KK67:
Flo ben geldim geleli yerinde sayıyor bi aşa bi yukarı bi hafta eksi bi hafta artı biz ona sabit flo diyelim :KK48:

Back
X