- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Inşallah koşuda pek kendime güvenemedimYaparsın sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah koşuda pek kendime güvenemedimYaparsın sen![]()
aynen oyle canim saglikli gitsin kalici olarak gitsin VlAmannn sağlıklı gitsin de kaö gittiği önemli değil. Boşver. Ben %0,70 üzerini başarı sayıyorum. Yoksa 8 e kadar aç kalıp birinci olmanın benim gözümde hükmü yok.
Gülümsenin lafını diyorum şu an onlaraBenim yine hızlı acıkmalarım başladı
Sanırım regl etkisi
9 buçukta kahvaltı yaptım normalde akşam 16:30 A kadar durabilirim bir meyveyle falan
ama şu an herşeye saldırıyorum
bunu durdurmak için öğle yemeği yiyecem 3 saat arası olur ama napıyım
önümde duran profiterol çikolata açma ve kurabiye den iyidir demi 1 tabak pırasa ....
Anaaa kız sen 2.liği kabulmu ettiydinask olsun brn siz birinci biz ikinci dedim sen ikinciyr 4 u soktun hemen yok size birincilik
saka maka haftada 3 4 kilo verenler varken birinci olmak zor anacim
![]()
Teşekkürler size de kaptanımMutlu haftalar bol eksiler olsun kızlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet bu hafta listedeGeçmişe bakmadım arada kozalakprensin eksisini görüm 
O listedemiydi![]()
Benim kalbimde öyle diyor. Tadını bilmediğim şeyi niye canım çeksin tadını bildiğimden çekiyorBenim yine hızlı acıkmalarım başladı
Sanırım regl etkisi
9 buçukta kahvaltı yaptım normalde akşam 16:30 A kadar durabilirim bir meyveyle falan
ama şu an herşeye saldırıyorum
bunu durdurmak için öğle yemeği yiyecem 3 saat arası olur ama napıyım
önümde duran profiterol çikolata açma ve kurabiye den iyidir demi 1 tabak pırasa ....
Benim kalbimde öyle diyor. Tadını bilmediğim şeyi niye canım çeksin tadını bildiğimden çekiyor![]()
Kız ortalık niye karıştı sen uzaydan mı katılıyonGeçmişe bakmadım arada kozalakprensin eksisini görüm 
O listedemiydi![]()
Bu hafta kabul ettimAnaaa kız sen 2.liği kabulmu ettiydin![]()
Anacım ben yaşlı ve hasta bi kadınımKız ortalık niye karıştı sen uzaydan mı katılıyon
Geçen hafta da %4.5 çıkardı da kabul etmediler işte
Doydunn doydunnnnnYedim ama doymadım![]()

Kesin anka ac birakiyodur onu yazik zavallim 1 haftadir yemek yemiyodurAnacım ben yaşlı ve hasta bi kadınım
Dün yediğimi unutuyom
Haaa başrolde o vardı dimiii![]()
![]()
Bak kimseye demicem aramızda kalıcak :))
Bu kız o kiloda, o kadar kiloyu nasıl veriyor![]()

Heee biliyommmBu hafta kabul ettimmoral olsun takima guclu olduklarini herkes gorsun diye. Yoksa biliyosun birinciligi kimseye vermeyiz
![]()
Biz genelde sondan birinci oluyoruzHeee biliyommm![]()
![]()
![]()