• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

elifff_9595 elifff_9595 sen görev istemiştin dimi al sana görev her gün ceza alanların sporunu kontrol edeceksin yapmayanı ertesi gün 11 den sonra bana bildireceksin :73: ne dersin yapar mısın:73:

Veeeee kızlarrrrr bu hafta yine hunharca spor yaparak elifff_9595 elifff_9595 birinci oldu ve tacını kimseye kaptırmadı :KK9: :KK9: :sampiyon: :sampiyon:
Hemen arkasından da bulutungokyuzu bulutungokyuzu peşinden geldi ve ikinciliği kaptı :KK9: :KK9: :sampiyon:

Tebrik ediyorum kızlar çok iyisiniz zaten verdiğiniz kilolarla takımı sonunculuktan kurtardınız:KK9: :KK9: :KK9:
Tebrikler kizlar

17 mart menum
Sabah: 1 yagda yumurta. 2 dilim ekmek. 1 dilim peynir. 1 yk kadar aci biberli sos. Domates.
Ara: 2 fincan sekersiz kahve. 2 hurma. 7fistik
Oglen: 1 dilim ekmek. Yesillik. Tavuk cigeri. 1 bira
Aksam: 3 kofte. 4 yk pirinc haslama. Kereviz salatasi.

Su: 2lt

Ellerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.

@gulenyuzumsunsen @Gulumse25 @florence_N soffty soffty deyno deyno @tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. :sinirli: bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım :spor: ceza kızlar size:sinirli: asya_01 asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.

ben yaptım zaten ama listenin altına yazmışım sadece

Sen lise öğretmeni miydin? Bunlar proje galiba bilmiyorum. Satranç gibi zeka oyunları
Ewwet bacım lisedeyim ben. Bir ara gönullu olarak ortaokul öğrencilerine ders verdim ama bu tarz şeyler duymadim hiç. Gerçi şimdi bizim okula da çesitli oyunlar alıniyor sürekli. İnsallah faydali olur ne diyim?

pardon ya bu klavye ye sinir oluyorum benim evdeki bardak 200 ml alıyor normal klasik bardak onu anlatmaya çalıştım becerememisim
Bacım yanlıs biliyomuşum demek ki. 200 ediyodur doğrudur. Bizim ewdeki bardaklar da ya çok büyük ya cok kücük ortasi yok. Biberonla ölçmek aklima gelmemisti sağol. Ben de ölceyim hemen:KK19:

Burda konularım var aslında eve 88 kiloyla geldim doğumdan sonra vs buraya 65 kiloyken geldim 3 ayda 13 kilo verdim vs.. Derken şu an fit olma aşamasındayım ..buraya girmek zor oluyor aslında bir kaç kişi watsap grubu kursak anında foto ile sporlarımızı felan atsan isteyenler bana mesaj atsınlar arkadaşlar. Şu anda ben jilian yapıyorum 17. Günümü yaptım bugün...ama sağlıklı beslenmiyorum galiba onu düzenlemek istiyorum..

Back
X