• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayy sersem gibiyim..
Gece yine mekik dokudum yataklar arasi.
Bi ara inat ettim cagirdi oglan gitmedim. Sonra baktim iniltiler geliyo gittim yataginda sessiz sessiz ağliyo yanaklar yaş olmus kiyamadim yine..
Böyle gece uyuku bolununce sabah kalkmak istemiyorum yataktan. Hiç boyle degildim ben
Valla benim de derdim buna benziyor
3 yaşında kızım hastalık araya girdiğinden beri sallanmadan uyumuyor ve gece uyanıp yanıma gelip beni sallarmısın diyor ..
Artık bas bas bağırasım geliyor..
Ne konuşsam anlatsam ödüllendirsem kar etmiyor napacam bilmiyorum yoruluyorum :( ağlamasına da kıyamıyorum istemeye istemeye sallıyorum ama bazende ağlatıyorum . Geçen gece sevmiyorum seni dedi yatağa yatınca kalbimden vuruldum sanki

Valla benim de derdim buna benziyor
3 yaşında kızım hastalık araya girdiğinden beri sallanmadan uyumuyor ve gece uyanıp yanıma gelip beni sallarmısın diyor ..
Artık bas bas bağırasım geliyor..
Ne konuşsam anlatsam ödüllendirsem kar etmiyor napacam bilmiyorum yoruluyorum :KK43: ağlamasına da kıyamıyorum istemeye istemeye sallıyorum ama bazende ağlatıyorum . Geçen gece sevmiyorum seni dedi yatağa yatınca kalbimden vuruldum sanki
Yaş döneminden mi acaba.
Vallahi bazen zorvtutuyorum kendimi

Back
X