• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar yaa. Takım çok sessiz bu ara. Girip girip cıkıyom valla.Ben sıpardırmenimi uyutuyom... ewdeyim yine yine yeniden. Şu ew borcu bi bitsin ewe girmeyecem:işsiz::işsiz:

Selam kızlar yaa. Takım çok sessiz bu ara. Girip girip cıkıyom valla.Ben sıpardırmenimi uyutuyom... ewdeyim yine yine yeniden. Şu ew borcu bi bitsin ewe girmeyecem:işsiz::işsiz:
bizde evdeyim bacım bizim borcumuzda yok ama gezdirecek adam yok bi pazar klasiği bizim evde oluşumuz

Bende evdeyim bugüün....

Adetimi bekliyorum 31 gün oldu moralim yerlerde:KK43:
İştahım açıldı sanki bide doymuyomuyum ne anlamadım.
Normalmi adet öncesi?

Bende evdeyim bugüün....

Adetimi bekliyorum 31 gün oldu moralim yerlerde:KK43:
İştahım açıldı sanki bide doymuyomuyum ne anlamadım.
Normalmi adet öncesi?
Normal normal. Benim bu haftam biraz da ondan berbat oldu. 10 günü geçmişti gecikme. Sonra da zaten 100 gr verdim:KK53:öyle oluyo insan doymuyo sanki. Sen cıvıtma ama :KK19:

Pazar pazar çalışanlarda bir ben varım sadece dimi. ..pazar çalışma fazla geliyor insana ..Yarın diyete başlayalı tam 15. Gün olacak hayırlısı ile . Adet dönemindeyim bende ara ara kriz gelmedi desem yalan olur .
Diyetten de öte doğru beslenmeyi öğrenirsem ne mutlu bana ..:KK51:
Ben de pazar pazar okuldayim canim :(
Senin masallahin var diyetin gayet guzel gidiyor masallah

Hyirli oazarlar kizlar...cok heyecanliyim..
Yarin ameliyat olucam..dualarinizi bekliyorum..
Allahin izni ile su taslardan da kurtulayim
.sonra devam....:KK200:
Canim ameliyat sonrasi lutfen bana yaz., Benim tas baya buyuk 1 santimi geckin de doktorum olma ameliyat dedi olmadim :P

Slm guzeller derste son 2 saatim artik eve gidince umariim birsey yemem bugun biraz fazla yedim disarda ama onu gec yedim ve o yuzden oglen arti aksama saycam. Yazayim menumu ;)

18 Mart Menusu
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 1 domates
ara: 1 elma, 2 ceviz, 1 fincan kahve
ara: 1 muz, 2 ceviz , 1 fincan kahve
ara: 1 fincan kahve, 2 kare cikolata (okuldan arkadas teklif etti hayir diyemedim karnim da acti :(
oglen-aksam: 15:30 - kuzu biryani (1 tabak pilav icinde kemikli kuzu etleri), 1 kuck kase yogurt, 1 bardak mango lassi (mangolu ayran gibi)

su: 2,5 lt

Back
X