• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Direk söyledim kusura bakmayın ama watsap şimdilik bana daha iyi geliyo telefon kasıyor ve resim eklemek zor

Burda konularım var aslında eve 88 kiloyla geldim doğumdan sonra vs buraya 65 kiloyken geldim 3 ayda 13 kilo verdim vs.. Derken şu an fit olma aşamasındayım ..buraya girmek zor oluyor aslında bir kaç kişi watsap grubu kursak anında foto ile sporlarımızı felan atsan isteyenler bana mesaj atsınlar arkadaşlar. Şu anda ben jilian yapıyorum 17. Günümü yaptım bugün...ama sağlıklı beslenmiyorum galiba onu düzenlemek istiyorum..
Bacım ben tam anlamadım ya. Sen takıma girmekten vaz mı geçtin simdik?

Allahım yaa:KK70::KK70:bacım lotus ben bilmem isteyen varsa gelir :confused: ben paranoyak bi deli oldugum için gelemem heralde watsapa:eek:

17 mart cumartesi menum

Sabah 11
1 dilim (20gr) sucuk
1 dilim ekmek (40gr)
1 haşlanmış yumurta
10 çubuk kızarmış patates
100gr süzme peynir
1 çay kaşığı şekeri çay

Ara Nescafe 3ü bir arada

Akşam 19
10 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Yarım porsiyon (3.5 YK kadar) bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 ince dilim ekmek (25gr)
Toplam 1100 kalori, 108 Gr karbonhidrat)

Burda konularım var aslında eve 88 kiloyla geldim doğumdan sonra vs buraya 65 kiloyken geldim 3 ayda 13 kilo verdim vs.. Derken şu an fit olma aşamasındayım ..buraya girmek zor oluyor aslında bir kaç kişi watsap grubu kursak anında foto ile sporlarımızı felan atsan isteyenler bana mesaj atsınlar arkadaşlar. Şu anda ben jilian yapıyorum 17. Günümü yaptım bugün...ama sağlıklı beslenmiyorum galiba onu düzenlemek istiyorum..
canım whatsapp grubumuz yok.
Sen polis mi olacaktın başkasıyla mı karıştırıyorum

17 mart cumartesi menum

Sabah 11
1 dilim (20gr) sucuk
1 dilim ekmek (40gr)
1 haşlanmış yumurta
10 çubuk kızarmış patates
100gr süzme peynir
1 çay kaşığı şekeri çay

Ara Nescafe 3ü bir arada

Akşam 19
10 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Yarım porsiyon (3.5 YK kadar) bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 ince dilim ekmek (25gr)
Toplam 1100 kalori, 108 Gr karbonhidrat)
Afiyet olsun canim.2 öğün mu yapıyorsun

Ben de tam aksine disardayken diyet yapmam dha kolay oluyor :KK70: Buguh ve yarin sabahtan aksama kadar derslerim var okuldayim eminim ki pazartesiye eksiyle gelcem

İnşallah canım:)

Niye gina geldi cnaim ? Cok mu dogum gunu filan oluyor|? Ben en cok cocuklara hediye almayi seviyorum. Burda noelde ve simdi 2 hafta sonra paskalya bayrami var gorumcemin cocuklarina hediye aliyoruz, onlari alip paketlemek cok hosuma gidiyor. En guzeli de noelde cocuklar hediyenin noel babadan geldigini saniyor aileden biri her sene noel baba gibi giyiniyor :KK70: cok eglenceli cocuklar icin

Ya gıba geldi derken cok sıkıntıya sokuyorum kendimi..beğenenene kadar ben baya bi vaktimide alıyor:KK70: biraz mükemmelliyetcilik varda bende...bide beğenirmi beğenmezmi diye düşünüyorum falan filan...
En önemliside artık herkeste herşey var kim neyle mutlu olur bilemiyosun:)

elifff_9595 elifff_9595 sen görev istemiştin dimi al sana görev her gün ceza alanların sporunu kontrol edeceksin yapmayanı ertesi gün 11 den sonra bana bildireceksin :KK73: ne dersin yapar mısın:KK73:

Olur kaptanımm..senin ceza verdiklerini kontrol edicem doğru anladım demi.
Nasıl bildircem kaptanım özelden yazamıyorum galiba?

Bu arada teşekkür ederim...spora baya alıştım şükür kendimide daha iyi hissediyorum inşallah kiloları verdikten sonrada devam ederim..

İnşallah canım:)

Ya gıba geldi derken cok sıkıntıya sokuyorum kendimi..beğenenene kadar ben baya bi vaktimide alıyor:KK70: biraz mükemmelliyetcilik varda bende...bide beğenirmi beğenmezmi diye düşünüyorum falan filan...
En önemliside artık herkeste herşey var kim neyle mutlu olur bilemiyosun:)

Olur kaptanımm..senin ceza verdiklerini kontrol edicem doğru anladım demi.
Nasıl bildircem kaptanım özelden yazamıyorum galiba?

Bu arada teşekkür ederim...spora baya alıştım şükür kendimide daha iyi hissediyorum inşallah kiloları verdikten sonrada devam ederim..
Özel mesajlarımı açtım canım ama gerek yok burdan etiketleyebilirsin. Ceza alanları yazmıştım az önce onları spor listesinde bakacaksın yoklarsa etiketi yapıştıracaksın cezalar çoğalacak :73:

canım whatsapp grubumuz yok.
Sen polis mi olacaktın başkasıyla mı karıştırıyorum
aynem canım o kişiyim 4 gün oldu boşandım çok şükür polis olamadım boy yetmedi hemşire veya sağlık lisesinde öpretmenlik yapıcam inşallah

Back
X