Herkese selam,
Kızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum. Bu tartı günlerinin beni strese soktuğunu farkettim. Her gün tartiliyorum bir gün kaçamak yapsam suçluluk hissediyorum. Bu hafta hiç kaçamak olmamasına rağmen sabittim

Bu sabah tartıldim sabittim muhtemelen yarında sabit olacağım. Böyle sabit gelerek sizi de etkilemek istemiyorum. Ben kendime bir yol çizdim hedefim kısa sürede değil, yavas yavaş kilo vermek ve diyet yapmadan yaşam biçimi oluşturarak zayiflayabilmek. Bu da buraya uygun değil. Yani ben pilavimida mantımi da yerim ama porsiyonlara dikkat ederek ve dengeleyerek. Sonuçta ömür boyu bu besinlerden yememe gibi bir ihtimalimiz olmadığına göre şu an kısıtlamakta bana yanlış geliyor. Daha önce bu hataları yaptığım için artık daha bilincliyim. Benim için önemli olan yaptığım sporun ve beslenmenin sürdürülebilir olması. O yüzden kendimi bir şeylerden kısıtlarsam yine başa saracak herşey verdiğim kiloları yine geri alacağım. O yüzden üzülere aranızdan ayrılıyorum. Yarın son kez tartı bildirimi yapacağım. En azından buraya gelmek isteyen başka arkadaslarinda hakkını yemeyeyim. Yaklaşık iki aydır buradaydim bana kattığınız her şey için teşekkür ederim

benim için güzel bir deneyimdi.